Skip Navigation
Inloophuis PISA

Inloophuis PISA

Non-profit

Over ons

Inloophuis Pisa is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland die met kanker zijn geconfronteerd. Wij zijn er voor jou. Of je nu zelf kanker hebt of iemand in jouw naaste omgeving. Wellicht ben ...

Zorg & Welzijn
Deel

Secretaris voor de Stichting Inloophuis Pisa

6–8 uur/week
Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn, Nederland
BestuurAdministratie
Besturen
Zorg & Welzijn
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#40265
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Inloophuis-PISA/activiteiten/Secretaris-voor-de-Stichting-Inloophuis-Pisa/40265 om je aan te melden
SamenvattingStichting Inloophuis PISA is een inloophuis voor mensen die te maken hebben met kanker. Ze zijn op zoek naar een nieuwe secretaris.
Uitgebreide omschrijving

Inloophuis Pisa is een warm en gastvrij huis in Hoorn, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Hier kunnen mensen uit West-Friesland terecht voor lotgenotencontact, een gesprek en diverse activiteiten. Dat geldt ook voor familieleden en vrienden van mensen met kanker, of hun nabestaanden. Pisa staat voor Praten, Informatie, Steun en Aandacht.


In verband met het vertrek van onze huidige secretaris zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris. De secretaris maakt deel uit van het bestuur van de Stichting Inloophuis Pisa. Pisa kent naast de hoofdstichting twee separate stichtingen: De Stichting Vrienden en de Stichting Evenementen, hiermee wordt nauw samengewerkt.


Onze nieuwe collega herkent zich in de uitgangspunten van Pisa en draagt deze uit. Hij/zij is integer, gedreven en zich bewust van de verantwoordelijkheid die het bestuur draagt ten opzichte van het inloophuis, haar medewerkers en haar bezoekers.


De secretaris is verantwoordelijk voor:

 • het voorbereiden, bijwonen en verwerken van de (maandelijkse) bestuursvergadering
 • het actief meedenken over het beleid van Pisa
 • het ondersteunen van de commissie fondswerving voor subsidie/fondsaanvragen
 • Is het bestuurlijke aanspreekpunt voor de coördinator Operationele Zaken op het gebied van automatisering, administratie, registratie en rapportage, en ondersteunt deze waar nodig.
 • het bijhouden van adreslijsten en het accountmanagement van stakeholders
 • het vertegenwoordigen van Pisa bij branchevereniging IPSO, fondswervingsactiviteiten e.d.


We zoeken een enthousiaste persoon, die:

 • beschikt over bestuurlijke en administratieve ervaring
 • als sparring partner kan optreden voor de coördinator Operationele Zaken over bezoekersregistratie, stakeholdersregistratie, automatisering/systeembeheer en overige administratieve en technische processen
 • beschikt over een gedegen kennis van Office 365
 • die bij voorkeur kennis heeft van fonds- en subsidieaanvragen
 • die betrokkenheid voelt bij Inloophuis Pisa en haar doelgroep
 • een goed gevoel heeft voor humor en relativering


Voor het uitvoeren van bovenstaande moet je rekenen op 6 tot 8 uur per week. Je wordt door de huidige secretaris ingewerkt. Ben jij geïnteresseerd in deze functie reageer dan via deze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


We zien uit naar je reactie.  

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > Inloophuis PISA > Secretaris voor de Stichting Inloophuis Pisa
Over Inloophuis PISA
Inloophuis Pisa is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland die met kanker zijn geconfronteerd. Wij zijn er voor jou. Of je nu zelf kanker hebt of iemand in jouw naaste omgeving. Wellicht ben je iemand verloren aan kanker.

Ons team van gastvrouwen en activiteitenbegeleiders (onder de enthousiaste begeleiding van coördinator Wiek Luza) doet dat graag door middel van psychosociale ondersteuning, lotgenotencontact, activiteiten en themabijeenkomsten.

Pisa staat voor Praten Informatie Steun en Aandacht.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#40265
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Inloophuis-PISA/activiteiten/Secretaris-voor-de-Stichting-Inloophuis-Pisa/40265 om je aan te melden