Informatie

De 10 editie van de Westfriese Beursvloer wordt gehouden op 28 november 2019 bij Schouwburg Het Park in Hoorn.

Deze mooie locatie is het resultaat van een beursvloermatch in 2018.

Informatie

Bedrijven willen vaak "iets" doen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Non-profit organisaties uit de regio hebben behoefte aan hulp op allerlei gebied.Om deze partijen op een leuke en effectieve manier bij elkaar te brengen organiseert Vrijwilligerspunt eens per jaar een groot evenement: de Westfriese Beursvloer. Dit jaar is de Westfriese Beursvloer op donderdag 28 November as. en zijn wij te gast bij Schouwburg Het Park in Hoorn.

Hoe werkt de beursvloer?

Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” zonder een euro uit te geven.

“Hoekmannen” zijn aanwezig om te bemiddelen. Het handelen vindt plaats in vier hoeken:

Icoon voor de sectie kennis en kunde

Voorbeeld:
Toneelgroep zoekt regisseur

Voorbeeld:
Basisschool zoekt klussers

Icoon voor de sectie klussen
Icoon voor de sectie Mensen voor Mensen

Voorbeeld:
Stichting zoekt uitje voor vrijwilligers

Voorbeeld:
Zangkoor zoekt drukwerk om hun concert te promoten

Icoon voor de sectie Middelen en materialen

Het is 16.15 uur, de gong gaat.

Maatschappelijke organisaties presenteren hun vraag en zoeken naar het bedrijf met een passend aanbod. Denk daarbij aan spullen, adviezen of menskracht. De organisaties bieden een tegenprestatie aan, zoals zelfgebakken taart, een rondleiding op de kinderboerderij, etcetera.

Bedrijven kijken rond welke organisatie of vraag het beste bij hun aanbod past. Bedrijven (en ook gemeenten en serviceclubs) kunnen vooraf de vragen van maatschappelijke organisaties online inzien en hun aanbod hierop afstemmen. Bedrijven kunnen ook zelf een aanbod doen. Vrijwilligerspunt weet wat speelt en kan helpen bij het formuleren van een aanbod.

Wanneer een bedrijf op de beursvloer een passend aanbod heeft op een vraag van een organisatie, vullen zij samen een matchformulier in. De match is gemaakt en wordt meteen schriftelijk vastgelegd. De notaris tekent mee.

17:15 uur, de gong gaat weer.

De beursvloer is gesloten. Nog geen match gemaakt? Geen zorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje, gaat het netwerken gewoon door en proberen we de perfecte match alsnog te maken. Ook horen we dan hoeveel matches er die dag gemaakt zijn.

Westfriese uitdaging

De Beursvloer vindt ieder jaar in november plaats. Wilt u niet wachten? Bezoek dan de Westfriese Uitdaging, een andere manier van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Actueel

Actueel

20-5-2019 Aanmelden kan weer! Meld je nu vast aan via het formulier voor bedrijven (aanbod) en maatschappelijke organisaties (vraag)
5-4 2019 De datum voor de tiende Westfriese Beursvloer is bekend. Noteer 28 november 2019 in uw agenda. We zijn te gast bij Schouwburg Het Park in Hoorn. Alvast aanmelden of meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij houden u op de hoogte.

Contact

Contact

De Maatschappelijke beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt.

Telefoon: 0229-216499
Contactpersonen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen

Vragen

Hieronder treft u vanaf begin november de vragen van de stichtingen en verenigingen aan. Deze vragen zijn opgedeeld in vier categorieën: Mensen voor Mensen, Klussen, Kennis & Kunde en Middelen en Materialen. Wilt u uitleg hebben over de categorieën, kijk dan op het tabblad ‘Geslaagde matches en voorbeelden.’ Wilt u uw eigen vragen opsturen, dan kan dat via het formulier Aanmelden voor maatschappelijke organisaties

Kennis en kunde

Bakker in bewegend beeld

Graag zou Museum de Oude Bakkerij een kort en krachtig organisatie filmpje willen laten maken van de leuke, maar vooral leerzame museum. Demonstraties, workshops, kinderactiviteiten, de authentieke bakkerswinkel; alles moet de sfeervolle bakkerij ademen in deze korte film.

Advies over papier en digitaal adverteren en persberichten.

De keuze waar te adverteren is vanwege de hoge kosten moeilijk te kiezen. Wat is voor De VertelTuin de beste plek om de boodschap van het 'op verhaal komen bij een verhaal in een park' uit te dragen. We bieden een verhalenvoorstelling in het voorjaar voor maximaal 12 personen.

Communicatieplan

Voor VrijwilligersNH zijn wij op zoek naar hulp bij het opzetten van een goed communicatieplan voor onze PR.

de flyer

We zouden graag onze flyer willen vernieuwen

De V van Veiligheid

Ons WF Open Darts toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een toernooi van flinke omvang. Om het toernooi soepel te laten verlopen en onze bezoekers een veilig gevoel te geven zoeken wij 3 gecertificeerde beveiligingsmensen. Heeft u de V van Veiligheid ook hoog in het Vaandel, dan bent u onze Vip.

Dierverzorging

De vrijwilligers bij Kinderboerderij SKIK zouden meer willen weten over dierverzorging. Wie brengt ons in contact met een dierenarts die ons meer kan vertellen over dierverzorging?

Druk is de tijdsgeest, maar waar vind je een goeie drukker?

Wie wil voor De Hoogwouder Dansers folders en/of flyers drukken? De oude flyers zijn niet meer up to date. Dan drukken wij niet onze snor, maar verblijden jullie met een verrassend optreden.

Gastlessen voor onze leerlingen

We willen de leerlingen van het Clusius College vooral laten ervaren hoe zij de kennis van school in de praktijk terug gaan zien. Ondernemers kunnen de leerlingen de nieuwste innovaties of marktinformatie aanleren tijdens zowel de theorie als praktijkvakken. Hiermee leren de leerlingen met name welke mogelijkheden er allemaal zijn na het VMBO. In overleg is er van alles mogelijk. Ook de theorie vakken Economie, Biologie, maatschappijleer hebben graag gastdocenten bij verschillende onderwerpen. Welke ondernemer wil een groep van 13 tot 15 jarige een lesuur boeien?

Gezocht uitdagende activiteit voor onze vrijwilligers.

Onze vrijwilligers staan 24/7 met een luisterend oor klaar voor onze bellers. Wij willen De Luisterlijn vrijwilligers daarvoor bedanken. Dit willen wij graag doen met een activiteit of workshop.

Goede doelen in de picture

De Dromehof vraagt om publiciteit voor onze goede doelen acties

Groenadvies

MEC de Witte Schuur heeft een nieuw, duurzaam onderkomen in Enkhuizen. Voor de invulling van borders met planten zoeken wij advies; wat is de juiste keuze van de juiste planten voor deze plek.

Kennis delen?

Clean2Anywhere gaan een fluitschip bouwen van afvalplastic. We kunnen veel, maar niet alles. Helpt u met ICT, Off-Grid ondersteuning betreffende sanitair, Ontwerp voor de tuin, Historische kennis van scheepsbouw. We bieden u een unieke vergaderlocatie (vanaf 2e kwart 2020) inclusief ons inspirerende verhaal en vermelding op de partnerpagina.

Kunst in de kerk

Welke creatieve mensen die iets moois maken willen bij ons in de Dorpskerk Opperdoes exposeren?

Medailles zoeken publiciteit

Vereniging Paardrijden Gehandicapten De Samenhang zoekt ondersteuning in publiciteit. Onze vereniging heeft een kleine doelgroep en het daarom moeilijk is media te interesseren voor onze verrichtingen. En die mogen er echt zijn!

Promotiemateriaal Facebook

De Verteltuin willen graag het toevoegen van tekst en muziek bij filmpjes en het toevoegen van teksten op foto´s gaan toepassen. We bieden een verhalenvoorstelling in het voorjaar voor maximaal 12 personen.

Support excell bestand overzetten

De Verteltuin heeft 5 jaar geleden via de beursvloer een mooi excell-boekhoudsysteem gekregen. Het overzetten van het systeem naar het volgend jaar leverde en levert nog steeds problemen op vanwege de ingewikkelde formules. Het bedrijf is verhuisd en kan geen support meer geven. We bieden een verhalenvoorstelling in het voorjaar voor maximaal 12 personen.

Wie kan ons helpen bij het vernieuwen van onze website?

De website van Het groene kerkje is ongeveer 10 jaar geleden opgezet vanuit het programma Dreamweaver. Dat is niet meer courant en daarom zouden we graag een nieuwe website ontwikkelen die ook makkelijk door meerdere mensen te beheren is . Met een beter reserveringssysteem voor onze concerten. Wij denken zelf aan een wordpress-site.

Wie kan ons helpen om meer publiciteit te genereren rond onze concerten?

Wij programmeren zo’n 7 klassieke concerten per jaar in ons Kerkje. Het is moeilijk om daar de juiste publiek voor te bereiken maar publiciteit in de gedrukte media helpt altijd. Het lukt ons lang niet altijd om dat ook voor elkaar te krijgen.

Wie maakt WF Open Darts in 2021 het grootste darts toernooi van Nederland?

Westfriesland First; dat is ons doel voor 2021. Hoewel we met een tweede plaats natuurlijk blij zijn, willen wij ook voor goud gaan! Wie helpt ons dit mooie evenement op 6, 7 en 8 maart 2020 om te zetten in een mooie promofilm. Voor u reserveren wij op 8 maart 2020 een echte VIP tafel.

Wie wil er jaarlijks onze jaarrekening controleren?

Het gaat erom dat de penningmeester van Het Groene Kerkje, die de jaarrekening ( balans en v&w ) opstelt, gedechargeerd kan worden door het bestuur. Dit doet hij middels een samenstellingsverklaring. En wij zouden graag een onafhankelijke partij deze controle willen laten uitvoeren. Hetgaat om een eenvoudige boekhouding.

Van Access naar betere toegankelijkheid

De Bonte Piet maakt gebruik van een in 2012 ontwikkelde Access database voor de administratie van de ontvangen dieren. De database is de laatste jaren regelmatig aangepast en niet voor iedereen even gebruiksvriendelijk. Wij zoeken een meer stabiele en gebruiksvriendelijke softwareoplossing/webapplicatie waar ook andere dierenhulpverleners op aan kunnen sluiten.

Gesprekstechnieken

Aan het einde van ieder jaar voert het bestuur van ANV Hollands Noorden eindejaarsgesprekken. Om goed beslagen ten ijs te komen zouden we graag meer willen weten over de juiste vragen en de juiste technieken. Welke HR manager of personeelsfunctionaris kan ons op weg helpen? Dan nemen wij u mee wanneer wij in "het veld" aan het werk zijn.

Ik blijf graag op de hoogte

Voor alle bewoners in Rigtershof een bereikbare interne kabelkrant, ongeacht de provider. Zodat iedereen op de hoogte blijft van alle activiteiten/gebeurtenissen die in dit huis plaats vinden. Wij bieden u een koffie met gebak ochtend met de bewoners aan en een artikel in de regionale krant.

