Skip Navigation
Over ons

In de gemeente Medemblik krijgt iedereen de kans om mee te doen. Wat je achtergrond, geslacht, geloof, levensovertuiging, opleiding, leeftijd of beperking ook is: voor iedereen is er een plek in de ...

Kunst & cultuurSport & RecreatieOuderen
Deel

Digitale online bijeenkomst eenzaamheid gemeente Medemblik

Community evenement · 10 feb 2021, 19:30 - 21:30
Medemblik, Noord-Holland, Nederland
Kunst & cultuurSport & RecreatieOuderen
Dit is een verleden community evenement.
Stel de contactpersoon een vraag

Deel community evenement
#36496
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Gemeente-Medemblik/activiteiten/Digitale-online-bijeenkomst-eenzaamheid-gemeente-Medemblik/36496 om je aan te melden
SamenvattingDe werkgroep Eenzaamheid in de gemeente Medemblik nodigt iedereen van harte uit om kennis en ervaringen op te doen én te delen over dit onderwerp.
Uitgebreide omschrijving

Eenzaamheid is een belangrijk thema en staat in deze tijd volop in de belangstelling.


Vragen die veel spelen zijn bijvoorbeeld: Wat kunnen we aan eenzaamheid gaan doen? Hoe herken je het wanneer iemand eenzaam is? Wat kan je voor iemand betekenen?

Na een themabijeenkomst over eenzaamheid in oktober 2019 in het gemeentehuis van gemeente Medemblik was de werkgroep Eenzaamheid al snel gemaakt. Vanuit deze werkgroep zult u de komende tijd meer gaan horen.


Wij als leden van de werkgroep Eenzaamheid in de gemeente Medemblik nodigen iedereen van harte uit om kennis en ervaringen op te doen én te delen over dit onderwerp.

Op woensdag 10 februari a.s. van 19:30 tot 21:00 uur is er een digitale bijeenkomst via Zoom, waarna u nog een half uur met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Tijdens deze avond is Marie-Jeanne van der Ploeg, gespecialiseerd in de aanpak van eenzaamheid onze deskundige vraagbaak. Marie-Jeanne is specialist Eenzaamheid, zij combineert eigen ervaringen met wetenschappelijke kennis en de laatste ontwikkelingen en inzichten. Ze slaat op inspirerende wijze de brug tussen theorie en praktijk. Uit onderzoek blijkt dat het aantal mensen dat kampt met eenzaamheid in deze coronaperiode is gegroeid.


Aan de orde komen:

  • Eenzaamheid: de feiten
  • Ervaring: eenzaamheid in deze periode
  • Aan de slag: waardevol verbinden


Werkgroep Eenzaamheid:

Gemeente Medemblik

Vrijwilligerspunt

Team Sportservices

Westfriese Bibliotheken

Buurtzorg Medemblik

WilgaerdenLeekerweideGroep

de Zonnebloem

Welmoed van Vlaanderen

Hoe kom ik er?
Medemblik > community evenementen > Gemeente Medemblik > Digitale online bijeenkomst eenzaamheid gemeente Medemblik
Over Gemeente Medemblik
In de gemeente Medemblik krijgt iedereen de kans om mee te doen. Wat je achtergrond, geslacht, geloof, levensovertuiging, opleiding, leeftijd of beperking ook is: voor iedereen is er een plek in de samenleving. En vrijwilligers zijn onmisbaar in deze samenleving!

Wat ons betreft is iedere vrijwilliger van enorme waarde! Als gemeente zijn we zuinig op onze vrijwilligers. Zij doen belangrijk werk in onze gemeente en hier zijn wij alle vrijwilligers erg dankbaar voor.
Dit is een verleden community evenement.
Stel de contactpersoon een vraag

Deel community evenement
#36496
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Gemeente-Medemblik/activiteiten/Digitale-online-bijeenkomst-eenzaamheid-gemeente-Medemblik/36496 om je aan te melden