Meedoen aan de Westfriese Beursvloer?

Schrijf je nu in!

Op donderdag 13 oktober 2022 slaan we (weer) op de gong! We zijn te gast bij Van der Valk Hotel Hoorn voor de 13e editie.


Er wordt gehandeld zonder geld maar in expertise, materialen, klushanden en sociale activiteiten mét een passende tegenprestatie.


Het programma is als volgt:

15.30 - 16.00 uur Inloop

16.00 - 16.15 uur Opening

16.15 - 17.15 uur Handelen

17.15 - 18.00 uur Goed gesprek met een hapje en een drankje


Inschrijven kan via de knoppen hieronder.

Vraag en aanbod wordt vanaf 1 september gedeeld. Wil je dat we meedenken over vraag of aanbod? Neem dan contact met Brigitta of Renate via 0229-216499.


Inspirerende voorbeelden van 2021 staan onderaan de pagina.


Tot 13 oktober!

Meld jouw bedrijf of organisatie hier aan!

Wil je als bedrijf kennismaken met organisaties uit de regio en kijken wat je kunt doen voor hun vragen?
Wil jij als organisatie je vragen neerleggen bij het Westfriese bedrijfsleven?

Deze bedrijven en organisaties doen al mee!

Welke organisaties hebben zich al aangemeld?

Deze bedrijven hebben hun komst naar de beursvloer bevestigd.

Inspirerende matches gemaakt tijdens de Westfriese Beursvloer 2021

Get Dressed for Less en Buro19

Get Dressed for Less is een tweedehands kleding winkel voor jong volwassenen 18-40 jaar die nette kleding zoeken die zij kunnen dragen bij bv. een sollicitatiegesprek. De winkel is daarnaast ook werkervaringsplek, ontmoetingsplaats en locatie voor workshops. Voor een sprekend en eigentijds logo zochten zij een vormgever. Buro19 ging de uitdaging aan en ontwierp dit prachtige logo.

Dierenambulance Hoorn en de Peutertuin Enkhuizen

Een leuke ervaring voor de peuters, dat was waar Montessori Peuterspeelzaal Enkhuizen naar zocht. Dierenambulance Hoorn eo reed daarvoor naar Enkhuizen en de kinderen namen een kijkje in de wagen en luisterden naar de hulpverleners. Beetje spannend, maar de dierenknuffels braken het ijs al snel. De koekjes en de tekening van de kinderen waren een mooie tegenprestatie.

Nicoles Huiskamer en Heddes Bouw en Ontwikkeling

De open kast bij Stichting Nicoles Huiskamer was een verzamelplek van spullen in het atelier van de stichting. Het oogde rommelig en onrustig. De wens was een kast waar alles netjes achter deuren weggelegd kon worden.

Leermeester Casper Manshanden van Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. bouwde samen met leerlingen een prachtige wandvullende kast.

Oorlogsmuseum Medemblik en Stammis Horeca Verhuur

Het Oorlogsmuseum in Medemblik neemt de bezoeker (interactief) mee in de oorlogsjaren in Medemblik en Westfriesland. In dit museum kun je ook als groep (bedrijf, vrienden, familie) voor een georganiseerde activiteit. Daar werden statafels voor gezocht. De vraag stond al enige tijd uit, maar door een goed netwerk werd de match gesloten met Stammis Horeca Verhuur.

VrijwilligersNH en Vitasys

VrijwilligersNH was op zoek naar VR brillen voor de cliënten van Leekerweide en Wilgaerden om hun belevingsdromen in vervulling te laten gaan.

Vitasys bood aan om met hen in gesprek te gaan over de mogelijkheden van Virtual Reality in de zorg.

Dierenambulance Hoorn e.o. en Abma Schreurs Notarissen

Een mooie match tussen mr. C.E. Jonker notaris van Abma Schreurs Notarissen te Hoorn. Zij heeft voor Dierenambulance Hoorn eo. de statuten geheel vernieuwd zodat zij nu ook voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) en is de Algemeen Nut Beoogde Instellingen (ANBI) status weer up to date.