Wie broeden er in de wei?

De leden van ANV Hollands Noorden combineren agrarisch ondernemerschap met natuur- en landschapswaarden, o.a. in West-Friesland. Om wandelaars, passanten en andere geïnteresseerden te laten zien wat er in het weiland gebeurt zoeken wij iemand die voor ons het ontwerp, lay-out en eventueel drukken van informatieborden over weidevogelbeheer kan verzorgen. Wij nemen u dan een dagje mee "het veld in".

Energietransitie ook voor u?

Heeft u onderneming/instelling belangstelling om in coöperatief verband deel te nemen aan doelen ter bevordering van de energietransitie? voorbeeld: deelauto project. Zonnecooperatie Westfriesland is dan op zoek naar u!

Onze missie in een animatie

De kracht van samen; vanuit die gedachte is Jeelink opgericht. Onze filosofie richt zich op vitaliteit, social care en circulair. Ofwel zorgen voor jezelf, elkaar en de natuur. Jeelink verbindt mensen, bedrijven en producten voor een duurzame toekomst. Een leefbare wereld waar een plek is voor iedereen. Helpt u ons met een animatiefilm waar wij kunnen uitleggen wat we doen en hoe?

Groen Rekenwonder

Mensen met groene vingers zijn er bij het IVN voldoende, maar we missen iemand die voor een half jaar ongeveer 2 uur per week (ivm ziekte) ons kan helpen met de (E) boekhouding. Welk bedrijf kan ons uit tijdelijk uit de brand helpen met iemand die gevoel heeft gevoel voor cijfers?

Dia expert

Westerhaven heeft een prachtige dia collectie die wij graag aan onze bewoners willen laten zien. Tijdens NLdoet willen we deze digitaliseren. Bent u, of kent u iemand die dit tijdens NLdoet (13/14 maart) wil begeleiden en de nodige apperatuur hiervoor heeft.

Accountantsverklaring

Omdat de subsidie die Stichting Leergeld van de gemeente Hoorn krijgt inmiddels boven een bepaald bedrag is, is ter verantwoording een accountantsverklaring nodig over een juiste besteding van dit geld. Wij zoeken hiervoor graag de hulp van een accountant.

Vak nieuws

Op vrijdagmiddag hebben de bewoners van Westerhaven een activiteitenmiddag. Voor deze middag zoeken wij mensen die graag eens uit de doeken willen doen hoe het er in hun vakgebied aan toe gaat...dus een lezing of presentatie willen geven voor de bewoners in Westerhaven.

Hoe komen wij in beeld?

Voor senioren en/ of dementerenden heeft Museumboerderij West-Frisia veel te bieden. Voor hen is deze boerderij een feest van herkenning en is daardoor een leuk dagje uit. Maar weten ze het museum te vinden? Hoe komen wij meer in beeld bij zorggroepen e.d.?

Verder borduren via sociale media

About a Jacket is al 3 jaar actief met een borduuratelier waar vluchtelingenvrouwen voornamelijk jasjes borduren. We willen dat meer mensen ons leren kennen en met ons mee willen doen bv. tijdens een workshop. Wie kan ons wegwijs maken in de wereld van sociale media zodat wij onze horizon kunnen verbreden.

Bezoekers gezocht

Autismecafé Stede Broec denkt haar doelgroep te kennen: Ouders van kinderen met autisme. Wij zoeken steun bij het bereiken van die doelgroep. Kennis van communicatie/marketing ontbreekt ons hierin. Wie kan of wil ons hiermee helpen? In ruil daarvoor bieden wij onze kennis om meer bekendheid te geven van autisme binnen uw bedrijf.

Gastles techniek of workshop voor leerlingen

Basisschool de Bangert wil leerlingen met technische beroepen in aanraking brengen. Hoe leuk is het als u ze iets kan vertellen en kunt leren?

We zijn op zoek naar manieren om de PR te verbeteren.

De Peutertuin heeft u veel te vertellen, maar hoe en waar doen we dat? Een stukje in de krant, het verbeteren van onze facebook pagina en het revitten van onze website. Denkt en helpt u mee?

Marktverkenning: waar zit onze doelgroep

Borduren is ons ding. De vluchtelingenvrouwen van About a Jacket maken de prachtigste werken. Dit willen we graag met anderen delen, maar we weten niet precies met wie. Wie kan ons helpen onze potentiële doelgroep in beeld te brengen; wie wil er workshops volgen of kleine borduurwerkjes bij ons afnemen

Lichtplan

In 2020 gaat MAK Blokweer de tentoonstellingsruimte in ons bezoekerscentrum vernieuwen. Een goed lichtplan vraagt een gedegen voorbereiding, wie wil ons helpen met de elektra daarvoor? In ruil: zichtbaarheid via onze media kanalen en een mooie locatie voor uw vergadering of bijeenkomst.

Notaris gezocht

In ons atelier is About a Jacket al een hechte groep mensen die mooie dingen maakt en verhalen deelt. Graag zouden wij een stichting worden zodat wij meer zijn dan een een groep, maar een echte organisatie met meer mogelijkheden. Bent u die notaris die ons kan adviseren welke stappen we moeten nemen om verder te borduren?

wie wil ons busje onderhouden

Voor mensen kunnen wij goed zorgen, maar voor een camper of busje zijn andere skills nodig. Wie wil het mobiele skilllab van de praktijkbegeleiders periodiek onderhouden en keuren?

Wat doen wij aan natte voeten?

Westfriese klei…Kinderboerderij de Hussel loopt tegen het probleem aan dat er na (overvloedige) regenval water op het terrein blijft staan. We hebben al verschillende dingen geprobeerd, maar de kleigrond is moeilijk te doorgronden. Wie kan ons adviseren in een duurzame oplossing?

Advies over groeien, bloeien en plukken

Museumboerderij West-Frisia wil in de nabije toekomst meer van de tuin en de natuur op het boerenerf laten zien aan haar bezoekers/ scholen. Groentetuin, bloemen pluktuin en kleine erfbeesten als zwaluwen, kikkers, egels etc. Wij zouden graag advies hebben over het groen van ons terrein op dit gebied.

Opstartende speelotheek ziet de boekhouding niet als spelletje

Speelotheek de Zusjes Hoorn zal onderdeel worden van een bestaande stichting uit Heerhugowaard. We willen de boekhouding goed op orde hebben en de jaarrekening van 2020 gezamenlijk indienen. Dit is voor ons een nieuwe tak van sport waar wij graag advies in willen ontvangen. Welke boekhouder of fiscaal adviseur kan ons op weg helpen? Als tegenprestatie kunnen we een spellenmiddag organiseren bij u op het bedrijf of een gratis lidmaatschap aanbieden.

Digitalisering & opslag documenten

Onlangs is Reddingsbrigade De Streek gestart met het digitaal opslaan van onze documenten in Google Drive. Hoe krijgen we hier structuur in en kunnen we structureel onze documenten in opslaan zonder dat het een zoekplaatje wordt. Diegene die ons kan helpen bieden wij een workshop aan in het redden van drenkelingen uit het water met behulp van hulp en reddingsmiddelen.

Gasloos verwarmen

Nautisch leerwerkbedrijf LWBO heeft medio december een nieuwe locatie aan De Schelphoek. Dit nog lege en gasloze, maar wel goed geïsoleerde pand gaan we zelf met onze deelnemers met een arbeidsbeperking (en schooluitvallers) inrichten. Wij zoeken advies hoe wij dit pand het beste goedkoop en gasloos kunnen verwarmen. Wij staan open voor innovaties. Tegenprestatie: vaartocht in sloep door Hoornse haven (12 p) met hapjes, drankjes en rondleiding door het LWBO.

Wie helpt ons met een nieuwe promo-video?

Een promo-video moet de herkennaarheid van Scouting Titus Brandsma vergroten en nieuwe vrijwilligers aanspreken Het zou tof zijn als de film een coproductie wordt met onze jeugd die interesse heeft voor de vakgebieden media en toneel. Naast de gelegenheid kennis te maken met onze jeugd en vrijwilligers bieden we een plaats op ons motorschip tijdens de finish van een mooi watersportevenement in Medemblik.

Weet jij wat een team nodig heeft?

Iedere vrijwilliger van Scouting Titus Brandsma zet zich in voor een zo mooi mogelijk scoutingspel. Middels de Scout Academy investeren we in onszelf en in de vereniging. Daarbuiten zoeken we extra trainingsmogelijkheden om te werken aan onze life skills en de vrijwilliger zo iets terug te geven. Naast de gelegenheid kennis te maken met onze jeugd en vrijwilligers bieden we een plaats op ons motorschip tijdens de finish van een mooi watersportevenement in Medemblik.

Verzorg jij die leukste bijeenkomst van het jaar?

De jeugd van Scouting Titus Brandsma vermaakt zich wekelijks met uitdagende activiteiten. Watersport, techniek, survivalskills en voeding, alles heeft hun interesse. Vind je het leuk om jouw expertise te delen? Dan maken we graag een deal. Naast de gelegenheid kennis te maken met onze jeugd en vrijwilligers bieden we een plaats op ons motorschip tijdens de finish van een mooi watersportevenement in Medemblik.

Bekende bakkers

Taart voor Kids is bekend via mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. De groep daar net boven, heeft het doorgaans ook niet makkelijk waardoor een verjaardagstaart er bij in schiet. Wie kan ons helpen deze doelgroep in kaart te brengen om te kunnen onderzoeken of wij mogelijk ook deze kinderen een bijzondere verjaardagstaart kunnen schenken. Bij ons krijgt u een prominente plek op onze website en sociale media.

 

Klussen

Groene vingers?

Pleegzorgboerderij Berakha heeft een grote tuin die nodig een opknapbeurt kan gebruiken. Wij zoeken groene vingers om ons te helpen.

Dwaal mee met ons theater

Voor ons project Dwaaltheater zoeken wij een match om het Dwaalpark in de Grote Waal toegankelijker te maken. Het project omvat het aanleggen van een theater (muziek en expressie). Wij zoeken contact met een bedrijf die ons daarbij willen helpen dit theater vorm te geven.

Fietsen met ervaring

Dat zijn fietsen die al wat kilometers hebben gereden voordat ze in Suriname een nieuw leven krijgen. Bij de sociale werkplaats van Unu Pikin in Paramaribo worden deze fietsen opgeknapt en verkocht. Wie heeft ideeën voor een leuke inzamelingsactie en wil deze in de eigen omgeving/school/werk uitvoeren?

Handige handen

Clean2Anywhere gaat een fluitschip bouwen van afvalplastic. Bij de opbouw van de scheepswerf in Hoorn kunnen we alle hulp gebruiken; Tuinaanleg, Schilderwerkzaamheden, Straatwerk, Inrichten expositieruimte. We bieden u een unieke vergaderlocatie (vanaf 2e kwart 2020) inclusief ons inspirerende verhaal. Vermelding op de partnerpagina.

Help mee met het outdoorcentre

Voor ons project Outdoor Dwaalpark zoeken wij een match om het Dwaalpark in de Grote Waal toegankelijker te maken. Het project omvat een permanent verblijf van een outdoorcentre. Wij zoeken contact met middelbare scholen, die ons daarbij willen helpen dit Outdoorcentre vorm te willen geven.

