Maar liefst 811 leerlingen van het Oscar Romero uit Hoorn hebben tijdens NLdoet/Oscar Doet op vrijdag 9 maart vrijwilligerswerk gedaan. Vrijwilligerspunt heeft de werving van de plekken voor de leerlingen gecoördineerd en uitgevoerd.

Lees meer...

Op donderdag 21 september organiseert gemeente Hoorn de werkconferentie ‘open je hart voor mensen met dementie’, met als doel Hoorn dementie- en mantelzorgvriendelijk te maken.

Lees meer...

Vanaf september gaan de leerlingen van het middelbaar onderwijs weer in heel West-Friesland op zoek naar een leuke vrijwilligersorganisatie waar ze hun Maatschappelijke Stage kunnen lopen. Via de speciale website die Vrijwilligerspunt hiervoor ingericht heeft, kunnen vrijwilligersorganisaties hun vacatures voor deze stages plaatsen en kunnen de leerlingen hierop reageren. Vrijwilligerspunt bren ...

Lees meer...

Een Brits bedrijf dat zich maatschappelijk betrokken inzet in Hoorn. Bijzonder, maar als je weet dat dit bedrijf ook een vestiging heeft in West-Friesland, valt het op zijn plek. Het bedrijfsbeleid van MACE International kent de sociale verantwoordelijkheid om de gemeenschap waar in zij werken te helpen, zowel nationaal als internationaal. In Groot Brittannië werken ze samen met een landelijke ...

Lees meer...

Op 19 oktober vindt er weer een bijeenkomst plaats van het Participatie Platform. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Op een interactieve wijze kunt u meedenken en meepraten over de invulling van het nieuwe WMO-, Jeugd- en Gezondheidsbeleid. Bij deze bijeenkomst willen we ook cliënten/inwoners aan laten sluiten en wij vragen uw hulp hierbij. Denkt u alvast na over de mogelijkheid ...

Lees meer...

Je hebt er vast weleens over nagedacht, of je kent iemand die het al doet: vrijwilligerswerk. Jezelf inzetten en nuttig maken voor een ander die dat nodig heeft. Het is leuk en dankbaar werk en je krijgt er een goed gevoel van.

Lees meer...

Speciaal voor vrijwilligers van Vrijwilligerspunt worden er maandelijks fikse kortingen voor een aantal voorstellingen in Schouwburg Het Park aangeboden:
Twee kaarten voor de prijs van één (50% korting per kaart)!

Lees meer...

Vrijwilligerspunt werkt sinds kort met ambassadeurs. Zij gaan helpen vrijwilligerswerk in West-Friesland nóg bekender en geliefder te maken. De ambassadeurs hebben allemaal ervaring met vrijwilligerswerk en gaan hun enthousiasme inzetten in de regio. In hun functie als ambassadeur zullen zij bijvoorbeeld columns schrijven, spreken tijdens evenementen en presentaties geven tijdens informatied ...

Lees meer...

Vanaf 1 juni zijn er twee nieuwe projectleiders Advies en Ondersteuning werkzaam bij Vrijwilligerspunt: Loek Stam en Auke Abbekerk. Samen combineren zij de functie van projectleider Advies & Ondersteuning en projectleider Hulp Dichtbij. Bij deze stellen zij zich graag aan u voor.

Lees meer...

Een avondje dansen in Het Park? Het kan! Op vrijdag 23 juni presenteert de schouwburg het Radio 10 Feest. De theaterzaal wordt verandert in feestelijk gouden oase. Dj’s Rob van Someren en Sven Vaars zorgen voor een topprogramma met de grootste hits aller tijden!

Lees meer...

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99