Middelen en materialen

Bouwmaterialen voor het nieuwe collectiedepot

Om de Tweede Wereldoorlog collectie ook voor de toekomst beschikbaar te kunnen houden, hebben we een projectplan om een nieuw professioneel collectiedepot te realiseren van 90 m2. We zijn hiervoor opzoek naar bouwmaterialen. Als tegenprestatie verzorgen we graag in overleg een uniek en leuk bedrijfsuitje naar jullie wens!

Licht in de duisternis

Het Kerkeboetje in Opperdoes wordt gerenoveerd en krijgt een andere bestemming. Natuurlijk willen onze bezoekers straks kunnen zien hoe mooi het is geworden. Welke expert op het gebied van elektra kan ons helpen aan nieuwe bedrading en verlichting met alles wat daarbij hoort?

Breng jij licht in de duisternis dan krijg je een eervolle vermelding én nodigen we je uit voor een netwerkborrel met alle andere ‘adoptiebedrijven’

Wie helpt ons uit de brand?

Wij vangen sinds februari 2022 de huisdieren (anders dan honden en katten) thuis op. Dit is een onthoudbare situatie.

Wij zoeken naar een locatie/ruimte van 125-150m2 op een industrieterrrein waar wij voor langere tijd deze dieren kunnen opvangen en van waaruit wij ook onze werkzaamheden als ambulance kunnen doen. Is uw bedrijf/organisatie hiertoe in staat, dan staat u eeuwige roem te wachten en daarnaast natuurlijk vermeldingen op onze socials en internetpagina.

Wij bestaan dit jaar 35 jaar en dit zou DE kers op de taart zijn!


Bedankt Vrijwilligers!

Om onze vrijwilligers te bedanken voor alle actieve ondersteuning die ze bieden, willen we ze graag verwennen met een leuk cadeautje aan het einde van het jaar. De naam van de gever zullen wij vermelden op het presentje.

Help onze kwetsbare ouderen koel de zomer door!

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die in onze serre passende zonwering zou kunnen plaatsen tegen een mooie prijs. Onze tegenprestatie is een eigen gebakken appeltaart.

Huttendorp zoekt drukwerk

Welke drukker wil een aantal beachflags en/of banners voor ons maken. Tegenprestatie: gebruik ruimte in een wijkcentrum in Hoorn, lenen springkussen met aanhanger en nodige promotie tijdens het evenement op diverse manieren zoals logo op sponsorbord en website, vlag ophangen en bericht op onze socials.

Bestuur van de Zonnebloem afdeling van Enkhuizen wil zich laten zien.

Wij willen graag van het bestuur van onze afdeling een leuke foto die wij aan al onze gasten en vrijwilligers kunnen geven. Het gaat dan om 350 afdrukken. Als tegenprestatie een appeltaart van Bakkerij 5 uit Enkhuizen.

één ouderweekend zoekt ingrediënten

Voor 30 alleenstaande gezinnen waarmee wij op kamp gaan zoeken wij ingrediënten voor ons ontbijt/lunch/diner. Helpt u met het beleg, pakken melk, de ingrediënten van die heerlijke soep of dat lekkere broodje hamburger voor deze groep mensen? Tegenprestatie bericht op onze social media, logo op flyer, bericht op onze website en mogelijk tot lenen van een springkussen incl aanhanger voor uw bedrijfsfeest of het gebruik van een ruimte in één van de Hoornse wijkcentra.

Get dressed for less zoekt winkelruimte

Voor onze tweedehands kledingwinkel, waar naast kleding ook workshops worden gegeven, zoeken we een nieuwe ruimte in de gemeente Hoorn vanaf 2023. Dit kan ook een shop in shop zijn. Tegenprestatie nader over een te komen

Opgeruimd staat netjes

De vuilemmer in onze keuken heeft kuren, we zoeken daarom een andere (horeca) afvalcontainer voor de keuken. Met klep, voetpedaal, ca. 80-90 liter die goed is schoon te houden en op het bestaande plekje van 60*40 cm past.

