Skip Sidebar

Over ons

Woonproject voor twaalf achterblijvers in de psychiatrie

Zorg & Welzijn
Deel

Kom bij ons doen wat u leuk vindt!

Flexibel
Westeinde 76, 1601 BK Enkhuizen, Netherlands
Begeleiding
Zorg & Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Deel activiteit
#21773
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/GGZ-nhn-locatie-Tilhoeve/activiteiten/Kom-bij-ons-doen-wat-u-leuk-vindt/21773 om je aan te melden

Samenvatting

GGZ locatie Tilhoeve in Enkhuizen zoekt vrijwilligers om samen boodschappen te doen, spelletjes te spelen of andere vrijwilligerstaken uit te voeren.

Uitgebreide omschrijving

Er zijn veel voorkomende vrijwilligerstaken die u voor ons kunt uitvoeren. Dit kan zowel samen met bewoners, als voor bewoners. Denk aan helpen met boodschappen doen, helpen met koken, een spelletje doen met bewoners, kleine reparaties/kleine klusjes met of voor bewoners verrichten, een wandeling maken, enzovoort.. Wij kunnen afhankelijk van de interesse van u maatwerk bieden. U bent bij ons WA- en voor ongevallen verzekerd. Verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist, kosten hiervoor worden vergoed Reiskostenvergoeding is mogelijk, maar alleen in overleg met de leidinggevende van de Tilhoeve. Personeel van de Tilhoeve biedt ondersteuning aan de vrijwilligers. Uw inzetbaarheid wordt in overleg afgesproken. Het kan wekelijks voor een paar uurtjes, maar iets anders is misschien ook wel mogelijk. We gaan graag met u in gesprek hierover.

Hoe kom ik er?

Over GGZ nhn locatie Tilhoeve

Woonproject voor twaalf achterblijvers in de psychiatrie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Deel activiteit