Kleur op de muur

Het kantoor van VrijwilligersNH kan wel een opknapbeurt gebruiken. Wie steekt de handen uit de mouwen en helpt ons om dit te realiseren?

Klussen op de Kinderboerderij

Klusser voor kleine en iets grotere klussen bij Kinderboerderij SKIK afhankelijk van mogelijkheden.

Komt u bij ons (helpen) op het podium?

Wij zoeken hulp bij het demonteren, daarna wijzigen en opnieuw monteren van 20 lage podiumdelen die wij gebruiken tijdens onze concerten.En als er tijd over is meehelpen in de verf zetten.

Rollin' Rollin' Rollin'

Een periodiek APK voor de rollators van de clienten van Avondlicht en eventuele mankementen repareren; wie helpt ons een ochtend?

Ruim baan maken

Warm Thuis zoekt mensen die voor ons een jeu de boules baan willen aanleggen zodat onze bewoners van WarmThuis in het voorjaar de baan in gebruik kunnen nemen . Voor de materiaal wordt gezorgd.

Smoothiefiets

Men neme een hometrainer, blender, stukjes fruit/groente, beenkracht en voilà: je trapt je eigen gezonde smoothie bij elkaar op een smoothiefiets. Om op een leuke manier aandacht te vragen voor het eten van groente/fruit en het stimuleren van een gezonde leefstijl, zet Team Sportservice West-Friesland deze fiets graag in bij activiteiten voor zowel jeugd als ouderen. We zijn op zoek naar zowel materiaal als een handige Harry/Henriette die deze smoothiefiets voor ons in elkaar kan zetten.

We willen in beweging komen

Voor ons project Fitness Dwaalpark / Outdoor Dwaalpark zoeken wij een match om het Dwaalpark in de Grote Waal toegankelijker te maken. Het project omvat een beweegplein en wandelbootcamp route met toestellen. Wij zoeken contact met een bedrijf die ons daarbij willen helpen deze apparatuur te fabriceren.

Welke Picasso's kunnen muren sauzen?

De slaapkamers van onze kinderen in Pleegzorgboerderij Berakha kunnen een leuke, nieuwe kleur op de muur gebruiken. Wie wil ons helpen sauzen?

Wie helpt onze ruiters in het zadel?

Niet alle ruiters van Vereniging Paardrijden Gehandicapten De Samenhang springen snel te paard, zij hebben een hulpmiddel nodig om in het zadel te komen. Welk handige handen knappen ons 'opstapperron' op zodat we bij de volgende wedstrijd weer een net hulpmiddel hebben voor onze ruiters.

Geen bergen maar een muurtje verzetten

De Bonte Piet heeft een aantal verbeterplannen in de la liggen. Eén van de plannen behelst het splitsen van de behandelruimte en de administratie. Feitelijk betekent dit het verplaatsen van een bestaande wand en het plaatsen van een nieuwe wand. Wij vragen assistentie voor de realisatie van deze verbouwing.

Tuin experts

Voor ons super mooie terras is Westerhaven op zoek naar mensen die willen helpen ons terras op te knappen met nieuwe plantjes maar ook de mogelijkheid hebben om reparaties/ schoonmaak werk uit te kunnen voeren. Een leuke NLdoet activiteit voor uw bedrijf of komt u op een andere dag?

Stichting Merakel weer netjes in de verf

Diverse schilder klussen zijn, het schilderen van de entree deuren, deur kozijnen, binnen wat plinten schilderen, muur schilderen.

betimmering voor een mobiel skillslab

Wie kan de de praktijkbegeleiders helpen aan materiaal voor het interieur van een mobiele skillslab. Om de skills te oefenen zijn verschillende materialen nodig. Handig als we dit netjes op kunnen bergen en snel weer bij de hand hebben als we het nodig hebben. Welke handige klusser gaat deze uitdaging aan?

Hulp bij onderhoud tuin

De Peutertuin in Enkhuizen zoeken handt om de tuin lente klaar te maken en naar mogelijkheden om de tuin aantrekkelijker te maken.

Schilderkracht

In 2020 gaan we de tentoonstellingsruimte in het bezoekerscentrum van MAK Blokweer vernieuwen. De eerste klus is het leeghalen van de ruimte, dat doen onze vrijwilligers. Daarna gaan we schilderen. Welk bedrijf kan ons voorzien van verf of mankracht? Wij bieden: zichtbaarheid via onze media kanalen en een locatie voor uw bijeenkomst.

Creatieve kastenmaker gezocht die niet bang is voor een fel kleurtje

Speelotheek de Zusjes Hoorn wil zich in januari gaan vestigen in de bibliotheek Hoorn Kersenboogerd. Wij mogen materialen van kasten en podium hergebruiken voor een aantal afsluitbare kasten voor de speelotheek. Wie wil er meedenken hoe deze geel gelamineerde houten panelen hergebruikt kunnen worden? En welk handig persoon wil deze kasten voor ons in elkaar zetten? Als tegenprestatie kunnen we een spellenmiddag organiseren bij u op het bedrijf of een gratis lidmaatschap aanbieden.

Onze centrale tuin heeft een opknapbeurt nodig.

De binnentuin van De Baanbrekerdie we voor verschillende doeleinde gebruiken heeft een opfrisbeurt nodig, zodat onze deelnemers hier van de zomer weer met plezier kunnen samenkomen.

Onze gymspullen weer in pico bello staat

Verzorgingshuis Zandhove te Spanbroek zoekt een bedrijf dat de gymattributen kan checken op gebreken oa. ballen oppompen, elastieken in de talkpoeder zetten, touwen controleren en de activiteitenruimte met materialen ordenen etc. in ruil hiervoor bieden wij aan dat dit bedrijf meehelpt een droomwens te vervullen uit de wensbox van Zandhove. Dit kan oa. het lievelingsgerecht van vroeger van deze persoon zijn om dit te bereiden, of in overleg een andere wens.

Wasstraat voor rollend materieel

Wie vormt voor de rolstoelen en rollators van de bewoners van Verzorgingshuis Zandhove een wasstraat en komt ze schoonmaken. In ruil hiervoor bieden wij een hightea aan samen met onze bewoners van Zandhove.

Het veilig begaanbaar maken van onze aanlegsteiger

Reddingsbrigade De Streek beschikt over een aanlegsteiger voor onze vaartuigen. Deze is momenteel spekglad en vormt een gevaar tijdens het in en uitstappen uit onze vaartuigen. We zijn opzoek naar een bedrijf die de steiger kan opknappen zodat we weer veilig in en uit kunnen stappen. Diegene die ons kan helpen bieden wij een workshop aan in het redden van drenkelingen uit het water met behulp van hulp en reddingsmiddelen.

 

Mensen voor mensen

Hoe krijgt onze dansgroep meer bekendheid ?

Echte Westfriese tradities, kleding en dans. We houden dit allemaal in eer. Wie helpt De Hoogwouder Dansers meer bekendheid te krijgen?

Wie zet onze vrijwilligers in het zonnetje??

Vrijwilligers van De Luisterlijn staan 24/7 met een luisterend oor klaar voor onze bellers. Wij willen onze vrijwilligers daarvoor bedanken. Dit willen wij graag doen met een activiteit, workshop of artikel.

Vrijwilligers op pad

Onze vrijwilligers werken hard bij Kinderboerderij SKIK, wie neemt ze een dagje mee uit?

Een gezellige middag voor bewoners met geheugen problemen!

De Wilgenhof zoekt leuke muzikanten die een verzorgde middag komen geven aan onze bewoners. Het optreden hoeft niet lang te zijn; drie kwartier en dan een korte pauze met daarna nog ongeveer een half uurtje.

Een gezellige tour tocht voor onze bewoners met geheugen problemen.

Wij vragen voor De Wilgehof bewoners een gezellige tour tocht met bus of auto,s. De tourtocht kan b.v gaan in de lente tijdens de bollen velden. Na afloop drinken we koffie/thee met iets lekkers bij ons in het zorg centrum. Wie vind het leuk dit te organiseren?

Kijkje in de keuken

Wie laat de clienten van Avondlicht zien hoe het in deze tijd gaat in het bedrijfsleven en laat ze kennis maken met uw bedrijf.

Samen naar het café

De clienten van Avondlicht gaan graag op pad. Wie neemt ze een avondje of middag mee uit naar het café.

Middaguitstapje voor onze vrijwilligers .

Graag een uitstapje voor onze vrijwilligers die altijd klaar staan voor de 350 gasten van Zonnebloem Enkhuizen .Misschien in de vorm van een bedrijfsbezoek? Wie weet welk bedrijf ons kan verrassen het gaat om 40-50 personen.

willen graag met de gasten met een bus uitstapje naar de Zee.

Veel gastenvan Zonnebloem Enkhuizen zijn al jaren niet naar de kust geweest, via onze wensboom kwam de vraag veelvuldig naar voren een dagje naar de Zee.

Denderende Donderdag

VrijetijdsbestedingNH is opzoek naar een leuke invulling voor onze Denderende Donderdag. Dit is een Soosavond voor mensen met een verstandelijke beperking. Te denken is aan een workshop/ theater/ muziek etc. Kunt u iets voor ons betekenen krijgt u in overleg een lekker lunch in ons restaurant voor 6 personen.

We gaan het beleven!

Wij vragen beleefd om ons, van dagbesteding De Rode Luifel, een mooie dag te laten beleven

een onvergetelijke dag voor onze 80 vrijwilligers!

Zonder de inzet van vrijwilligers van De Baanbreker kunnen we de deuren wel sluiten. Onze vrijwilligers willen we elk jaar in het zonnetje zetten. Hier proberen we elk jaar weer een andere invulling aan te geven. Wij hopen op de beursvloer een match te vinden om deze wens te kunnen realiseren.

Kunst en plezier toegankelijk?

Wat zou het mooi zijn als we, Zonnebloem Regio Westfriesland, 2 á 3 keer per jaar een kwaliteits-voorstellingen met lunch in het Parkschouwburg zouden kunnen aanbieden aan de gasten. Als tegen prestatie denken we aan een Reanimatiecursus en A.E.D. bediening of herhalingsles.

Vijf jaar Taart voor Kids

Onze bakkers bakken al bijna vijf jaar lang, geheel belangeloos, de lekkerste verjaardagstaarten voor kinderen van de Voedselbank in West-Friesland. Wie biedt deze belangrijke bakkers belangeloos een bijzondere beloning aan? Wij belonen u met een eervolle vermelding op onze website en sociale media.

 

Middelen en materialen

Bakker zoekt bureau

Museum De Oude Bakkerij in Medemblik gaat verbouwen. Ook het kantoor gaat verplaatst worden en hiervoor zijn we nog op zoek naar meubilair: Archiefkasten met roldeuren, een vergadertafel met stoelen en wellicht bureaus. We zouden het ‘lekkerste museum van Nederland’ niet zijn als daar geen overheerlijke traktatie van de bakker tegenover staat!

aan tafel!

