Skip Navigation
Over ons

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die,...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulpMensen met beperkingen
Deel

Bezoekvriend Jos

Vacature · 22 jun 2020 – 22 jun 2021
Verlengde Kerkweg 1, 1687 CC Wognum, Netherlands
Vriendschap
Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Leekerweide-locatie-Verlengde-Kerkweg/activiteiten/Bezoekvriend-Jos/22062 om je aan te melden
SamenvattingBezoekvriend Jos
Uitgebreide omschrijving

Jos is een vrolijke man van 62 jaar oud, Hij is een bezige bij, die het fijn vind om er op uit te gaan. Jos vind het heerlijk om de aandacht te krijgen en is gek op grapjes. Hij heeft geen kwaad in zich en zoekt je graag op om in zijn rolstoel bij je te zitten.


Jos kan onder begeleiding lopen en trippelt overdag rond over de hele woning in zijn rolstoel. Hij gaat graag op onderzoek uit.


Jos is bekend met epilepsie maar dit komt zelden voor.


Jos kan niet communiceren d.m.v. spraak. Wel kan Jos het één en ander duidelijk maken en begrijpt hij korte zinnen en woorden. Jos kan zich goed aanpassen en heeft een vriendelijk karakter. Hij heeft een blije uitstraling en kan ondeugend zijn wat je vaak aan het lachen maakt. Jos is een feestje om mee samen te zijn.


Jos vind het erg leuk om er op uit te gaan met de auto en is gek op buiten zijn. Ook vind hij zwemmen en uitjes met lekker eten erg gezellig! Het is voor hem al heel fijn om een 1 op 1 moment te hebben en in de belangstelling te staan.


Jos is op woensdag middag om de week vrij en op zaterdag en zondag is Jos altijd vrij. Een ochtenddeel of middagdeel is voldoende voor Jos.

De inhoud is in overleg in te vullen en hangt af van interesse die de bezoek vriend of vriendin heeft. Jos is een ouder wordende man hier moet wel rekening mee worden gehouden.


Voor Jos zoeken we een bezoekvriend of vriendin, die beschikt over humor en een gezellige sfeer kan creëren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Over WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Verlengde Kerkweg
We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.
·
Aanmeldingen sluiten in 9 months.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Leekerweide-locatie-Verlengde-Kerkweg/activiteiten/Bezoekvriend-Jos/22062 om je aan te melden