Opslagruimte

Wij hebben momenteel 40 gezinnen en / of personen ingeschreven bij de stichting. Dit zijn er helaas veels te veel. Om te kunnen blijven voorzien in o.a. noodpakketten en de evenementen te kunnen blijven uitvoeren zijn wij op zoek naar een gratis opslagruimte is Stede Broec. Hier willen wij onze aangeschafte en gedoneerde materialen; food en non - food, opslaan. Het liefste met verlichting.

Chillruimte zoekt een gezellige en stoere inrichting!

Na het harde werken willen wij graag even ontspannen met elkaar.

Wij denken aan 2 fauteuiltjes, tafeltje, vloerkleed, een sjoelbak en een voetbaltafel.  Als tegenprestatie stropen wij de mouwen op voor schoonmaakwerk, opruimen en sjouwwerk.


Familie plantenbak zoekt fleurigheid

Hoi

Ik ben een plantenbak van 1 meter hoog,

mooi en elegant maar ik lijk wel een lelijke olifant

wat er in mij is gestopt is volledig geflopt

ook zijn er 5 broertjes en zusjes die hebben ook geen plusjes

help ons weer tot leven te komen

dan krijgt u appeltaart lekkerder dan in uw stoutste dromen. 

Familie Plantenbak van de Wilgenhof

Sky high

Om een aantal reclameborden op te kunnen hangen en de leiding van de beregening in de binnenhal schoon te maken hebben we een hoogwerker voor een halve dag nodig. Wie kan ons daarbij helpen? 

Zeecontainer gevraagd als 'hufterproof' opslagruimte

Voor de opslag van ons gereedschap hebben wij behoefte aan een zeecontainer van 18 of 20 voet. In ruil voor de container bieden wij een interessante aangeklede rondleiding op de begraafplaats. 

Help jij de voedselbank aan voedsel zodat wij anderen weer kunnen helpen?

Heb je teveel ingekocht? Of is de verpakking minder mooi of zelfs stuk? Is de houdbaarheidsdatum niet verstreken? Dan komen we graag bij je langs om dit op te halen. 

Zichtbaar en herkenbaar

We willen graag de zichtbaarheid van onze organisatie verhogen dmv een gevelbord op ons pand. Gaat om een goed ontwerp plus het maken/plaatsen van zo'n bord. We geven via website en social media ook aandacht aan onze sponsors. 

Post op wielen

Voor het mobiel en goed georganiseerd opbergen van ons EHBO materiaal op evenementen, zijn wij op zoek naar een gereedschapwagen. Wij bieden een EHBO, reanimatie of EHBO bij drank en drugs les. 

Hout voor decor

Wij zijn op zoek naar hout in diverse afmetingen (balken, latten) om decor te bouwen. Vrijkaarten, logovermelding en advertentieruimte in PR uitingen. . 

Droog en beschut

Voor het posten op onze buiten evenementen zoeken wij een easy up tent met zijwanden. Zo kunnen wij onze slachtoffers droog en beschut behandelen. Wij biedeneen EHBO, reanimatie of EHBO bij drank en drugs les. 

Uniek theaterproject zoekt onderdak

Voor een groots en uniek locatie theaterproject zijn wij op zoek naar een grote (boerenschuur) in de gemeente Opmeer. Oppervlakte minimaal 1000 m2 en minimaal 8 meter hoog (schuin dak mag). Gaat om een periode van 3 tot 4 weken van eind maart tot half april. VIP arrangement inclusief tickets. 

Theater in de steigers

Voor een uniek locatie theaterproject zijn wij op zoek naar layher. Hiervan moet een "schans" gebouwd worden die gebruikt wordt in de voorstelling. Vrijkaarten, logovermelding en advertentieruimte in PRuitingen. 

Het onzichtbare zichtbaar maken

Om op zowel de binnen als buiten evenementen goed zichtbaar te zijn, zijn wij op zoek naar een grote en kleine beachflag/ bannerflag. Wij bieden een EHBO, reanimatie of EHBO bij drank en drugs les. 

Vergroten naamsbekendheid

Wij zijn op zoek naar PR materiaal. Kleding met logo of beachflags met ons logo. In ruil kunt u gebruik maken van onze diensten. (2 medewerkers). En zorgen wij voor naamsbekendheid via onze communicatie kanalen. 