Esdégé-Reigersdaal What's In en Noppes Grootebroek

Een bank om op neer te ploffen in het inloopcentrum en een koffieapparaat voor een lekker lekker koppie, dat waren de wensen van What's In, een nieuwe inloophuis van Esdégé Reigersdaal in Enkhuizen.

Noppes Grootebroek bood een mooi koffiezetapparaat en een bankstel aan dit initiatief. Dat werd beloond met een heerlijke appeltaart van Bakkerij Vijf van Esdégé Reigersdaal uit Enkhuizen.

Zonnebloem Enkhuizen en Vrijwilligerspunt Westfriesland

Zonnebloem Enkhuizen brengt iedere 6-8 weken iets langs bij haar gasten. Zeker in coronatijd wordt dit goed ontvangen. Bij Vrijwilligerspunt Westfriesland werd gevraagd of zijn pennen ter beschikking wilden stellen, dat wilden zij uiteraard.

Iets lekkers voor bij de thee was de tegenprestatie die goed in de smaak viel.

Bibliotheek Hoorn en Schermer BV

Schermer Installatietechniek BV bood aan om de afgeschreven airco units van de gevel bij de Bibliotheek Hoorn te demonteren en af te voeren. Een kleine klus voor Schermer en voor Bibliotheek een groot plezier. Bij Schermer genoten ze na afloop van een heerlijke taart die door de Bibliotheek werd langsgebracht. 

Bakkerijmuseum de Oude Bakkerij en Gemeente Medemblik

Een prachtig verbouwd museum, een nieuw logo... dat vroeg om nieuwe vlaggen in de stijl van het museum.

Gemeente Medemblik pakte deze vraag op en bracht hen in contact met een vormgever die de vlaggen ontwierp.

Ouderennetwerk Westfriesland en Abovo Media

De wens vanuit de stichting was om een poster te ontwikkelen om zo hun naamsbekendheid te vergroten. Deze posters komen te hangen bij alle Apothekers uit West-Friesland, Huisartsenposten, Bibliotheken, en de zeven West-Friese Gemeentes. De poster die Abovo Media ontwierp is een echte eyecatcher, dus die valt zeker op!

EHBO Vereniging Enkhuizen en Vitasys BV

Het secretariaat van de EHBO vereniging was naarstig op zoek naar een printer/copier. Hiermee kunnen zij nl. lesmaterialen vermenigvuldigen die nodig zijn voor de verschillende cursussen en oefenavonden.

Vitasys BV kon deze printer/copier aanbieden. De tegenprestatie volgt op een later tijdstip.

Vrienden van het Keern en Loonbedrijf Kok en Fa. de Wit

Ongeveer 1000 bloembollen van het jubilerende bollenbedrijf Fa. Jan de Wit en Loonbedrijf Kok (beiden uit Bovenkarspel) vonden een plekje op de historische begraafplaats Het Keern in Hoorn.

Dierenambulance Hoorn eo en Abovo Media

De Dierenambulance bestaat in 2022 35 jaar. Zij zochten promotiemateriaal in de vorm van een poster. Abovo Media uit Hoorn ontwierp een prachtige poster voor de jarige dierenambulance.


Kom je de poster tegen? Via de QR code kom je zo op de website terecht en vind je alle informatie over de diensten.

Vrienden van het Keern en Heddes Bouw en Ontwikkeling

Weer een mooie match! En dit keer voor... jawel gieters! Begraafplaats Het Keern in Hoorn zocht namelijk een oplossing, zodat hun gieters niet overal rond slingeren.

Buurman Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. bood een hiervoor graag een helpende hand. Heddes heeft een mooi gieterrek gemaakt inclusief vier nieuwe gieters! 

Dorpskerk Opperdoes en Gemeente Medemblik

Vrijwilligers van de Stichting Dorpskerk van Opperdoes en Almersdorp bakken ieder jaar oliebollen voor oud en nieuw. De opbrengst gaat naar de stichting en daarmee blijft de kerk behouden voor het dorp én de omgeving. De huis-aan-huis folder moest nog gedrukt worden. Gemeente Medemblik pakte deze vraag op en zorgde dat de folders tijdig werden gedrukt, zodat iedere dorpsbewoner zijn verse oliebol…