Vrijwilligersprijs Hoorn

Vrijwilligerspunt organiseert jaarlijks in december de Vrijwilligersprijs Hoorn in samenwerking met de gemeente Hoorn. Een geweldige manier voor de gemeente Hoorn om haar vrijwilligers extra te bedanken voor hun inzet. Iedereen kan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties aanmelden voor de prijs. Na een stemperiode worden op feestelijke wijze de winnaars bekend gemaakt.

Vrijwilligersprijs Medemblik

Vrijwilligerspunt organiseert jaarlijks in november de Vrijwilligersprijs Medemblik in samenwerking met de gemeente Medemblik. De gemeente spreekt hiermee haar waardering uit voor de vrijwilligers in Medemblik. Via de website van de Vrijwilligersprijs Medemblik kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties aangemeld worden. Nadat de genomineerden bekend zijn gemaakt, kan er gestemd worden. Tijdens een besloten feest (als de coronamaatregelen dat toelaten) in Medemblik worden de winnaars bekend gemaakt.

Vrijwilligersfeest Enkhuizen

Ieder jaar in september organiseert Vrijwilligerspunt het Vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van de gemeente Enkhuizen. Een gezellige avond met lekker eten, muziek en cabaret. Tijdens de avond reikt de burgemeester of wethouder van Enkhuizen ook de vrijwilligersspeldjes uit. Een bijzonder eerbetoon aan vrijwilligers die zich langdurig hebben ingezet op maatschappelijk, sociaal, economisch en/of bestuurlijk vlak.

Kortingskaart voor vrijwilligers

Ieder jaar bieden de gemeenten Hoorn en Medemblik voor hun inwoners, als blijk van waardering, de Regiokracht Kortingskaart voor vrijwilligers aan. Dit is een kaart die de vrijwilligers bij diverse winkels en ondernemers kunnen gebruiken om korting te ontvangen. Deze kaart is aan het begin van het kalenderjaar bij Vrijwilligerspunt aan te vragen. Wil je de Regiokracht kaarten ontvangen voor jouw vrijwilligers? Neem dan contact met ons op en laat ons weten hoeveel kaarten je wenst en de naam van de organisatie.