Vrijwilliger worden

Vrijwilligerswerk doe je voor een ander, maar vooral ook voor jezelf! Als vrijwilliger kun je je eigen talenten inzetten en verder ontwikkelen. Het geeft je een goed gevoel en je kunt bijdragen aan een mooiere samenleving. Iets voor jou? In onze vacaturebank vind je tal van leuke vacatures van maatschappelijke organisaties én van individuele hulpvragers uit Westfriesland. Structureel of eenmalig. Toch niets passends kunnen vinden? We helpen je graag!

Hulp Dichtbij

Hulp Dichtbij brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar. De gevraagde hulp is zeer divers: van wekelijks samen een kopje koffie drinken met een gezellig praatje, tot een eenmalige klus in huis of tuin. Ben jij diegene die het leuk vindt zich voor een ander in te zetten? Laat het ons weten! 

Wat voor vrijwilliger ben jij?

Meer voor vrijwilligers

Trainingen & WorkshopsVrijwilligerspunt organiseert geregeld gratis trainingen en workshops voor maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Bij ons op kantoor, of op een locatie in Westfriesland. Ook bieden wij gratis e-learnings aan, die helpen het beste uit je organisatie en vrijwilligers te halen.
WaarderingVrijwilligers zijn toppers en mogen best eens in het zonnetje gezet worden. Daarom organiseert Vrijwilligerspunt vrijwilligersfeesten voor diverse gemeenten binnen Westfriesland.
VrijwilligersverzekeringHet kan zomaar gebeuren: je bent vrijwilligerswerk aan het doen en er is sprake van schade, diefstal of vernieling van jouw of andermans eigendommen. Is jouw vrijwilligersorganisatie wel goed verzekerd? Ben jij als vrijwilliger wel goed verzekerd?