Voor onze activiteiten heeft Kindgericht Werken nog een (plastic) kindertafel nodig. Dan kan groot en klein meedoen. Doet u ook een keertje mee met onze activiteit?

Als wij sneller kunnen rapporteren hebben we meer tijd over voor de bewoners

Stichting Kleinschalig Wonen bestaat vijf jaar en onze laptops zijn hard toe aan vervanging. Ook hebben we dringend twee professionele printers nodig voor een midden klein bedrijf. De verzorgende maken de verslagen en rapportages van de bewoners digitaal en nu kost hen dat wel heel veel tijd omdat de twee oude laptops vijf jaar oud zijn en heel intensief zijn gebruikt. Wie helpt ons ons werk sneller te kunnen doen door het geven van twee nieuwe professionele laptops en goede printers. Uiteraard doen wij iets terug. Wij bakken met de bewoners een overheerlijke appeltaart als tegenprestatie. Voor ieder geschonken apparaat 1 appeltaart.

Behaaglijk warm

Om de educatieruimte van ons gebouw warm en behaaglijk te maken wanneer nodig is IVN Westfriesland op zoek naar een thermostaat (bv. TOON) die is in te stellen naar de wensen en activiteiten die plaatsvinden. Op die manier kunnen wij het energieverbruik beter managen.

Bestaan ze nog?

Zouden ze nog bestaan, de echte, ouderwetse boerengeeltjes? Dorpskerk Opperdoes heeft een pad van boerengeeltjes waarvan er veel kapot zijn, om dit pad op te knappen zoeken we aanvulling. Wie heeft ze voor ons?

Communicatie, daar draait het om

Een laptop wordt gezocht voor onze afdelingsactiviteiten die bestaan uit: Administratie; het maken van uitnodigingen bij uitjes voor onze gasten. E-mailen naar de gasten en vrijwilligers en voor alle bezigheden die nodig zijn voor Zonnebloem De Goorn e.o. Eigentijds communiceren, daarom bieden wij u een korte, maar professionele Workshop Communicatie aan.

De bewoners zijn klaar om de konijnen te gaan verzorgen!

Onze vijf kippen en twee vinken geven onze bewoners heel veel ontspanning en plezier. We willen onze huisdieren uitbreiden met twee konijnen die lekker buiten in een groot hok en ren kunnen leven en spelen. De bewoners van Kleinschalig Wonen zijn er klaar voor om ze te gaan verzorgen. Dieren en kwetsbare ouderen is een hele goede combinatie. Wie helpt ons aan een groot , goed buitenverblijf voor twee konijnen. Uiteraard doen wij iets terug. Wij bakken met de bewoners een overheerlijke appeltaart als tegenprestatie.

Documenten map met ons eigen logo voor de gasten

Onze grote wens is een A4 map met het eigen logo van Zonnebloem Enkhuizen voor al onze 350 gasten zodat ieder een eigen bewaar map heeft.Reclame van sponser op achterzijde geen probleem.

Duurzame materialen

Een greep uit de vele middelen en materialen die wij Clean2Anywhere nodig hebben om onze duurzame scheepswerf te kunnen realiseren zijn: Verf (teer),Dakplaten (golfplaten o.i.d), Beplanting tuin, Handgereedschap, Elektrisch gereedschap, Isolatiemateriaal, Drukwerk, Verlichting en Sanitair.

Een mooie entree voor ons toernooi

Het WF Open Darts trekt in één weekend 2500 bezoekers. Heeft u een tent die wij mogen gebruiken voor de entree zodat onze bezoekers al voor de deur een droog welkom hebben? Staat uw naam op de tent? Dan zien al die bezoekers u al bij de entree. Ook binnen mag u uw promotiemateriaal neerzetten, net als onze andere sponsoren.

Feestelijke pakketjes

We zoeken diverse geschenken, lekkernijen en geschreven kaarten voor de paas- en kerstpakketten die Dromehof uitdeelt aan ouderen in West-Friesland

Herinneringen ophalen

Heel graag zouden wij een mooie tourrit maken door westfriesland met een deel van onze bewoners van Warm Thuis. Hoe mooi is het om iemand met dementie nog eens door zijn eigen vertrouwde omgeving te laten rijden.

Huiswerk op de laptop

Onze schoolgaande kinderen van Pleegzorgboerderij Berakha hebben goede laptops nodig. Wie kan ze daar aan helpen?

In verbinding staan

Dromehof zoekt oude laptops voor ons project: verbindt eenzame ouderen

Uw gebruikte ICT apparatuur

ICTvanafmorgen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in een flexibele werkomgeving met begeleiding van ervaren jobcoaches weer mee te draaien in de maatschappij. Dit doen we door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo de ICT-afvalstroom te reduceren voor een duurzamere wereld. Op de beursvloer vragen wij gebruikte ICT apparatuur die wij refurbishen en vervolgens weer kunnen aanbieden.

Knutsel je mee?

Kindgericht werken richt zich op kinderen die onder de armoedegrens leven. We geven workshops om kinderen een stuk ontspanning en fun mee te geven. Wij zoeken hiervoor basis knutselmaterialen en wol die we kunnen gebruiken. Knutselt u een keer met ons mee?

Laptop vraagt om ondersteuning

Zonder programma's werkt een laptop niet. Windows 10, Word, Excel, dan nog kunnen Googlen met Google Chroom. Allemaal nodig voor onze communicatie en administratie binnen de afdeling Zonnebloem De Goorn e.o en derden. Een van onze vrijwilligsters wil graag als tegenprestatie een lezing geven over Kerststallen/ kerstgroepen uit de hele wereld, en dat allemaal met een glimlach.

Leerzame en creatieve workshop gezocht!

Onze vrijwilligers staan 24/7 met een luisterend oor klaar voor onze bellers. Wij willen De Luisterlijn vrijwilligers daarvoor bedanken. Dit willen wij graag doen met een leuke attentie.

Luxe versus noodzaak

Heb je een laptop nodig om te overleven? Kun je alleen zinvol bezig zijn met echte werkschoenen? Behoren perforators en nietmachines tot de eerste behoeften? Neen! Maar ook mensen met een beperking in een ontwikkelingsland hebben graag een prettige werkplek. Wie helpt hen aan een stimulerende werkomgeving bij Unu Pikin?

Ruiters zoeken een lift

Vereniging Paardrijden Gehandicapten De Samenhang zoekt voor het bezoeken van wedstrijden én de Special Olympics ongeveer twee maal per jaar transport voor ca. 15 personen. Heeft u een personenbusje dat wij mogen lenen? Dan verzorgen wij (indien nodig) een chauffeur.

Stichting Unu Pi-wie?

Naamsbekendheid is natuurlijk erg belangrijk voor een stichting die zich dankzij donaties kan inzetten voor mensen met een beperking in Suriname. Mooi reclame- materiaal is dan ook heel belangrijk. Wie kan ons helpen met het drukken van een spandoek, vlaggen, nieuwsbrieven of flyers?

Transport

De bewegingsconsulenten van Team Sportservice West-Friesland organiseren regelmatig sportdagen. Onszelf en onze kennis verplaatsen wij makkelijk van a naar b. Maar om sportmaterialen op de juiste bestemming te krijgen is vaak een uitdaging, waarvoor een personenauto niet toereikend is. Aangezien een permanente bedrijfsauto voor ons als stichting kostentechnisch niet haalbaar is, zijn wij op zoek naar een bedrijf dat ons af en toe een caddy/transportbusje kan aanbieden. In overleg gebruiken wij deze een x aantal keer per jaar.

usb sticks voor onze Qwiek- up

In de Wilgenhof hebben we voor onze bewoners een Qwiek-up aangeschaft. Deze beamer laat op een hele rustige manier beelden met muziek zien. Doordat het rustig verloopt kunnen onze bewoners met geheimen problemen het heel goed volgen. Er zijn heel veel verschillende usb sticks te verkrijgen. Wie helpt ons met zijn creativiteit om hier middelen voor te krijgen?

Vrijwilligers in de spotlights

VrijwilligersNH is op zoek naar advertentieruimte in de krant en/of PR-materiaal in de vorm van video/film waarin we clienten aan het woord kunnen laten over het hebben van een vrijwilliger en de waarde hiervan.

Warm thuis in een tweede huis

Warm Thuis zoekt een tiny-house/pipowagen voor in onze tuin waar wij 1 op 1 activiteiten voor onze bewoners met een dementie kunnen bieden , en deze tevens als koffie corner kunnen gebruiken bij de jeu de boules baan.

Watertappunt in Medemblik

Het tegengaan van overgewicht bij kinderen in Medemblik is de missie van Team Sportservice West-Friesland. Wij richten ons o.a. op het drinken van water i.p.v. gezoete dranken. Veel commerciële bedrijven hebben grote marketingbudgetten waar wij als ‘watermarketeers’ niet tegen op kunnen. Om de strijd in het voordeel van de gezondheid te beslissen, zoeken wij sponsoren met oog voor de gezondheid van de jeugd. Het watertappunt krijgt een centrale plek waar veel jeugd komt. Een watertappunt met uw logo erop; begint u al te watertanden?

Wie helpt ons aan 10 fietsen?

Voor onze activiteiten buiten school, VSO de Spinaker maar binnen Hoorn zijn we opzoek naar leerling-leenfietsen. Wie heeft er nog een fiets staan die niet gebruikt wordt?? Bij ons is die welkom. Graag willen we hem ruilen voor een heerlijke door onze leerlingen gemaakte appeltaart.

Wie maakt ons herkenbaar??

De leerlingen van VSO De Spinaker lopen stage. Om dit meer status en herkenbaarheid te geven zoeken we daarvoor shirts of polo's voorzien van ons logo. Wie kan ons hierin helpen, en zou vervolgens een broodjeslunch geserveerd willen krijgen door onze stagiaires van de Spinaker Catering, natuurlijk in shirt met logo!

Wie zorgt er voor dat de leerlingen kunnen voetballen?

We zoeken voor tweede schoolplein van VSO de Spinaker nog twee stevige voetbaldoeltjes. En in het mooiste geval gekleurde tegels waarmee met een voetbalveldje kunnen maken. Als u ons hier in kan helpen, dan bent u bij deze uitgenodigd voor een wedstrijdje tegen onze beste leerlingen.

Onderzoekt u de mogelijkheden?

Ondernemer of instelling huurder van een pand, ziet u kans om met de dak eigenaar van uw pand te onderhandelen over beschikbaar stellen dak voor zonnepanelen? Dan gaat Zonnecooperatie Westfriesland graag met u in gesprek.

Zichtbaar

Wij, Kindgericht Werken wordt een nieuwe stichting. We willen onze doelgroep bereiken door flyers neer te leggen op plaatsen waar zij komen en bij doorverwijzers. Helpt u ons aan een flyer en schuift u een keer aan bij onze workshop?

Kerstpakketjes

Het eventteam van VrijetijdsbestedingNH bestaat uit jongeren met een verstandelijke beperking. Zij willen zich nuttig voelen door zich als 'vrijwilliger' in te zetten tijden evenementen. Wij zouden ze daarom graag verrassen met een uitje of kerstpakket. Als tegenprestatie komen we graag met ons eventteam een keer 1/2 uurtjes helpen bij uw bedrijfsevent. Te denken is aan rond gaan met hapjes/drankjes, jassen aannemen, deuren openhouden etc. Een ander idee als tegenprestatie horen we natuurlijk ook graag!

