Westfriese Beursvloer

De Westfriese Beursvloer is dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit Westfriesland. Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” een uur lang zonder een euro uit te geven. 


Tien jaar lang is dit een live evenement (zie filmpje) geweest met veel bezoekers. Doordat de omstandigheden door het coronavirus anders zijn dan bij voorgaande edities, doen we het in 2020 anders! 


11e Westfriese Beursvloer 26 november 2020

Corona of niet, hét maatschappelijke evenement gaat natuurlijk door! Maar dan in een digitaal jasje, we gaan namelijk online ‘speeddaten’. Tijdens de speeddates heb je vier minuten de onverdeelde aandacht van de andere partij. In totaal heb je maximaal tien speeddates. Organisaties pitchen concreet hun vraag en gaan hierover met de ondernemer online in gesprek. Zien wij bij aanmelding al een overeenkomst tussen een vraag en aanbod, dan zorgen we ervoor dat in ieder geval deze partijen met elkaar in gesprek komen. Zo laten we geen kansrijke match liggen! Na de Westfriese Beursvloer bellen wij alle deelnemers na en brengen we de organisaties en ondernemers weer met elkaar in contact, zodat eventuele matches definitief vastgelegd kunnen worden.


Een hele ander opzet, maar op deze manier kunnen maatschappelijke organisaties en ondernemers uit de regio “coronaproof” met elkaar in contact komen om vraag en aanbod uit te wisselen.  


We zijn druk in voorbereiding en houden je op de hoogte middels e-mail en via deze webpagina. Wil je nu al laten weten dat je mee wilt doen? Klik dan op onderstaande button en schrijf je al vast in.  


De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Westfriese Uitdaging

Doe mee aan de Westfriese Beursvloer 2020!

Helaas is het niet meer mogelijk om je als maatschappelijke organisatie aan te melden.
Meld je aan als bedrijf

Kijk hieronder voor vraag en aanbod

Vraag
Aanbod