Bedankt vrijwilligers

Bedank een of meerdere van je vrijwilligers met een filmpje

Voor organisaties

Fonds Ontmoetingen Stimuleren

De gemeente Koggenland biedt een bijdrage voor initiatieven die ontmoetingen stimuleren. Lever je als bewoner, vereniging of stichting uit de gemeente Koggenland met jouw activiteit een bijdrage aan ontmoeten, één tegen eenzaamheid en/of sociale cohesie bevorderen in buurt of wijk? Lees dan verder!

Trainingen

Vrijwilligerspunt organiseert geregeld gratis (online) trainingen, workshops en evenementen voor maatschappelijke organisaties, bewonersinitiatieven en vrijwilligers. Ook onze partners hebben interessant aanbod. Bij ons op kantoor, of op een locatie in West-Friesland.

Vrijwilligers werven

Hoe kun je vrijwilligers werven via onze vacaturebank? Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie en bewonersinitiatief gezien wordt? Hoe werf je (jonge) vrijwilligers? Hoe schrijf je een goede vacature, waar vrijwilligers op af komen? Vrijwilligerspunt geeft tips & trics!

Advies & Ondersteuning

Hoe kun je als maatschappelijke organisatie en bewonersinitiatieven met succes nieuwe vrijwilligers aantrekken en bestaande vrijwilligers behouden? Hoe stel je een vrijwilligersbeleid op? Welke scholingsmogelijkheden zijn er voor vrijwilligers? Welke mogelijkheden voor fondsenwerving zijn er? Vrijwilligerspunt adviseert en ondersteunt.

Westfriese Beursvloer

Veel bedrijven willen graag samenwerken met maatschappelijke organisaties in de regio en daarmee een vrijwillige bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Dat doen zij door kennis, materialen en middelen te bieden, bijvoorbeeld tijdens de Westfriese Beursvloer. Tijdens de Westfriese Beursvloer wordt er gehandeld met gesloten beurzen! Deze vindt ieder jaar in oktober of november plaats. Lees meer voor info over de eerstvolgende Westfriese Beursvloer.

Toolkit

Er komt heel wat kijken bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden van jouw organisatie. In de Toolkit vind je o.a. voorbeeldcontracten, checklisten, formulieren en documenten die de uitvoering helpen vergemakkelijken.

Informatiebladen

In de informatiebladen vind je informatie over onderwerpen waar je als vrijwilligersorganisatie mee te hebt, dan wel kunt krijgen. Denk aan behoefte aan extra financiën, verzekeringen, ongewenst gedrag op de werkvloer en rechten en plichten van je vrijwilligers.

Sociale veiligheid

Doen vrijwilligers klusjes of boodschappen voor ouderen? Of spreken zij regelmatig af voor sociaal contact? Helpen ze met het op orde brengen van administratie? Dan is het belangrijk dat hun veiligheid wordt bewaakt. Voor vrijwilligers en deelnemers hebben we flyers gemaakt. Ook vind je o.a. info over omgangsregels.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.