Skip Sidebar

Over ons

Stichting We Promise zet zich actief in tegen racisme, discriminatie en onrecht in Nederland.

Wij geloven dat verandering bij jezelf begint. Niks doen is voor ons geen optie. Wij benaderen daarom ...

Sociale rechtvaardigheid
Deel
Racisme: laten we het er over hebben

Racisme: laten we het er over hebben

Community evenement · 23 mrt 2022, 19:30 - 22:00
Brederodegracht 1, 1628 LZ Hoorn, Nederland
Sociale rechtvaardigheid
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Stichting We Promise
#50556
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-We-Promise/activiteiten/Racisme-laten-we-het-er-over-hebben/50556 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het event ´Racisme: laten we het er over hebben´ begint daarom bij de basis. Wat is (institutioneel) racisme? Hierover gaan we met elkaar in gesprek.

Uitgebreide omschrijving

Met heel veel trots kondigt Stichting We Promise de Week tegen Racisme: editie West Friesland aan. 


In de week van 21 ™ 27 maart zullen er een aantal evenementen plaatsvinden met betrekking tot het thema racisme. Racisme is een maatschappelijk probleem waar wij gezamenlijk als maatschappij onze schouders onder moeten zetten met als doel een mooie en gelijkwaardige samenleving. Zover zijn wij helaas nog niet. Wij hopen dat met de Week Tegen Racisme: editie West Friesland een begin gemaakt wordt om de dialoog met elkaar aan te gaan. 

 

Het event ´Racisme: laten we het er over hebben´ begint daarom bij de basis. Wat is (institutioneel) racisme? Wat is het verschil tussen racisme en discriminatie? Hoe gaan we hierover in gesprek met elkaar om verandering teweeg te brengen? 

 

De avond wordt geleid door Sarita Bajnath. Sarita is trainer, spreker en motivator op het gebied van inclusie, diversiteit en dialoog. Ze verzorgt unconscious bias trainingen die bijdragen aan inclusie en bewustzijn op een brede (intersectionele) manier, namelijk etniciteit, gender, beperkingen, geaardheid, klasse en bewustmaken van privileges.

 

Wij nodigen iedereen van harte uit om in de week van 21 ™ 27 maart de events te bezoeken. De evenementen zijn gratis toegankelijk. 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
community evenementen > Stichting We Promise > Racisme: laten we het er over hebben

Over Stichting We Promise

Stichting We Promise zet zich actief in tegen racisme, discriminatie en onrecht in Nederland.

Wij geloven dat verandering bij jezelf begint. Niks doen is voor ons geen optie. Wij benaderen daarom actief gemeenten, scholen en bedrijven om het racismeprobleem bespreekbaar te maken en op de agenda te zetten. Door middel van dialogen, gastlessen, workshops, trainingen, events en demonstraties organiseren, zorgen wij voor bewustzijn en kennisvergroting.

Ook ondersteunen wij individuen en groepen die geconfronteerd worden met racisme, discriminatie of onrecht op werk, stage, sport of online.

E-mail: [email protected]
Facebook, Instagram en Twitter: @wepromiseto