E-learnings

Volg (gratis) online cursussen.

Ontdek je talenten

In deze e-learning sta jij centraal. Je gaat op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten, naar datgene waar je goed in bent en waar je passie ligt. Want ieder mens heeft talenten!

Aan de slag als maatje
Als maatje bied je persoonlijk contact en wil je iemand tijdelijk ondersteunen. Dit levert ook uitdagingen op, want waar liggen de grenzen? Je krijgt tevens tips hoe je een goede gesprekspartner kunt zijn.
Vrijwilligers vinden en bindenLeer met deze gratis online cursus hoe je als vrijwilligersorganisatie succesvol vrijwilligers kunt werven en begeleiden. Na afloop ontvang je een persoonlijk plan van aanpak voor jouw organisatie. Lees hoe je vrijwilligers kunt vinden en binden en start de cursus.
Een vereniging besturen
De vereniging staat onder druk is een veel gehoorde kreet. Dit filmpje is bedoeld ter inspiratie voor verenigingsbestuurders die werken aan hun vereniging.
Dementievriendelijke organisatie
Met deze gratis online trainingen vergroot je jouw kennis over dementie en leer je vaardigheden in de omgang met iemand met dementie. Zo steun je een dementievriendelijk Nederland!
Instructie verantwoord alcohol schenken
Met deze gratis online cursus kunnen vrijwilligers het IVA certificaat voor barvrijwilligers behalen. Doe de cursus, maak de toets en je ontvangt het IVA certificaat direct in je mailbox!
Verkeersregelaar bij evenementen
De e-learning Instructie Evenementenverkeersregelaar is een initiatief van Stichting Verkeersregelaars Nederland en de Politieacademie.
Reflecteer op je professionele basishoudingAls vrijwilliger kom je in veel verschillende situaties terecht. Dan is het handig als je kunt reflecteren op je basishouding. Movisie ontwikkelde daarom de e-module ‘Back to basics “Reflecteer op je professionele basishouding”. Deze e-module biedt jou de mogelijkheid om te reflecteren op je eigen handelen, én om je ambities ten aanzien van je eigen basishouding in kaart te brengen.
Welk resultaat levert jouw website op?

Leer in de Analytics Academy om te gaan met de meettools van Google. De cursussen worden aangeboden voor zowel beginners als gevorderden.

Online EHBO cursussen (Rode Kruis)

Doe een online EHBO-cursus en leer wat je moet doen bij veelvoorkomende ongelukken. Thuis op de bank of ergens anders: onze online EHBO-cursussen volg je waar je maar wilt. En er is altijd wel een cursus die perfect aansluit bij jouw levensstijl. 


Een online cursus geeft geen toegang tot een klassikale cursus. Een online EHBO-cursus behandelt de basis van eerste hulp. Door de theorie te doorlopen en je kennis te testen, leer je wat je moet doen bij verschillende EHBO-situaties.

Webinar WBTR 10 juni 2021 bekijken

Op 10 juni 2021 organiseerde Vrijwilligerspunt in samenwerking met Corien Jonker van Abma Schreurs Notarissen uit Hoorn een webinar over de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen die op 1 juli 2021 van kracht gaat.


Bekijk hier webinar terug