Laptops voor "migranten leren door"

Voor 10 migranten zoeken we laptops waarmee ze hun opdrachten voor het intensieve traject "Migrantenvrouwen leren door" kunnen maken. Tegenprestatie; ontmoeting met de migranten tijdens een informeel diner bij Molen De Breek in Etersheim. 

Flyers zoeken papier (en inkt)

Het hoofddoel van de Nederlandse Organisatie Aseksualiteit (NOA) is het verspreiden van informatie over aseksualiteit. Ons belangrijkste gereedschap daarbij is drukwerk in de vorm van flyers en stickers. De ontwerpen kunnen we aanleveren. In ruil voor de materialen bieden wij taart en een vermelding op onze sociale media. 

Strooigoed

Onze Heer Piet strooit toegangskaarten in vele hoeken, zodat ook minder bedeelden onze Sintvoorstellingen bezoeken. We vragen 30kg strooigoed om alle bezoekende kinderen te plezieren, En samen een fantastisch Sintfeest te vieren. Als dank viert u dit feest met ons mee 

Theater-opslag!

Theater-opslag! Wij zijn toneelgroep Drommedaris (TGD) uit Enkhuizen: amateurspelers die met professionele regisseurs en toneelschrijvers samenwerken. Wij zoeken... opslagruimte voor onze kostuums en decorstukken. Als tegenprestatie kunnen wij in overleg theater op maat aanbieden tijdens -bijvoorbeeld- uw personeelsfeest! 

Koperen ploert

Het wordt kouder maar ook weer heter. In onze Terpzaal is het hartje zomer niet lekker vertoeven meer doordat die ‘koperen ploert’ de boel flink opwarmt. Zonwering aan de binnenzijde houdt de warmte niet tegen. Tegenprestatie: een kinderactiviteit, (vaar)excursie of lezing onder leiding van natuurgidsen. 

Verrassing voor de gasten van Zonnebloem Grootebroek

In de zomer organiseren we geen activiteiten voor onze gasten. Maar we willen onze gasten natuurlijk niet vergeten en ze verwennen met een kleine attentie. Een bloemetje, plantje of gewoon een aardigheidje. Als tegenprestatie kunnen we een lekkere taart voor bij de koffie. 

Moestuin op poten

Graag willen we voor onze dagbesteding moestuinbakken op poten, zodat mensen met rolstoelen en rollators ook groente kunnen verbouwen. Het mag materiaal zijn voor de bakken, dan gaan we het zelf bouwen (misschien ook met jullie hulp?) of de bakken zelf. Wij bieden als tegenprestatie een middagje fruit plukken / noten rapen aan voor volgende najaar. Leuk om met de kinderen van jullie werknemers te doen! 

Onze grasmaaier heeft een wens

Onze grasmaaier wil er graag droog en mooi bij staan. Hebben jullie hout over zodat wij een overkapping kunnen maken voor onze grasmaaier? Als tegenprestatie bieden we jullie een dagdeel vergaderen aan in onze kantine op een mooie inspirerende plek (vlakbij het WFO!) 

Breng ons licht

Wij zijn startende en kunnen nog erg veel gebruiken, zo ook verlichting voor onze badkamers of keuken. Brengen jullie ons licht? Dan kunnen we jullie als bedrijf een dagdeel vergaderen aanbieden in onze kantine op een mooie inspirerende plek (vlakbij het WFO!) of een middagje fruit plukken / noten rapen voor volgende najaar. Leuk om met de kinderen van jullie werknemers te doen! 

Onze vakmannen 'to be' zoeken oefenwerkbank

Op onze woongroep zijn wij graag met hout bezig, helaas hebben wij nog geen werkbank waarop dat veilig kan. Kan iemand ons helpen? Dan krijgt u van ons een mooi zelfgemaakt meubelstuk. Het meubelstuk kiezen wij in overleg met u uit. 

Help, niemand weet wie wij zijn

Als jonge organisatie in West-Friesland willen wij dat onze collega's een goede en professionele indruk achterlaten bij derden. Bij jij diegene die ons kan voorzien van een prachtig visitekaartje? Wij spreken jou graag. Als dank krijgt u een mooi kunstwerk voor aan de muur gemaakt door onze jongens. 

