Aftertalk: Hoe nu verder?

Aftertalk: Hoe nu verder?

Community evenement · 27 mrt 2022, 19:00 - 21:00
Korte Achterstraat 2a, 1621 GA Hoorn, Nederland
Sociale rechtvaardigheid
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Stichting We Promise
#50563
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-We-Promise/activiteiten/Aftertalk-Hoe-nu-verder/50563 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens dit event blikken we terug op de Week tegen Racisme. Wat viel je op? Wat mistte er en wat wil je terugzien?

Uitgebreide omschrijving

Met heel veel trots kondigt Stichting We Promise de Week tegen Racisme: editie West Friesland aan.

In de week van 21 ™ 27 maart zullen er een aantal evenementen plaatsvinden met betrekking tot het thema racisme. Racisme is een maatschappelijk probleem waar wij gezamenlijk als maatschappij onze schouders onder moeten zetten met als doel een mooie en gelijkwaardige samenleving. Zover zijn wij helaas nog niet. Wij hopen dat met de Week Tegen Racisme: editie West Friesland een begin gemaakt wordt om de dialoog met elkaar aan te gaan.

 

Tijdens het event ´Aftertalk: hoe nu verder?´ blikken we terug op de Week tegen Racisme. Wat is je opgevallen? Wat miste je en zou je graag terug willen zien? Hoe gaan we verder het jaar in? Met dit event willen we samen met de bezoekers van de Week tegen Racisme brainstormen over nieuwe ideeën en mogelijkheden. 

 

Wij nodigen iedereen van harte uit om in de week van 21 ™ 27 maart de events te bezoeken. De evenementen zijn gratis toegankelijk

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Stichting We Promise

Stichting We Promise zet zich actief in tegen racisme, discriminatie en onrecht in Nederland.

Wij geloven dat verandering bij jezelf begint. Niks doen is voor ons geen optie. Wij benaderen daarom actief gemeenten, scholen en bedrijven om het racismeprobleem bespreekbaar te maken en op de agenda te zetten. Door middel van dialogen, gastlessen, workshops, trainingen, events en demonstraties organiseren, zorgen wij voor bewustzijn en kennisvergroting.

Ook ondersteunen wij individuen en groepen die geconfronteerd worden met racisme, discriminatie of onrecht op werk, stage, sport of online.

E-mail: [email protected]
Facebook, Instagram en Twitter: @wepromiseto