Kerst in huis

Graag wil Zonnebloem Bovenkarspel haar gasten verrassen met een kerststukje tijdens de te houden Kerstlunch op zaterdag 21 december 2019. Als tegenprestatie willen wij met vrijwilligers u helpen bij het schoonmaken of dat er bestellingen door ons worden weggebracht.

Bonte Piet in het groen

De Bonte Piet heeft sinds begin 2019 een nieuw bestraat parkeerterrein. Wij willen het groene imago van De Bonte Piet verder vergroten en zijn op zoek naar een bedrijf die onze buitenruimte met de nodige (liefst onderhoudsarme) beplanting zou kunnen aankleden.

Voedselbank zoek twee PC Beeldschermen

Voedselbank Westfriesland zoekt twee beeldschermen voor de pc's. De huidige schermen zijn verouderd en de beeldkwaliteit is daardoor zeer matig. De Voedselbank is een 100% vrijwilligersorganisatie en is geheel afhankelijk van giften van bedrijven en particulieren.

Schaatsen in Rigtershof?

Voor het midwinterfeest voor de bewoners van Rigtershof en de buurt, zijn we op zoek naar een kunststof ijsbaan van ongeveer 40 vierkante meter met toebehoren. En natuurlijk handige handjes voor het opbouwen en afbreken. ook graag schaatsen in veelal kindermaten. De ijsbaan gaat uw naam dragen en we nodigen u uit om de opening te verrichten.

Onze tijd beter besteden

De vrijwilligers van ANV Hollands Noorden gaan liever de weilanden in om hun werk te doen. Maar de afwas moet altijd nog gedaan worden. Heeft u een vaatwasser over en wilt u die aan ons geven? Dan nemen wij u na de koffie mee ons werkgebied in.

Zonnebloem naar 't Zonnestraaltje

De vrijwilligers van de Zonnebloem Bovenkarspel toveren graag een brede glimlach op de gezichten van hun gasten door ze te laten genieten van een fantastisch dagje uit. Daarom zoeken wij busvervoer naar ’t Zonnestraaltje in Andijk of voor een dagtocht. Wij helpen u door als tegenprestatie met enkele vrijwilligers een bus schoon te maken.

Laptop om onze klanten te helpen

Een laptop is gewenst omdat het steeds vaker voorkomt dat klanten van de Voedselbank Westfriesland en bewindvoerders financiële gegevens digitaal aanleveren. Een laptop in de spreekkamer is daarom gewenst om de privacy te kunnen borgen. De Voedselbank is een 100% vrijwilligersorganisatie en is geheel afhankelijk van giften van bedrijven en particulieren.

Jong en oud

Voor een 2-wekelijkse activiteit, waarbij de kleuters van 5 jaar onze ouderen van het Rigtershof bezoeken, zoeken we voor de kleuters een speelgoedwinkel met kassa, mandjes, artikelen en karretjes. Wij nodigen u uit voor de eerste samenkomst onder genot van een koppie met gebak en we vermelden het in ons huisblad "De Rigtwijzer".

Het dak op

Zonnecooperatie Westfriesland is op zoek naar ondernemers/instellingen die een dak voor zonnepanelen kan faciliteren, dak van minimaal 100 m2?

Cartridges voor onze kantoorprinter

Vorig jaar matchte IVN Westfriesland een mooie printer, voor deze printer zoeken wij nieuwe cartridges. Als tegenprestatie bieden wij gratis advertentie ruimte in ons regionale kwartaalblad (320 ex) en willen een inzamelpunt voor oude cartridges zijn. In onze bezoekersruimte komen er wekelijks veel mensen "aanwaaien" die vast wel hun oude cartridges bij ons voor uw bedrijf willen inleveren.

Leergeld T-shirts

Om de zichtbaarheid van Stichting Leergeld te vergroten willen we graag beschikken over T-shirts bedrukt met het Leergeld logo. Deze zullen wij dragen tijdens bijeenkomsten en activiteiten waar Stichting Leergeld aanwezig is.

Bloemen- en groentenzaad

Museumboerderij West-Frisia wil in de nabije toekomst meer van de tuin en de natuur op het boerenerf laten zien aan haar bezoekers/ scholen. Groentetuin, bloemen pluktuin en de kleine dieren, als zwaluwen, kikkers, egels etc. Wij zouden graag zaden willen voor onze bloemen pluktuin en groententuin.

Maak de keuken het aanzien weer waard

Graag zouden wij een nieuwe keuken willen plaatsen en de ruimte mooi opgeknapt willen hebben. Hier valt onder: het schilderen van de muur, kozijnen. Zodat de cliënten van Merakel kunnen koken in een mooie keuken.

Wij zien het zitten!!

Graag willen wij voor onze dagbesteding de Rode Luifel een buiten schommelbank realiseren. Wij houden van hout in natuurlijke vorm. Timmert u voor met ons mee?

Herkenbare tenten

Voor het evenement van 1000 scouts van op Texel in mei 2020 zoekt Scouting Westfriesland herkenbare tenten voor EHBO en beveiliging

(Party)tent

Zodat onze vrijwilligers op evenementen hun werk beter kunnen doen zoeken wij een gemakkelijk opzetbare (party)tent die als EHBO post kan dienen. Tevens zijn wij op zoek naar (opvouwbaar) interieur hiervoor.

Materialen voor inrichting Maaklokaal

Basisschool de Bangert wil de leerlingen 'Maakonderwijs' aanbieden en hebben daar materialen voor nodig. We denken hierbij aan gereedschappen, hout en andere materialen waar ze mee kunnen 'maken'.

Puinruimte

MAK Blokweer gaat in 2020 de tentoonstellingsruimte in ons bezoekerscentrum vernieuwen. De eerste klus is het leeghalen van de ruimte, dat doen onze vrijwilligers. Heeft u voor ons een grof vuil container beschikbaar? Tegenprestatie: zichtbaarheid via onze media kanalen en een locatie voor uw bijeenkomst.

Onderdak

Scouting Westfriesland omvat 8 Westfriese groepen. Wij organiseren mei 2020 een evenement voor 1000 Scouts op Texel en zoeken zeecontainers en portocabins met vervoer.

Hulp bij organisatie jubileum

De Peutertuin is jarig! Wie kan met ons meedenken en helpen om ons feestje vorm te geven. In de vorm van middelen, bijv. huur spellen of muziek, hulp bij de organisatie of uitnodigingen.

campertje/busje dat geschikt gemaakt kan worden voor een mobiel skillslab

De praktijkbegeleiders van Wilgaerden en Leekerweide begeleiden studenten en medewerkers in de zorg in hun opleiding en bijscholing. Voor verschillende 'skills' moet worden geoefend. Met een busje of campertje kunnen wij de locaties langs graag en ter plaatse medewekers hun vaardigheden kunnen laten oefenen.

Wie biedt verlichting?

De nieuwe schuur op Kinderboerderij de Hussel heeft nog electra materiaal nodig om de boel te verlichten. Schakelaars, bedrading, verlichting en wandcontactdozen is wat wij nodig hebben.

Gesloten aanhangwagen

Een gesloten bagage wagen om ons materiaal naar evenementen te vervoeren.

Wie haakt aan?

Om onze allerlekkerste appeltaarten uit onze bakkerij van dagbesteding de Rode Luifel te kunnen bezorgen, zijn wij op zoek naar een fietsaanhanger met opbergbak. Zo kunnen onze cliënten naast bakken ook bezorgen!

Proviand

Voor ongeveer 300-400 scouts van Scouting Westfriesland zoeken wij voor ons weekend op Texel in mei 2020 op zaterdag-/zondagmiddag wij een tasje met een eetpakket voor de thuisreis vanaf Texel.

Beamer

Voor onze oefenavonden zijn wij op zoek naar een nog goed werkende beamer ter vervanging van onze huidige die duidelijk last krijgt van zijn leeftijd. Tevens kunnen wij altijd de de oude inhoud van uw EHBO koffer gebruiken als oefenmateriaal.

Gevloerd

We bouwen een nieuwe schuur op Kinderboerderij De Hussel, deze heeft ook nog een vloer nodig. Welk bedrijf kan ons voorzien in hout voor de vloer?

*Bliep...bliep*, zonder kassa kunnen we niet scannen

Speelotheek De Zusjes start in 2020 en mag zich per januari huisvesten in de bibliotheek Hoorn Kersenboogerd. Momenteel hebben we nog geen kassa en pinsysteem. We zouden graag in contact komen met iemand die dit eventueel voor ons heeft. Wij kunnen u een leuke spellenmiddag bij uw bedrijf organiseren of een lidmaatschap aanbieden.

Het realiseren van een overkapping voor onze nieuwe fietsopknapproject.

De Baanbreker is gevraagd om een project op te starten voor mensen die leven in armoede. Dit zal een dagbesteding project gaan worden waarbij vrijwilligers en onze deelnemers fietsen zullen opknappen en repareren. Hiervoor hebben wij een overkapping nodig

Plaats voor ons werk

StecWF is op zoek naar een werkplaats om de mensen een tijdbesteding/dagtaak te kunnen geven. Het liefst omgeving Enkhuizen, omdat we daar gezeteld zijn.

Opruimen

StecWF is op zoek naar een afvalcontainer 6m3. Wie kan ons daarmee helpen?

MTB Fietsen voor Reddingsbrigade De Streek

Wij beveiligen diverse evenementen vaak in uitgestrekt gebied. Dit is niet altijd met auto of vaartuig te bereiken en dan zetten wij fietsen in. Reddingsbrigade de Streek beschikt momenteel over 1 fiets en is aan vervanging toe. Door het toepassen van een MTB kunnen we op elk terrein uit de voeten. Die gene die ons kan helpen bieden wij een workshop aan in het redden van drenkelingen uit het water met behulp van hulp en reddingsmiddelen.

Gaat u er voor zorgen dat verstofte koffers ingepakt kunnen worden?

We zijn opzoek naar bussen en chauffeurs die tussen de 40 en 60 gasten van Zonnebloem Regio Westfriesland naar Luycksgestel (NB) zouden kunnen brengen 21 september heen, tijdens het verblijf en 25 september 2020 terug. Als tegen prestatie denken we aan een Reanimatiecursus en A.E.D. bediening of herhalingsles.

Papier hier... Papier hier!?

T.b.v. de menukaarten, die we voor de diners tijdens de vakanties van de gasten van Zonnebloem Regio Westfriesland maken, zijn we opzoek naar dik papier van een drukkerij. Wie helpt ons? Als tegen prestatie denken we aan het tonen en overhandigen van de prachtige resultaten van de menukaarten!

