Post | maart 2024 | Nieuws | 1 min lezen

Iedereen kan meedoen-fonds!

Heb je een idee voor een sociale activiteit die je buurt en de regio ten goede kan komen? Wil je je gemeenschap groener, gezonder en meer inclusief maken? Heb je financiële steun nodig om dit te realiseren? Vraag dan een bijdrage uit het fonds ‘Iedereen kan meedoen’ aan! Microsoft stelt in samenwerking met Vrijwilligerspunt het fonds beschikbaar voor organisaties uit West-Friesland.


Microsoft en Vrijwilligerspunt Westfriesland willen dat iedereen kan meedoen aan het sociale en maatschappelijke leven. In goede gezondheid en in een prettige omgeving. In vervolg op het Microsoft Minifonds van 2021 en 2022 stelt Microsoft, in samenwerking met Vrijwilligerspunt, het 'Iedereen kan meedoen-fonds' beschikbaar. Vrijwilligerspunt zal de praktische uitvoering van de aanvragen en eventuele toekenning van gelden uit het fonds verzorgen.


Aanmeldingen gesloten

Het is niet meer mogelijk een bijdrage aan te vragen uit het Iedereen kan Meedoen fonds. Het beschikbare bedrag is inmiddels volledig ten goede gekomen aan projecten in West-Friesland.

 

Deel blogpost