Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

In samenwerking met Vrijwilligerspunt

Elk bedrijf is gebaat bij een gezonde en sociale omgeving. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van hun eigen rol in het behouden of helpen creëren hiervan. Als vrijwillige bijdrage aan de lokale samenleving investeren zij kennis, personeel, materiaal/middelen en netwerken. Dat is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Vrijwilligerspunt is makelaar voor organisaties en bedrijven in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in West-Friesland. Onze kerntaak is het met elkaar in contact brengen van bedrijven en non- profitorganisaties. Wij doen dit om de sociale infrastructuur in de regio te versterken. Vrijwilligerspunt is initiatiefnemer en organisator van diverse initiatieven in Westfriesland, waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact komen zoals de Westfriese Beursvloer en de Westfriese Uitdaging.

Westfriese BeursvloerDe Westfriese Beursvloer is dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit Westfriesland. Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” een uur lang zonder een euro uit te geven.
Westfriese UitdagingDe Westfriese Uitdaging is een netwerk van Westfriese bedrijven, die Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) hoog in het vaandel hebben staan. Een betrokken ondernemer is direct betrokken bij maatschappelijke initiatieven. Dit heeft invloed op de bedrijfsresultaten en impact op de regio.

Samenwerken met Vrijwilligerspunt

Jouw bedrijf in actie? Dat kan! Het betekent niet alleen veel voor de betrokken organisaties, maar kan ook een heel goede manier van teambuilding voor jouw bedrijf zijn. Zet je personeel in op vrijwilligersprojecten en geef je medewerkers de mogelijkheid om vrijwilligerswerk uit te voeren. Er zijn veel mogelijkheden, vaak in projectvorm. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.