Veilig verlichting fixen

Nautisch leerwerkbedrijf LWBO heeft medio december een nieuwe locatie aan De Schelphoek. Dit (nog lege) pand gaan we zelf met onze deelnemers met een arbeidsbeperking (en schooluitvallers) inrichten. Om de verlichting en bedrading aan het plafond (6 meter hoog) te bevestigen, zouden we graag ca. een maand een schaarhoogwerker lenen. Tegenprestatie: vaartocht door Hoornse haven in sloep (12 p) met hapjes, drankjes en rondleiding door het LWBO.

Uw restmateriaal is ons beginmateriaal

Nautisch leerwerkbedrijf LWBO heeft medio december een nieuwe locatie aan De Schelphoek. Dit (nog lege) pand gaan we zelf met onze deelnemers met een arbeidsbeperking (en schooluitvallers) inrichten. Wij zijn blij met allerlei restmateriaal: hout, staal, sanitair, gereedschap, elektra, etc. Tegenprestatie: vaartocht door Hoornse haven in sloep (12 p) met hapjes, drankjes en rondleiding door het LWBO.

Maakt u ook een kind blij met een prachtig versierde verjaardagstaart?

Taart voor Kids bakt de lekkerste slagroomtaarten voor kinderen van gezinnen die afhankelijk van de Voedselbank zijn. Om onze taarten extra feestelijk te maken zijn we altijd op zoek naar ingrediënten als aardbeienjam, (cijfer)kaarsjes, vruchtjes uit blik, klein speelgoed, snoep op basis van chocolade (snoep op basis van suiker smelt vaak weg in de slagroom) of lollies. De grootste tegenprestatie is natuurlijk een dolgelukkige jarige. Wij belonen u met een eervolle vermelding op onze website en sociale media.

 

Aanbod

Aanbod

Alle bedrijven in West-Friesland kunnen zich aanmelden voor de Beursvloer. Non-profit organisaties zijn op zoek naar hulp op gebied van menskracht, advies, kennis, middelen en materialen. U kunt met uw bedrijf één of meerdere aanbiedingen doen om op de Beursvloer te verhandelen. Is het de eerste keer dat u mee wilt doen met de maatschappelijke beursvloer? Dan wilt u vast weten wat er gebeurt en wat er van u wordt verwacht. Kijk onder het tabblad Informatie of bekijk de video twee minuten. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Wilt u meedoen? Vul dan het aanmeldformulier in. Hebt u een duidelijk aanbod voor ogen? Geef dat dan op het formulier aan. Nog geen duidelijk plan? Geef uw bedrijf toch alvast op. Wij nemen contact op en denken mee over uw aanbod.

De volgende bedrijven nemen deel aan de Westfriese Beursvloer van 2019

MVO Westfriesland

MVO Westriesland is hét sociale platform om ondernemers met elkaar in contact te laten brengen. Dit platform is er voor en door het Westfriese bedrijfsleven. Zij delen kennis en ervaring en kunnen hierdoor later zien dat ze ondernemen met hun hart. De netwerkbijeenkomst die voorafgaand aan de beursvloer plaats vindt is hier een mooi voorbeeld van. We nodigen u dan ook van harte uit aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst.  De medewerkers van MVO Westfriesland zijn op de beursvloer en bieden 13 paar handen aan om bij uw maatschappelijke organisatie een dagdeel aan de slag te gaan met uw activiteit of klus. Spreekt u ons aan?

Abma Schreurs Notarissen

Wij zijn een notariskantoor met ervaring en beide benen op de grond. Een die u en uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie bovendien goed kent of snel leert kennen. Daarbij staan goede bereikbaarheid en een uitgelezen service bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid zetten wij ons volledig voor u in. Op de beursvloer komen wij graag met u in contact als u op zoek bent naar notarieel advies.

Abovo Media

Een mediabureau zonder bullshit; Met onze media-oplossingen zorgen wij ervoor dat onze klanten echte resultaten boeken. Want dat is waar het om draait. In het snel veranderende medialandschap is voor bedrijven lastig om op te vallen en om te weten wat nu echt resultaat oplevert. Daarmee helpen wij je. Want wij halen het beste uit merken. Dit doen we op onze eigen manier. Ondernemend, betrokken, no-nonsense en met een beetje lef. Gaat u met ons in gesprek over: Het schrijven van een persbericht, Ontwerpen van een poster, flyer, uitnodiging of een korte workshop op kantoor van Abovo waarin we iets vertellen over een Social campagne (Insta, Facebook). 

Alpha Tours Hem

Hét adres voor goed geregeld groepsvervoer voor onder andere scholen, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en touroperators. Onze ervaren chauffeurs vervoeren elk gezelschap veilig en verantwoord in binnen- en buitenland. Op de beursvloer gaan wij in gesprek met u en bieden wij aan de leukste, mooiste en meest verrassende vragen 2x een touringcarrit aan.

B on Location

Een verrassende wandeling door Amsterdam of Hoorn? Wij laten u plekjes in de stad zien, waar u het verhaal nog niet van wist.

BDO Accountants & Adviseurs

Kunt u advies gebruiken op administratief of fiscaal gebied? Bezoek BDO dan op 28 november tijdens de Westfriese Beursvloer! Wij bieden u een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek van een uur.

Beerepoot Automatisering

IT is onze passie. Onze missie is hiermee een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij zien onszelf als partner. Meedenkers. Ontzorgers. Want als uw automatisering op orde is, kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf en uw klanten. We stellen vouchers ter beschikking stellen voor werkstation/laptop onderhoud bij ons op locatie. Een vereniging of instelling kan zijn/haar systeem bij ons langsbrengen voor onderhouden en optimalisatie en eventueel advies op gebied van veiligheid.

Berend Botje Kinderopvang

Al vijfentwintig jaar zorgen we in onze regio met liefde en passie voor de best mogelijke kinderopvang. In die tijd is er veel veranderd in ons vakgebied, de koers van Berend Botje is echter hetzelfde gebleven: gaan voor kwaliteit. Dit streven naar kwaliteit vind je op alle vlakken terug binnen onze organisatie. Ons aanbod op de beursvloer bestaat uit spelmateriaal (puzzels, een speelkeukentje én een speelhuis 3,30*2,20*2,20, foto's nemen we mee) en stalen boeken/folderkast combinatie. Gaat u met ons het gesprek aan?  

Berkhout Therapie en Coaching

Je kunt bij mij terecht wanneer jij of je kind(eren) last hebben van gedrag als angst, agressie, onzekerheid, pesten of gepest worden of elk ander gedrag waar je als ouder of als individu last van kan hebben en je in de weg zit. Voor oudercoaching, kindertherapie, hypnotherapie, EMDR therapie, integratieve therapie en trainingen. Ik ben met name werkzaam in West-Friesland, Noord-Holland. Op de Westfriese Beursvloer bied ik een inspirerende bijeenkomst voor uw vrijwilligers, clienten of deelnemers bied ik een workshop aan.

BHV4YOU

Opleidingsinstituut BHV-4-YOU is al sinds 2007 een dynamisch bedrijf met veel praktijkervaring waarbij kwaliteit voorop staat tegen zeer scherpe prijzen. Wij geven landelijk medische trainingen aan kinderdagverblijven, bedrijven, fabrieken, scholen, verenigingen, particulieren, sportclubs etc. 

Brandweer Team Westfriesland

Brandveiligheid, samen een ontruiming oefenen, kijken naar preventie of een kijkje in de keuken op de kazerne of in de brandweerauto. We komen graag in gesprek om te zien hoe we met uw organisatie kunnen matchen.

Buro19

Doeltreffende strategie en een creatieve invulling is uitgangspunt van onze aanpak. Resultaatgericht aan de slag met uw marketing en communicatie? De groei én bloei van uw business begint met een creatief bureauEen nieuwe uitstraling voor uw stichting of verening? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een passend logo met uitstraling van uw organisatie.

CartridgeCity

Sinds 2005 specialist in printsupplies. CartridgeCity is op zoek naar inzamelpunten voor lege cartridges, zodat deze hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Wij bieden printwerk of cartridges.

Cumela Nederland

Ruim 3.000 Nederlandse bedrijven in cultuurtechnische werken, grondverzet en infra, agrarisch loonwerk en meststoffendistributie vormen de cumelasector. CUMELA Nederland is hun brancheorganisatie. Namens de loonwerkers in de regio Westfriesland gaan wij met u in gesprek wat zij voor u kunnen betekenen.

DM tekst

DMtekst is een tekstbureau, vernoemd naar de eigenaar: Desiree Machtel. Dat ben ik dus. Ik ben een ervaren tekstschrijver die altijd kiest voor de persoonlijke benadering. Ik ben het verlengstuk van jouw hoofd. De vaardigheid die je nooit hebt gehad. Het taalbewustzijn dat je altijd moest ontberen. Ik geef je de woorden waar je naar hebt gezocht. Ik bied 4 uur advies, ondersteuning of uitvoering bij communicatie- en/of tekstwerkzaamheden.

Durge Geeft Vorm

Maartje Durge is grafisch ontwerper, gelooft in duurzaamheid en dat bij iedereen een (verborgen) talent verschuilt. Haar bedrijf is gevestigd in Enkhuizen. Ik kan ontwerpen... grafisch. Logo ontwerp, flyer, folder ontwerp, website noem maar op.

Floridus Tuin & Groen

Floridus Tuin en Groen is al ruim 40 jaar actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen wij met enorm veel plezier en veel respect voor de natuur en voor onze opdrachtgevers. Op de beursvloer bieden wij een op maat advies aan rond de inrichting van uw groene binnen- en buitenruimtes.

Geertje Paaij Gedreven Pen

Geertje heeft een gedreven pen, een pen met vele mogelijkheden. Verslaglegging, artikelen, reportages en interviews en allerlei ondersteunende activiteiten. Geertje draait haar pen daar niet voor om. Ik bied onder meer een grondige redactie van 2.000 woorden aan.

Gemeente Stede Broec

Als gemeente bieden wij een presentje aan voor vrijwilligers van uw organisatie. Ga met ons in gesprek en wie weet sluiten wij een match.

Gemeente Enkhuizen

Enkhuizen staat bekend als de 'Haringstad' vanwege zijn verleden als centrum voor de haringvisserij. De stad is, onder meer vanwege de watersport, een belangrijk toeristisch centrum (jachthavens, Sprookjeswonderland, Zuiderzeemuseum). Daarnaast telt het stadje internationaal vermaarde zaadbedrijven en tuinbouw, alsmede een cluster van kunststofindustrie. Hebben uw vrijwilligers een hart van goud? Dan bieden wij uw vrijwilligers een presentje.

Gemeente Drechterland

Ook in Drechterland spelen vrijwilligers een belangrijke rol, wij hebben daarom voor uw vrijwilligers een lokaal presentje beschikbaar. Knoopt u het gesprek aan?

Gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik is een gemeente waar sport, cultuur, natuur en een prettige woonomgeving hand-in-hand gaan. De gemeente Medemblik biedt twee trainingen AED/BLS (Basic life suport) aan. Een plotselinge hartstilstand is namelijk met ruim 15.000 mensen per jaar doodsoorzaak nummer één in Nederland. Om adequate hulp te kunnen bieden is het noodzakelijk dat een reanimatie gestart wordt. Tijdens deze training leert u adequate hulp te bieden bij een hartstilstand. Tijdens de training wordt er een dagdeel besteed aan de reanimatie en is er voldoende gelegenheid om het geleerde te oefenen. En er wordt aandacht besteed aan het praktisch omgaan met de AED. Omdat er volgens vastgelegde protocollen wordt gewerkt is het mogelijk dat iedereen na het volgen van deze training in staat is om de AED te bedienen. Na deze training kunt u zich eventueel ook aanmelden als burgerhulpverlener, via: www.hartslagnu.nl Deze trainingen zijn geschikt voor minimaal 8 en maximaal 14 personen. De trainingen worden verzorg door Robé op hun locatie in Andijk (datum wordt in overleg bepaald).

Guillaume Groen Fotografie

Ik bied één dag of twee dagdelen fotografie aan. Niet zo maar wat plaatjes voor uw website, maar denk na over iets wat voor jullie cliënten of deelnemers van toegevoegde waarde is. Mooie portretten waar we de mensen wat meer samen kunnen zetten en waarbij je de waardering voor mensen laat zien. Kom met een goed doordacht plan met mij in gesprek.

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 900 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Wij bieden op de beursvloer aan:

 • Levering en afvoeren van een 6m3-container voor schoon puin. Levering in overleg, max 20 cm. beladen boven de rand. Alleen schoon puin! Eventuele vervuiling van het puin zal in rekening worden gebracht. Levering alleen in West-Friesland.
 • een rondleiding bij GP Groot voor max 25 personen incl. ontvangst met koffie en koek.

Guido Graas Fotografie

Mijn werk vormt de connectie tussen mijn opdrachtgever en zijn relaties. Op de Westfriese Beursvloer kom ik graag met u in gesprek. Ik bied 2 x 1 uur fotografie op locatie aan.

Hageman Marketing & Communicatie

Als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur ondersteun ik bedrijven met het vergroten van hun online en offline zichtbaarheid. Want hoe moeten nieuwe klanten weten dat je bestaat, als je jezelf nooit laat zien? Ik ben ervan overtuigd dat een goede zichtbaarheid positief werkt voor je bedrijf! Ik nodig u uit voor een social media workshop op mijn kantoor in Bovenkarspel

Haprotech

Kwaliteit staat bij Haprotech voorop. Kwaliteit in onze opleidingen, personeel en ons uitzendbureau. Wij zijn een door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) erkend opleidingsinstituut. Op de beurvloer komen wij graag met u in gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze mobiele lasbox kunnen wij een demonstratie geven en wellicht wat kleine laswerkzaamheden voor u uitvoeren.

Heddes Bouw en Ontwikkeling

We realiseren een breed scala aan gebouwen zoals woningen, scholen, kantoren, zorgcentra, hotels en schaatsbanen. Daarbij richten wij ons op alle fasen van de levensloop van een gebouw, van ontwikkeling, realisatie, verbouw en onderhoud tot en met de invulling van recyclemogelijkheden bij de sloop.​ Op de beursvloer gaan we graag met u in gesprek, wellicht dat Heddes Bouw en Ontwikkeling iets voor u kan betekenen.

Hersenkracht

Mariska van der Zee is specialist eenzaamheid. Haar bedrijf Hersenkracht is gevestigd in Andijk. Eenzaamheid is voor veel organisaties een aandachtspunt. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd om eenzaamheid tegen te gaan. Toch is contact vaak niet de oplossing voor eenzaamheid. Maar wat dan wel? Ik deel graag mijn kennis tijdens een workshop of (interactieve) lezing.  

ICT vanaf Morgen

Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in een flexibele werkomgeving met begeleiding van ervaren jobcoaches weer mee te draaien in de maatschappij. Dit doen we door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo de ICT-afvalstroom te reduceren voor een duurzamere wereld. Op de beursvloer bieden wij gerefurbishede ICT apparatuur

Jumbo Monique

De supermarkt is méér dan een 'stop-en-shop' om je karretje te vullen. Onze Jumbo is een gezellige ontmoetingsplek. Een winkel waar je dagelijks de beste service en kwaliteit ervaart. Dat zit 'm in een groot assortiment en heerlijke versproducten die ik het liefst uit de regio haal. Of die handige tip van een medewerker als je een nieuw product wilt uitproberen. De wens van de klant staat centraal. Op de beursvloer bieden wij een supermarktsafari inclusief koffie met gebak aan.

KaRo BV Tuinbouw

KaRo is een toeleveringsbedrijf en installateur voor de (glas)tuinbouw, gevestigd op het ABC-terrein in Zwaagdijk-Oost. In de (glas)tuinbouw bieden wij bedrijven oplossingen voor verbeteringen in de teelt en voor het voldoen aan de wetgeving. Verbeteringen in de teelt zijn gericht op weerbaarheid; minder meststoffen, minder chemie en meer gebruik maken van de natuur. Tuinbouw is immers natuur. Uw (moes)tuin extra vruchtbaar en groen komend seizoen? Wij stellen strooibare meststoffen beschikbaar waarmee uw tuin straks weer in volle bloei staat.

Mantel en Overtoom

Onze kantoren onderscheiden zich door actieve informatievoorziening en laagdrempeligheid. Wij staan midden in de samenleving en dichtbij de inwoners. Vanuit ons vakgebied en vanuit oprechte interesse in de mensen die wonen, werken, ondernemen en leven in de regio West-Friesland en omstreken. Op de beursvloer bieden wij 1 uur notarieel advies aan (en een lekker kopje koffie).

Merkmonsters

De meeste monsters zijn eng, maar wij niet. Wij zijn hier om jouw wereld elke dag een klein beetje beter te maken. Sterker nog, dat is onze belangrijkste missie. We doen dit vanuit een passie voor creatieve oplossingen en onverwachtse invalshoeken. Met een niet zo’n stiekeme voorliefde voor de relatie tussen mensen en merken. Ethisch verantwoord ondernemen is daarbij belangrijk voor ons. Wij zijn goed in het geven van communicatieadvies en eventuele hulp bij het tot stand brengen van communicatiemiddelen/uitingen. In de breedste zin van het woord. Specialisme: strategie/online media/crowdfunding. Ga met ons ingesprek hierover!

Netwerk Dementie NHN

Het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband van zorginstellingen, welzijnsorganisaties en de regionale afdelingen van Alzheimer Nederland. Samen zetten we ons in om de zorg voor mensen met dementie en hun naasten in onze regio structureel te verbeteren. Dat doen we door onze kennis te delen en samen te werken en door samen projecten op te zetten en uit te voeren. Wij bieden u Inspiratie, stappenplan en materiaal om organisaties, bedrijven en verenigingen dementievriendelijk te laten worden!

NH Detachering

Welkom bij NH Detachering, een nieuw uitzendbureau in Noord-Holland, dat een schat aan ervaring koppelt aan frisse, vernieuwende ideeën. Wij staan garant voor maatwerk en plaatsen alleen werknemers die écht bij een bedrijf passen.

Noppes West Friesland

Noppes creëert tweede kans voor mens en milieu. Noppes Kringloopwinkels beperken de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Daarmee is Noppes milieubewust, maatschappelijk betrokken én voordelig voor iedereen. Ons uitgangspunt is dat wij elkaar op de beursvloer vinden met uw vraag en ons aanbod.

Omring

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg of ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van onze 25 woonzorglocaties. We regelen het met én voor u. Omring. Samen de beste zorg dichtbij. Komt u met ons in gesprek op de beursvloer? Wij bieden onze kennis en expertise aan en gebruik van ruimtes onze locaties.

Oscar Romero, locatie van SG Tabor College

Goed onderwijs verzorgen en onze leerlingen en elkaar inspireren tot leren, dat vinden wij belangrijk. Je nieuwsgierig en kritisch opstellen, respectvol met elkaar omgaan, elkaar helpen, met een frisse blik je richten op onze maatschappij en open staan voor elkaar horen daar allemaal bij. Voor de derde keer doen wij mee aan NLdoet. Wij bieden 800 paar handen aan voor NLdoet klussen op vrijdag 11 maart 2019.

PAVO Advice

Ons team kijkt met jou voorbij de horizon. Ook binnen PAVO zetten we de juiste persoon op de juiste plek. Door onze expertise te bundelen kunnen we ook voor jouw bedrijf de juiste verbindingen maken. Onze medewerkers zijn allemaal professionals in hun vakgebied. Samen vormen zij een hecht team dat jou en jouw bedrijf helpt groeien. Tot ver in de toekomst.

Peter Ursem

‘Omdat betrouwbaarheid, duurzaamheid en kennis van moderne techniek belangrijk is.’ Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is voor velen sinds jaar en dag een betrouwbaar adres in de Kop van Noord-Holland. Wij verbeteren constant ons aanbod van diensten. Zo hebben wij naast nieuwe en gebruikte auto’s ook grote kennis van hybride en elektrische auto’s. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. We komen graag met u in gesprek op de Westfriese Beursvloer. We hebben een mooi aanbod, heeft u een mooie en overtuigende vraag?

 • 1x APK + technische inspectie + kleine onderhoudsbeurt TWV €350,-
 • 3x 1 dag beschikbaar stellen van bedrijfsbus (geen personen bus, (voor het vervoeren van goederen)
 • 1x Rondleiding E-Car Accu + Autobedrijf Peter Ursem Zwaag. (met koffie en koek) (locatie zwaag) (eventueel inclusief vervoer voor 6 personen)
 • 1x limousine rit omgeving West-Friesland inclusief chauffeur (maximaal 7 passagiers)

Pop Vriend Seeds

Wij zijn een zaadveredelingsbedrijf in Nederland. Wij exporteren onze groentezaden naar meer dan 100 landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, China en Rusland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Andijk, in het hart van Seed Valley, Nederland. Op de beursvloer bieden wij u: Zadenpakketten: Peterselie, slabonen, biet, sla, wortel en spinazie.  

Het Proevkantoor

ProeVkantoor is enthousiast ambassadeur van eerlijke, regionale groente & fruit. Leverancier in versboxen en werkfruit. Tevens oprichter van Stichting Dat lust ik wel om gezonde interventies voor de jeugd uit te voeren. Ik ga graag met je in gesprek. 

Rabobank West-Friesland

Een aandeel in regio West-Friesland. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Op de Westfriese beursvloer komen wij graag met u in contact en kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Maak een praatje met ons en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard stellen wij onze kennis en expertise beschikbaar.

Rinkel en Smit Bouw bv.

