Overzicht trainingen en workshops

Voor een aantal trainingen en workshops geldt dat u zich niet rechtstreeks via Vrijwilligerspunt kunt aanmelden. U ontvangt dan in de bevestiging een link naar de aanmeldingspagina van de aanbiedende partij.

Nieuw
Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 7 dec
Wognum
Kom je op woensdags gezellig koken voor ons?
Kom je op woensdags gezellig koken voor ons? Geplaatst door WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Verlengde Kerkweg
Dec9
Workshop · € 175 · 9 dec, 12:00 - 13:00
Utrecht
Training In Veilige Handen (aanbod NOV)
De training ‘In veilige handen’ helpt organisaties bij het voorkomen van ongewenst gedrag zoals pesten, uitsluiten, discriminatie en seksueel misbruik.Geplaatst door Vrijwilligerspunt
Dec10
Nieuw
Event · 10 dec, 10:00 - 11:00
Zwaag
CleanUp Hoorn Karavaan
Help je mee om in Risdam Noord zwerfafval op te ruimen?
Om 10.00 uur vind je ons op de Korenbloem bij de Dekamarkt.
Geplaatst door CleanUp Hoorn
Nieuw
Project (Tijdelijk) · 3 uur/week · Start vanaf 12 dec Voor ongeveer 7 maanden
Hoorn
Nederlands spreken met anderstaligen bij Vonk
Anderstalige cursisten die Nederlands willen leren spreken, helpen door spreekoefeningen te doen tijdens de les van Vonk (voorheen ROC Kop van Noord-Holland) Geplaatst door Vonk
Nieuw
Project (Tijdelijk) · 3 uur/week · Start vanaf 12 dec Voor ongeveer 7 maanden
Hoorn
Nederlands spreken met anderstaligen bij Vonk
Anderstalige cursisten die Nederlands willen leren spreken, helpen door spreekoefeningen te doen tijdens de les van Vonk (voorheen ROC Kop van Noord-Holland) Geplaatst door Vonk
Dec13
Nieuw
Workshop · 13 dec, 19:30 - 21:30
Vanuit huis
Informatieavond Voorkomen grensoverschrijdend gedrag en gratis VOG (aanbod NOV)
In twee uurtjes word je meegenomen wordt in het veiliger maken van je vrijwilligersorganisatie. Geplaatst door Vrijwilligerspunt

E-learning

Volg (gratis) online cursussen.

Online cursus Fondsenwerving

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt u op weg bij het vinden van financiering van uw project.

Stappenplan succesvolle crowdfunding

Zet in 4 stappen een succesvolle campagne op voor jouw maatschappelijke initiatief. Meld je initiatief aan op een van de platforms van de Crowdfunding Academie en krijg persoonlijke begeleiding. Zo wordt er advies gegeven over de haalbaarheid van je campagne, en wordt er meegedacht over je verhaal en je campagneplan.

Grenzen stellen

Ondersteun jij iemand die in een kwetsbare positie zit? En wil je meer weten over het bewaken van je grenzen? In deze training leer je hoe je jouw eigen kunt herkennen en aangeven.

De waarde van vrijwilligers

In dit college geeft professor Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit je meer inzicht over de (toegevoegde) waarde van vrijwilligers. Wat betekenen ze voor een organisatie of een doel? Waarom wil je als organisatie met vrijwilligers werken? In nog geen 8 minuten geeft Lucas Meijs je de ins and outs in dit mini-college.

We hebben nog meer interessante e-learnings voor je geselecteerd. Klik op onderstaande button voor meer.

Meer weten over het aanbieden van workshops en trainingen?

Geef je zelf een training of workshop die je graag via Vrijwilligerspunt en via deze website zou willen aanbieden? Of weet je een training, workshop of e-learning die beslist in ons overzicht moet terugkomen? Of heb je juist behoefte aan een training of workshop, maar kun je nergens een vinden die aansluit op jouw wensen? Misschien kan Vrijwilligerspunt daarin iets betekenen. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.