Skip Navigation
Over ons

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die,...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulpMensen met beperkingen
Deel

Bezoekvriendin Marloes

Vacature · 22 jun 2020 – 22 jun 2021
Verlengde Kerkweg 1, 1687 CC Wognum, Netherlands
Vriendschap
Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Leekerweide-locatie-Verlengde-Kerkweg/activiteiten/Bezoekvriendin-Marloes/22075 om je aan te melden
SamenvattingBezoekvriendin Marloes
Uitgebreide omschrijving

Marloes is een jongedame van 27 jaar. Marloes heeft een klein netwerk. Is op zoek naar een bezoekvriendin die wat met haar kan ondernemen en waar ze een band mee op kan bouwen.

Ze is erg zorgzaam, lief en netjes. Ook is ze graag bezig met uiterlijke verzorging. Make-up, nagels lakken en ze is gek van lekkere luchtjes. Marloes kan goed communiceren en heeft geen beperkingen in haar mobiliteit. Ook kan ze zelfstandig met de taxi reizen.


Een bezoekvriendin die één keer in de maand wat met haar kan doen lijkt haar ontzettend leuk. Ze wil graag een spelletje doen, ergens een koppie doen of winkelen.

Haar voorkeur gaat uit naar iemand tussen de 20 en 35 jaar. Het liefst een vrouw die ook geïnteresseerd is in make up, nagellak en eentje die van de kleur roze houdt :-). Ze zou het ook bijzonder leuk vinden om bij iemand thuis op bezoek te gaan. En als er dan ook nog kinderen of een huisdier zijn is dat de kers op de taart.


Wie wil graag kennis komen maken met Marloes?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Over WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Verlengde Kerkweg
We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.
·
Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Leekerweide-locatie-Verlengde-Kerkweg/activiteiten/Bezoekvriendin-Marloes/22075 om je aan te melden