Skip Navigation
Over ons

Stichting Milieu Educatief Centrum Hertenkamp Enkhuizen is een professionele organisatie voor omgevingseducatie met een sociaal maatschappelijke functie binnen de regio West-Friesland. De Witte Schuur...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnEducatie
Deel

Vrijwilligers voor het onderhoud van de Heemtuin

Vacature · Flexibel
Wilhelminaplantsoen 2, 1601 LS Enkhuizen, Netherlands
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Bezoekerscentrum-Hertenkamp/activiteiten/Vrijwilligers-voor-het-onderhoud-van-de-Heemtuin/22154 om je aan te melden
SamenvattingHertenkamp Enkhuizen zoekt vrijwilligers voor het onderhoud van de heemtuin. De tuinvrijwilligers werken samen op op de woensdagochtend, van 9 tot 12 uur.
Uitgebreide omschrijving

Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen ligt midden in het Wilhelminaplantsoen in Enkhuizen. Het is een rijke, inspirerende werk- en leeromgeving voor jong en oud met kinderboerderij, natuurtuin, natuurspeeltuin, en een educatief centrum.


De natuurtuin is het toneel voor diverse activiteiten met schoolklassen en publiek; het is dus als het ware een open, groen leslokaal.


We zoeken vrijwilligers die zich in het beheer van de natuurtuin willen verdiepen. We werken in de tuin volgens biologische principes; liefde voor de natuur en groene vingers zijn hiervoor een goede basis; dit laatste kun je bij ons ook ontwikkelen, natuurlijk.


Samen met de beheerder en de andere vrijwilligers houd je je bezig met het onderhouden en ontwikkelen van de natuurtuin. Wij bieden een leuke uitdagende functie waarbij je veel inbreng kunt hebben.

Onze vrijwilligers genieten een gelijke behandeling als de beroepskrachten.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Enkhuizen > Enkhuizen Activiteiten > Bezoekerscentrum Hertenkamp > Vrijwilligers voor het onderhoud van de Heemtuin
Over Bezoekerscentrum Hertenkamp
Stichting Milieu Educatief Centrum Hertenkamp Enkhuizen is een professionele organisatie voor omgevingseducatie met een sociaal maatschappelijke functie binnen de regio West-Friesland. De Witte Schuur wil door middel van educatieve activiteiten het inzicht vergroten in hedendaagse natuur- en milieuvraagstukken, met als doel bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin bewust wordt gehandeld ten aanzien van natuur en milieu.
·
Deze vrijwilligersvacature is verlopen25 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Bezoekerscentrum-Hertenkamp/activiteiten/Vrijwilligers-voor-het-onderhoud-van-de-Heemtuin/22154 om je aan te melden