Rinkel en Smit is een solide bouwpartner die professionele opdrachtgevers ondersteunt bij het realiseren van hun projecten of onderdelen daarvan. Bouwend op een flexibele organisatie, een open houding en een sterk netwerk van vakspecialisten zorgen we ervoor dat onze klanten hun opdrachten naar de praktijk vertaald zien, binnen budget en volgens planning. Ons aanbod op de beursvloer bestaat uit:

 • Tijdelijk beschikbaar stellen container/bouwkeet
 • Expertise beschikbaar stellen
 • Gereedschap in bruikleen stellen
 • Restmaterialen beschikbaar stellen
 • Bevestigingsmateriaal leveren mits de kosten binnen de perken blijven

Rodi Media

Met lef zijn we van ‘krantenspecialist’ uitgegroeid tot een ambitieus mediabedrijf, dat voorziet in de behoefte om te communiceren. Of dat nu lokaal, regionaal, doelgroepgericht of huis-aan-huis is. Waarom we dat doen? Om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Om samen succes te bereiken. Om uw bedrijf succesvoller te maken. Dat is waar wij voor staan. Waar wij u bij helpen. Op de beursvloer bieden wij: Ruimte voor een gratis redactioneel artikel met foto geschreven door onze journalistes aan ter publicatie in ofwel Weekblad de Drom, De Medemblikker/Koggenlander, West-Friesland op Zondag of Groene Hart op Zondag

Schenkeveld Advocaten

Als toonaangevend kantoor bieden wij heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor al uw juridische vragen en problemen. Wij luisteren naar onze klanten en verdiepen ons in wat u bezig houdt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Op de beursvloer bieden wij 2 x 1 uur juridisch advies aan.

Schermer Installatietechniek

Schermer Installatietechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, monteren en het onderhouden van uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties en systemen t.b.v. de utiliteitsbouw. Als zogenaamd W-installateur zorgen wij voor optimale processing op gebied van verwarming, koeling, ventilatie, regeltechniek, waterbeheer en waterafvoer. Wij komen op de beursvloer graag met u in gesprek en kijken wat we voor u kunnen betekeken.

Semwerkt

Met onze uitgebreide kennis in internet marketing, helpen we grote en kleine partijen met het verbeteren van hun online-rendement. Onze kracht zit hem in optimaliseren en gerichter adverteren. Wij helpen jouw maatschappelijke organisatie graag met het verbeteren van de zichtbaarheid op het internet. Zet je Adwords (Ads) in? Laten we bekijken of dit efficiënt gebeurt of dat hier nog winst te halen valt.

Smart Kickstart

Graag bied ik een 2 uur durende workshop aan met als thema "Ondernemend denken bij een non-profit of vrijwilligers organisatie". Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring ben ik ervan overtuigd dat mindset, commitment en helderheid in je eigen leven over wie je bent en wat je gelukkig maakt in je leven, zorgt voor het gevoel van succes en voldoening. Sinds enkele jaren werk ik met name in het bedrijfsleven met groepen en individuen aan mindset trainingen. Deze workshops zijn interactief en motiverend. Waarom doet je wat je doet? Waarom is de organisatie waarvoor je ooit bent begonnen, opgericht? Resoneer je met waar je mee bezig bent? Wat is je grote plan in het leven? En dat van de organisatie waarvoor je werkt? Waarom moeten klanten of gasten juist met jou in zee gaan, wat maakt jou of jouw organisatie uniek ? Je mag leven uit power, je mag leven uit vertrouwen. Helaas is het leven uit angst, disbelief en stress voor het merendeel van de bevolking een feit. Mijn missie is om een steen bij te dragen aan een krachtigere, en mooiere maatschappij waarin ieder individu zich realiseert dat die bijzonder is.

Startwijzer BV

Alles begint met een eerste stap. Startwijzer is expert in het leren ondernemen en ondernemend werken. Startwijzer ondersteunt organisaties en particulieren bij het creëren van economische zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ondernemend gedrag is volgens ons de basis voor zelfontplooiing en waarde creatie voor jezelf en je omgeving. Gaat u met ons in gesprek op de beursvloer? Wij bieden een adviesgesprek met een ondernemerscoach met betrekking tot marketing en klantwerving. 

Stichting Kleurenblind denken

"Stichting Kleurenblind denken biedt verschillende workshops aan: Kleurenblind denken U weet wát u denkt… maar weet u ook hóe u denkt? Tijdens deze workshop wordt informatie gegeven over de werking van het denkproces. Daarnaast wordt uitgelegd hoe het brein de tijd ervaart en welke invloed dat heeft op ons leven. Reiki Reiki is een Japanse behandelmethode waarmee de algehele gezondheid wordt ondersteund. Deelnemers leren elkaar en zichzelf energie te geven, zodat zij beter kunnen ontspannen. Tevens wordt er geoefend met het zien/voelen van aura's en chakra's. Mandala-tekenen Het woord ‘Mandala’ komt uit het Sanskriet en betekent cirkel. Een mandala begint in het midden, waar vandaan je begint te tekenen en kleuren vanuit je gevoel. Hierbij kunnen emoties en beelden naar boven komen die worden verwerkt in de tekening. Klankschalen, oceandrums en rain-sticks In deze workshop wordt het lichaam ‘bespeeld’ en verkend met geluid. De deelnemers oefenen op zichzelf en elkaar met verschillende instrumenten. Zo ervaren zij wat geluid en trilling met hen doet."

Stichting Westfriese Bibliotheken

Het DigiLAB is de plek om kennis te maken met robots, programmeren, virtual reality, 3d ontwerpen en 3d printen. We laten de deelnemers proberen en experimenteren en komen zij er niet uit? Dan is er altijd een begeleider in het LAB aanwezig om verder te helpen, mits een van de anderen de oplossing voor het probleem niet al geboden heeft. Want behalve het leren van deze technische vaardigheden, zien wij deelnemers groeien op het gebied van samenwerken, communiceren, creatief denken en probleem oplossen. De deelnemers leren van elkaar en met elkaar. Het is een spannende en leuke kennismaking met de wereld van de nieuwe techniek. Speciaal voor de beursvloer bieden wij een besloten activiteit van 1,5 uur aan in het DigiLAB. Deze activiteit kan voor een groep volwassen zijn, bijvoorbeeld als uitstapje voor vrijwilligers of voor een groep kinderenf. De invulling van de activiteit, datum en locatie (Bibliotheek Opmeer, Enkhuizen, Stede Broec of Wognum) worden in overleg bepaald. De activiteit is voor minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers.

Toekomstgroep

ToekomstGroep is een onderneming met 4 divisies (Bouw, Glas, Schilders en Service) die gezamenlijk als eenheid in de markt, welke gerelateerd is aan de bouw, opereert. ToekomstGroep wil onderscheidend en vernieuwend werken en in samenwerking met onze opdrachtgevers innovatieve, toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen bieden. Op de beursvloer gaan wij graag met u in gesprek over glas, verf en advies wat wij u kunnen bieden.

Univé Noord Holland

Univé staat bekend als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Maar als ‘onderlinge’ Hollands Noorden zijn wij veel meer dan dat. Wij zijn totaalaanbieder van financiële diensten voor zowel particulieren als ondernemers, voor iedereen van student tot senior. Al meer dan 100 jaar. Voor een overtuigend verhaal hebben wij mooie spullen in de aanbieding op de Westfriese Beursvloer! 20 rode leren vergaderstoelen 15 vierkante vergadertafels Archiefkasten met roldeuren 10 Bureaustoelen op wielen 10 tot 15 zwarte slede-vergaderstoelen. Daarnaast bieden wij onze handen aan voor uw activiteit of klus.

Valk Service en Onderhoud

Overal waar mensen wonen, werken, winkelen en recreëren. Valk Service zorgt ervoor. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle gebouwgebonden installaties waaronder verwarming, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek. Stel mij uw vraag op de beursvloer en wie weet kan ik iets voor u betekenen en sluiten we een mooie match!

Van der Laan

Van der Laan uit Zwaag is één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 120 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. De techniek moet meer dan goed werken. Het vormt immers het kloppend hart van uw bedrijf. Maar het gaat er ook om wat onze klanten met deze techniek kunnen. Slimmer werken en een beheersbaarheid van de exploitatielasten zijn onze uitdagingen! Op de beursvloer bieden wij 2 securityscans aan en hebben wij 10 computermonitors beschikbaar (3 verschillende maten). 

Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan ons familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Hoorn openden wij ons 93ste hotel. Overnachten, heerlijk eten, een zakelijke bijeenkomst of een feestje, u bent bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid staat bij ons voorop. Op de Westfriese Beursvloer hebben wij dit jaar zeepjes en shampoo beschikbaar, kom met ons in gesprek. 

Van Overbeek Makelaars en Taxateurs

Of u nu een huis of bedrijfspand wilt verkopen, aankopen, verhuren of taxeren, met ons haalt u een schat aan ervaring, een waardevol netwerk en fundamentele marktkennis van uw regio in huis. Wij bieden u advies op het gebied van (verenigings)huisvesting en financiering.

Vitasys

VITASYS is er voor de mens achter de muisklik. Al onze producten en diensten staan in het teken van u. Wij zorgen dat het werkt. En dat het blijft werken. Zo is VITASYS. Automatisering is een boeiend vak. Een vak waarin veranderingen zich supersnel aandienen. De revolutie van gisteren kan vandaag bij het oud papier. Dat maakt het belang van het kiezen voor de juiste automatiseerder dan ook zo groot. Op de beursvloer bieden wij het volgende aan: IT gerelateerde producten/diensten en 20 Chromebooks. Kom met ons in gesprek.

Werkgeversservicepunt NHN

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel, meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr- gebied en/of sociaal ondernemen. Wij willen met 10 personen een dagdeel onszelf inzetten voor een uitstapje of leuke middag ter ondersteuning van een (zorg) organisatie of vergelijkbare organisatie.

Werksaam

WerkSaam Westfriesland helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Wij werken voor de inwoners van de zeven Westfriese gemeenten. Het talent van de werkzoekende en de wens van de werkgever zijn voor ons het belangrijkste. De Repro en Post afdeling van Werksaam heeft printwerk in kleine oplagen in de aanbieding. Heeft u een vraag? Wij misschien een passend aanbod. 

WFMedia

Westfriesland Media is een jong media- en communicatiebureau met vele jaren van ervaring. Geen massa werk maar aandacht voor elke opdracht. Specialist in advies en uitvoering op gebied van websites, content en marketing. Wij bieden 2x één uur aan om met u te sparren over uw communicatie en promotie.

Aanmelden

Vraag aanmelden (non-profit organisaties)

Alle non-profitorganisaties in West-Friesland kunnen zich aanmelden voor de beursvloer. Onder non-profit organisaties scharen wij alle clubs, stichtingen, verenigingen, scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen e.d. die werken met vrijwilligers. U kunt maximaal drie vragen stellen die u graag op de beursvloer onder de aandacht wilt brengen. Meer weten wat u kunt verwachten? (Bijna) alle informatie ziet u in twee minuten.

Toch nog vragen? Neem dan persoonlijk contact op met Helen Sijm of Brigitta Posch (0229-216499 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dit jaar worden alle deelnemende organisaties uitgenodigd voor een workshop. Belangrijk is dat u deze workshop volgt. U leert zichzelf in een 'elevator pitch' te presenteren, uw vraag/vragen te concretiseren. U komt dan goed beslagen ten ijs en heeft dan een grotere kans van slagen!

Non-profit organisaties formulier vraag aanmelden.

Inspiratie

Inspiratie

Univé Hollands Noorden in 2016 maakte een mooie promofilm over de beursvloer en hun matches.

Volg onze Facebook voor de uitgevoerde matches en de bijbehorende tegenprestaties.
Facebook Westfriese Beursvloer.

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99