Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

In samenwerking met Vrijwilligerspunt

Elk bedrijf is gebaat bij een gezonde en sociale omgeving. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van hun eigen rol in het behouden of helpen creëren hiervan. Als vrijwillige bijdrage aan de lokale samenleving investeren zij kennis, personeel, materiaal/middelen en netwerken. Dat is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Westfriese Beursvloer

De Westfriese Beursvloer is dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit Westfriesland. Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” een uur lang zonder een euro uit te geven.

Medewerkers en vrijwilligerswerk

Met medewerkersvrijwilligerswerk heeft jouw bedrijf dat streepje voor en doe je iets goeds voor de maatschappij. Dat kan door eenmalige activiteiten, maar ook door vrijwilligerswerk een plek te geven in het bedrijfs- en personeelsbeleid.

Westfriese Uitdaging

De Westfriese Uitdaging is een netwerk van Westfriese bedrijven, die Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) hoog in het vaandel hebben staan. Een betrokken ondernemer is direct betrokken bij maatschappelijke initiatieven. Dit heeft invloed op de bedrijfsresultaten en impact op de regio.

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Samenwerken met Vrijwilligerspunt

Jouw bedrijf in actie? Dat kan! Het betekent niet alleen veel voor de betrokken organisaties, maar kan ook een heel goede manier van teambuilding voor jouw bedrijf zijn. Zet je personeel in op vrijwilligersprojecten en geef je medewerkers de mogelijkheid om vrijwilligerswerk uit te voeren. Er zijn veel mogelijkheden, vaak in projectvorm. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.