Post | maart 2024 | Nieuws | 2 min lezen

Doe mee met de Vrijwilligersmarkt Hoorn 2024

Zaterdag 20 april organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Hoorn de Vrijwilligersmarkt Hoorn in de Noorderkerk in Hoorn. Is jouw organisatie gehuisvest en/of actief in de gemeente Hoorn, dan kun je actief aan deelnemen aan de vrijwilligersmarkt met een eigen markttafel. De Vrijwilligersmarkt Hoorn wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland.

 

Staat jouw organisatie ook op de Vrijwilligersmarkt Hoorn?

Er is plek voor minimaal 30 organisaties uit de gemeente Hoorn e.o. De Vrijwilligersmarkt is een geweldig platform om jouw organisatie te presenteren, vrijwilligers te werven én te netwerken met andere organisaties uit de regio. Doet jouw organisatie mee? De Vrijwilligersmarkt Hoorn vindt plaats op zaterdag 20 april van 10.00 – 13.00 uur (organisaties opbouwen vanaf 09.00 uur) en deelname is gratis!  

 

Ontdekken en netwerken

De markt is voor potentiële vrijwilligers dé uitgelezen plek om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er voor diversiteit aan vrijwilligerswerk wordt aangeboden in en om de gemeente Hoorn. Waarom meedoen aan de Vrijwilligersmarkt Hoorn? Allereerst omdat je zo je organisatie in de schijnwerpers kunt zetten. Daarnaast is inmiddels na zes edities wel bewezen dat door deelname de kans heel groot is, dat je naar huis gaat met een of zelfs meerdere vrijwilligers! Daarnaast is de markt voor de deelnemende organisaties een waardevolle gelegenheid om andere organisaties te ontmoeten en tot mooie samenwerkingen te komen. Alle redenen dus om mee te doen!

 

Deelnemen aan de Vrijwilligersmarkt Hoorn

Deelname aan de Vrijwilligersmarkt is gratis. Elke deelnemende organisatie krijgt een tafel van 120 x 60 cm toegewezen die geheel naar eigen inzicht en behoefte kan worden ingericht en aangekleed. Bovendien is er naast de tafel ruimte voor één banner. Per organisatie is er ruimte voor bij voorkeur niet meer dan twee personen (gezien de ruimte). Voor iedere organisatie bieden we voor twee personen onbeperkt thee & koffie en een kleine lunch. Meedoen? Meld je dan z.s.m. aan! Stuur een mail naar [email protected] o.v.v. ‘Vrijwilligersmarkt Hoorn’.

 

Wil je zien hoe een vrijwilligersmarkt eruitziet? Bekijk dan hier het filmpje van de laatste vrijwilligersmarkt die we hielden in Hoorn in Sportcentrum Vredehof.

 

Na inschrijving ontvang je van ons z.s.m. een bevestiging van deelname. Later informeren we je uitgebreid over o.a. parkeren, opbouwen en tips over hoe je jouw deelname aan de Vrijwilligersmarkt via je eigen communicatiekanalen kunt promoten.  


Zie hier welke organisaties zich al hebben aangemeld.

Deel blogpost