Skip Navigation
Over ons

De Drom biedt een levendig podium op alle facetten van cultureel gebied in Enkhuizen en omstreken dat verbindt, inspireert en beweegt. Als gebouw is de Drom een herkenningspunt dat tot ver buiten de...

Cultuur & Kunst
Deel

Barvrijwilliger tijdens culturele avonden

Eenmalig · Flexibel
Paktuinen 1, 1601 GD Enkhuizen, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Cultureel-Centrum-De-Drommedaris/activiteiten/Barvrijwilliger-tijdens-culturele-avonden/22355 om je aan te melden
SamenvattingAls barmedewerker draag je bij aan een fijne avond avond uit voor onze gasten!
Uitgebreide omschrijving

In de Drom vindt elke week wel een aantal mooie voorstellingen plaats zoals theater, muziek, cabaret of film. Als barmedewerker draag je bij aan een fijne avond uit voor onze gasten. Samen met een gezellig team zorg je ervoor dat zowel de artiesten als de bezoekers met een glimlach van een drankje worden voorzien.


Als vrijwilliger bij de Drom krijg je een uniek kijkje achter de schermen. De meeste voorstellingen vinden plaats in het weekend en de avonduren.


Zie jij jezelf al een biertje tappen, of een goed glas wijn inschenken? Ben je sociaal vaardig, niet bang om je handen uit de mouwen te steken en lijkt het je leuk om gemiddeld twee keer per maand ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op.


Wij zorgen voor een goede inwerkperiode, een bar- en koffietraining en de nodige begeleiding. We horen graag van je!

Hoe kom ik er?
Over Cultureel Centrum De Drommedaris
De Drom biedt een levendig podium op alle facetten van cultureel gebied in Enkhuizen en omstreken dat verbindt, inspireert en beweegt. Als gebouw is de Drom een herkenningspunt dat tot ver buiten de stadsmuren bekendheid heeft. De combinatie van het bijzondere gebouw met uiteenlopende activiteiten maakt de Drommedaris tot een unieke plek.

De Drom biedt een divers cultureel programma met een zeer ruim aanbod van cabaret- en theatervoorstellingen, muziek en kindertheater. De meeste voorstellingen vinden in het weekend plaats. Met circa 750 activiteiten per jaar bruist de Drom als nooit tevoren!

De Drommedaris is een stichting met een bestuur bestaande uit vrijwilligers. De dagelijkse werkzaamheden, culturele programmering, horeca en evenementen worden uitgevoerd door een klein professioneel team van betaalde krachten. Daarnaast werkt de Drom met veel vrijwilligers die allerhande taken vervullen van gastvrouw of -heer, administratief medewerker en theatertechnici. In totaal werkt de Drom met circa 60 vrijwilligers. Zonder de enorme inzet van deze vrijwilligers zou de Drom niet kunnen draaien.


Deze activiteiten zijn alleen mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers, dus zijn we op zoek naar mensen die het theater een warm hart toe dragen en zich daarvoor actief willen inzetten.
·
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Cultureel-Centrum-De-Drommedaris/activiteiten/Barvrijwilliger-tijdens-culturele-avonden/22355 om je aan te melden