Westfriese Beursvloer

Tot onze grote spijt zijn wij toch genoodzaakt de Westfriese Beursvloer van 25 november a.s. te verplaatsen naar 2022.

 

Hoewel we voortvarend en vol enthousiasme onze Westfriese Beursvloer hebben omgezet naar een variant waarbij we binnen de coronarichtlijnen vallen, haalt de realiteit ons in. We kregen reacties van deelnemers die toch afzien van deelname omdat zij zich niet prettig voelen om nu een evenement te bezoeken. Dit tezamen met de oplopende besmettingscijfers, vollopende testcapaciteit en geen zicht op verbetering hebben we moeten besluiten de beursvloer dit jaar af te blazen. 

 

De komende maand is matchmaand!

 

De afgelopen weken hebben we echter van de 60 organisaties en 45 bedrijven die zouden meedoen veel mooie vragen en aanbiedingen gekregen. En, we hebben nu al kunnen zien dat er mogelijke matches zijn. Daarom gaan we ons de komende tijd inzetten om, waar mogelijk, vraag en aanbod samen te brengen. Want, kunnen we een match maken, dan gaan Vrijwilligerspunt en de Westfriese Uitdaging dat realiseren.

 

We hopen jullie in het voorjaar te mogen ontmoeten op de Westfriese Beursvloer. Blijf gezond en we houden je uiteraard op de hoogte van een nieuwe datum.

 

Kijk hieronder voor vraag en aanbod

Vraag

Aanbod