Skip Navigation
Over ons

Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is gratis en we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging ...

Zorg & WelzijnKinderen & JongerenOuderen
Deel

Laat weten hoe jij kan helpen!

2–8 uur/week
Hoogkarspel, Noord-Holland, Nederland
BegeleidingAdvies & MentoringSociaal contact
Praten met anderenLuisteren
Zorg & WelzijnKinderen & JongerenOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#22657
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Hamanitas-West-Friesland/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/22657 om je aan te melden
SamenvattingHumanitas is op zoek naar vrijwilligers (2-4 uur), coördinatoren (4-8 uur) en bestuurders (meer dan 8 uur) voor onze activiteiten in West-Friesland.
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers hebben belangstelling om met mensen te werken, hebben basiskennis en/of ervaring op het terrein van een van onze activiteiten of willen deze kennis verwerven, kunnen luisteren, kunnen vertrouwelijke informatie goed bewaken.

Coördinatoren zijn gestopt met werken, willen actief met mensen omgaan, zijn maatschappelijk betrokken en willen organiseren.

Bestuurders willen op bestuursniveau de lijnen uitzetten en gebruiken hun of ons netwerk om activiteiten op te zetten.


Maak het verschil samen met ons als je onze missie deelt en jezelf hiervoor wilt inzetten. Neem contact met ons op zodat we samen verder kunnen kijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Humanitas West-Friesland
Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is gratis en we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.' Wij hebben diverse activiteiten zoals Thuisadministratie, Levensboek, Home-Start, Telefooncirkels etc.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#22657
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Hamanitas-West-Friesland/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/22657 om je aan te melden