Busje komt zo...

Wij zijn voor de Stichting op zoek naar een of twee kleinere personenbusjes, voor minimaal 9 personen. Zodat wij met de kids en begeleiding makkelijk weg kunnen en ook voor de challenge weken in de zomer. We hebben wat gespaard, maar hebben nog wel echt hulp nodig bij de aanschaf. Tegenprestatie is veel publicatie op onze social media en binnen ons netwerk. Plus een lekkere taart of een kunstwerk dat door de kids gemaakt wordt. 

Wie kan de inkijk stoppen?

Voor het kantoor en de slaapkamers zoeken wij 4x identieke luxaflex die in een kunststof draai-kiepraam geplaatst kunnen worden, zonder de kunststof te beschadigen. Tegenprestatie is een lekkere taart of een kunstwerk dat door de kids gemaakt wordt. 

Wie helpt ons warm de winter door?

We hebben 3 convector radiatoren die aan vervanging toe zijn en een vloerverwarming die aan een servicebeurt toe is. Wie kan ons helpen het huis warm te houden? Tegenprestatie is; publiciteit op al onze social media en een taart of kunstwerk dat door onze kids gemaakt wordt. 

Zachte landing

In de speeltuin voor ons ouder kind opvang zouden we het erg waarderen als het mogelijk gemaakt kan worden dat er een hoekje tegels worden gelegd van rubber. Dan kunnen kinderen zich minder bezeren. Wij zullen uiteraard voor naambekendheid zorgen en een leuk knutselwerk vanuit de kinderen. 

Speeltuin voor de kinderen

Bij onze ouder-kind opvang zouden we het geweldig vinden als er speeltoestellen in de tuin geplaatst kunnen worden of speelattributen. Wij zullen uiteraard voor naambekendheid zorgen en een leuk knutselwerk vanuit de kinderen.

Archiefkast(en)

Afsluitbare kasten. Onze kasten op kantoor zijn kapot en daarom zoeken wij (liefst 2) afsluitbare (archief) kasten. Daarvoor zijn wij bereid een heerlijke cake of taart te maken. 

Fruit voor ieder kind

Wij willen het mogelijk maken dat ieder kind op de basisschool iedere dag fruit of groente krijgt op school. Als tegenprestatie besteden we er aandacht aan op social media en media, zowel lokaal als wellicht landelijk. Daarnaast kan JOGG Medemblik aansluiten bij een evenement of voorlichting geven aan bedrijven en advies geven over een gezonde werkvloer, daarbij kan een smoothiebike worden ingezet. 

Pisa Wie??

Mensen die ons centrum voor leven met en na kanker weten te vinden, zijn erg blij met onze steun op maat. Toch moeten we hard werken aan onze naamsbekendheid. We willen graag meer folders en posters verspreiden, maar drukken en verspreiden kost geld.. wie kan ons helpen? Als tegenprestatie bieden we het gebruik van onze heerlijke woon/vergaderkamer en keuken, inclusief koffie, thee en iets lekkers (evt. incl rondleiding). 

Creatief met kasten

Creatieve expressie kan helpen bij de verwerking van kanker. In ons creatief atelier hebben we prachtige materialen en werkstukken, maar onvoldoende ruimte om ze goed op te bergen. We zoeken afsluitbare kasten, zodat we een rustige werkomgeving kunnen creëren. Als tegenprestatie bieden we het gebruik van onze heerlijke woon/vergaderkamer en keuken, inclusief koffie, thee en iets lekkers (evt. incl rondleiding). 

Aanplanten na tegelwippen

Wij gaan dit najaar de wereld groener maken! Daarbij kunnen wij heel goed planten en tuinaarde gebruiken. Wij hebben voor jullie een mooie locatie voor een feestje of bijeenkomst. Of legertenten voor als je liever elders afspreekt. 

De Schoof biedt aan!

Als sociaal cultureel centrum hebben wij voor andere organisaties een aanbod op de Westfriese Beursvloer!

Denk aan: podiumdelen, klapstoelen, geluidsapparatuur, legertenten, vergaderruimte en kantoorplek te gebruiken tegen een vriendelijk tarief. Spreek ons gerust aan!