Skip Sidebar

Over ons

De Dierenbescherming is een non-profit organisatie. Met de inzet van zo'n 200.000 leden, donateurs en vrijwilligers, komen wij op voor de belangen van dieren. Door voorlichting, lobby en acties werken ...

Natuur & Milieu
Deel
Dierenbescherming regio Noord-West

Over Dierenbescherming regio Noord-West

De Dierenbescherming is een non-profit organisatie. Met de inzet van zo'n 200.000 leden, donateurs en vrijwilligers, komen wij op voor de belangen van dieren. Door voorlichting, lobby en acties werken wij aan een diervriendelijke samenleving, we bestrijden dierenmishandeling, zien toe op naleving van dierenwetgeving en vangen we dieren in nood op. We werken aan een krachtige, professionele en zichtbare organisatie waarbij dierenwelzijn voorop staat.

De Dierenbescherming regio Noord-Holland Noord staat in haar werkgebied bekend als een betrouwbare en actieve partner die alle kerntaken van de Dierenbescherming uitvoert en proactief werkt aan het verbeteren van dierenhulp, dierenwelzijn, voorlichting en beleidsbeïnvloeding. Zij kent de lokale en regionale problematiek op het gebied van dierenwelzijn. Zij heeft goede relaties met maatschappelijke en politieke organisaties en onderhoudt daarnaast haar netwerk binnen de Dierenbescherming.

Foto's