Terug naar overzicht

Welzijnscoaches voor welzijn op recept

Stichting Netwerk in Hoorn zoekt vrijwilligers die als welzijnscoach voor 2 uur per week als maatje iemand willen helpen.


Algemeen

Vacaturenummer 8850
Werkzaamheden Een welzijnscoach of maatje biedt na doorverwijzing van de huisarts de deelnemer een helpende hand om actief te blijven en te kijken wat bij de persoon past. Het aanbod varieert van creatieve of sportieve activiteiten tot cursussen of vrijwilligerswerk. Door het ontwikkelen, doorverwijzen en het goed toegankelijk maken van welzijnsactiviteiten in de buurt bevorder je de eigen regie van de deelnemers.

Om deze deelnemers te begeleiden zijn we op zoek naar vrijwilligers. Als vrijwilliger word je begeleidt door middel van intervisie/thema’s en contact met de coördinator, ook een training wordt verzorgd. De tijdsinvestering is gemiddeld 2 uur per week, de verbintenis ga je voor een afgesproken periode aan.
Activiteit Maatjes en buddy's
Doelgroep Anders
Wij vragen van u Het belangrijkst is dat je een stadsgenoot enthousiast en belangeloos wilt steunen bij de zoektocht naar passende vrijetijdsbesteding.

Je hebt affiniteit met onze doelstellingen, kunt je inleven in onze deelnemers.
Gevraagde beschikbaarheid De activiteiten vinden op wisselende tijden plaats in overleg. Reken gemiddeld op ongeveer 2 uur per week.

- Onregelmatig

Organisatie

Naam Stichting Netwerk Wijkcentrum De Zaagtand
Gemeente Hoorn
Sector Sociaal en cultureel werk

Vrijwilligers voorwaarden

OnkostenvergoedingJa
ReiskostenvergoedingJa
VrijwilligersvergoedingNee

 Terug naar overzicht

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99