Westfriese Beursvloer

Matches in beeld!

Vrienden van het Keern en Loonbedrijf Kok en Fa. de Wit

Ongeveer 1000 bloembollen van het jubilerende bollenbedrijf Fa. Jan de Wit en Loonbedrijf Kok (beiden uit Bovenkarspel) vonden een plekje op de historische begraafplaats Het Keern in Hoorn.

Dierenambulance Hoorn eo en Abovo Media

De Dierenambulance bestaat in 2022 35 jaar. Zij zochten promotiemateriaal in de vorm van een poster. Abovo Media uit Hoorn ontwierp een prachtige poster voor de jarige dierenambulance.


Kom je de poster tegen? Via de QR code kom je zo op de website terecht en vind je alle informatie over de diensten.

Vrienden van het Keern en Heddes Bouw en Ontwikkeling

Een praktische plek waar de gieters kunnen hangen. Deze uitdaging ging Heddes Bouw en Ontwikkeling aan bij hun buren aan het Keern.Dorpskerk Opperdoes en Gemeente Medemblik

Vrijwilligers van de Stichting Dorpskerk van Opperdoes en Almersdorp bakken ieder jaar oliebollen voor oud en nieuw. De opbrengst gaat naar de stichting en daarmee blijft de kerk behouden voor het dorp én de omgeving. De huis-aan-huis folder moest nog gedrukt worden. Gemeente Medemblik pakte deze vraag op en zorgde dat de folders tijdig werden gedrukt, zodat iedere dorpsbewoner zijn verse oliebol…

Bibliotheek Hoorn en Schermer BV

Schermer Installatietechniek BV bood aan om de afgeschreven airco units van de gevel bij de Bibliotheek Hoorn te demonteren en af te voeren. Een kleine klus voor Schermer en voor Bibliotheek een groot plezier. Bij Schermer genoten ze na afloop van een heerlijke taart die door de Bibliotheek werd langsgebracht. 

Bakkerijmuseum de Oude Bakkerij en Gemeente Medemblik

Een prachtig verbouwd museum, een nieuw logo... dat vroeg om nieuwe vlaggen in de stijl van het museum.

Gemeente Medemblik pakte deze vraag op en bracht hen in contact met een vormgever die de vlaggen ontwierp.

Ouderennetwerk Westfriesland en Abovo Media

De wens vanuit de stichting was om een poster te ontwikkelen om zo hun naamsbekendheid te vergroten. Deze posters komen te hangen bij alle Apothekers uit West-Friesland, Huisartsenposten, Bibliotheken, en de zeven West-Friese Gemeentes. De poster die Abovo Media ontwierp is een echte eyecatcher, dus die valt zeker op!