Skip Navigation
Over ons

In de gemeente Medemblik krijgt iedereen de kans om mee te doen. Wat je achtergrond, geslacht, geloof, levensovertuiging, opleiding, leeftijd of beperking ook is: voor iedereen is er een plek in de...

Cultuur & KunstSport & RecreatieOuderenhulp
Deel

Aan de slag met Eenzaamheid (Uitgesteld)

Community evenement · 8 okt 2020, 19:30 - 22:00
Sportlaan 1, 1619 XE Andijk, Nederland
Aanmeldingen gesloten.
Stel de contactpersoon een vraag

Deel community evenement
#27478
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Gemeente-Medemblik/activiteiten/Aan-de-slag-met-Eenzaamheid-Uitgesteld/27478 om je aan te melden
SamenvattingWe nodigen iedereen uit om kennis en ervaringen uit te wisselen én op te doen, omtrent eenzaamheid.
Uitgebreide omschrijving

Eenzaamheid is een belangrijk thema en staat in deze tijd volop in de belangstelling. De vraag is: wat kunnen we er als organisaties en verenigingen aan doen?


Wij als leden van de werkgroep Eenzaamheid in de gemeente Medemblik nodigen jullie van harte uit om kennis en ervaringen op te doen én te delen over dit onderwerp.


Op donderdag 8 oktober a.s. van 19:30 tot 22:00 uur in Dorpshuis Centrum Sportlaan 1 in Andijk gaan we hierover graag met jullie in gesprek.


Improvisatietheater Verhip speelt hierin een speelse en actieve rol en we presenteren een workshop over het thema eenzaamheid.


Coronamaatregelen:

- Blijf thuis bij klachten zoals koorts, (neus)verkoudheid en/of hoesten. Afmelden (op het laatste moment) is om deze reden geen probleem.

- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, hiervoor is materiaal aanwezig.

- De ruimte is ingericht op het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar. Het is daarom niet toegestaan om stoelen te verplaatsen.

- Houd u aan de aangegeven looprichtingen.

- Hoest en nies in uw elleboog.


De werkgroep eenzaamheid bestaat uit:

- Gemeente Medemblik

- Vrijwilligerspunt

- Hersenkracht

- Team Sportservices

- Westfriese Bibliotheken

- Buurtzorg Medemblik

- BuroFlo

- de Zonnebloem

- Welmoed van Vlaanderen

Hoe kom ik er?
Andijk > Aanmeldingen voor community evenementen > Gemeente Medemblik > Aan de slag met Eenzaamheid (Uitgesteld)
Over Gemeente Medemblik
In de gemeente Medemblik krijgt iedereen de kans om mee te doen. Wat je achtergrond, geslacht, geloof, levensovertuiging, opleiding, leeftijd of beperking ook is: voor iedereen is er een plek in de samenleving. En vrijwilligers zijn onmisbaar in deze samenleving!

Wat ons betreft is iedere vrijwilliger van enorme waarde! Als gemeente zijn we zuinig op onze vrijwilligers. Zij doen belangrijk werk in onze gemeente en hier zijn wij alle vrijwilligers erg dankbaar voor.
·
Aanmeldingen gesloten.
Stel de contactpersoon een vraag

Deel community evenement
#27478
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Gemeente-Medemblik/activiteiten/Aan-de-slag-met-Eenzaamheid-Uitgesteld/27478 om je aan te melden