Post | september 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Wie verdienen de Vrijwilligersprijs Medemblik 2021?

Ken jij een vrijwilliger die wel eens in het zonnetje mag worden gezet? Die echt het verschil maakt binnen jouw organisatie? Of een maatschappelijke organisatie die zo goed werk verricht, dat iedereen het mag weten? Ken jij die vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Medemblik? Meld deze dan aan voor de Vrijwilligersprijs Medemblik! Wie verdienen dit jaar deze geweldige waarderingsprijs?


Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Medemblik de Vrijwilligersprijs, dé waarderingsprijs voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Er zijn twee categorieën: de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie. Bewoners uit de gemeente Medemblik kunnen hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie/-(burger)initiatief aanmelden tot 7 oktober via www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Medemblik. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Medemblik en/óf woont in de gemeente Medemblik en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.


En de winnaar is…

Na 7 oktober buigt de vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest vervolgens van beide categorieën drie genomineerden. Vanaf 3 november kan er gestemd worden op de genomineerden. Op vrijdag 19 november zal de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie 2021 van Medemblik bekend worden gemaakt. Bij voorkeur met een feestelijk live-event als de corona-ontwikkelingen dat toelaten. 


De gelukkige winnaars van vorig jaar: Linksboven, Andrea Steine. Rechtboven Noralhy Benjamins en onder Home-Start Medemblik

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Handreiking coronarichtlijnen

| Nieuws
NOV, Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk, en Movisie hebben een handreiking gemaakt voor ...
Lees meer

10.000 bloembollen voor zorgcentra

| Nieuws
Florex uit Bovenkarspel had een grote partij van 10.000 bloembollen over. Helaas konden de bloembolpakketten ...
Lees meer

Wie verdient de Vrijwilligersprijs?

| Nieuws
Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Hoorn en de gemeente ...
Lees meer