Mensen voor mensen

De Zonnebloem Enkhuizen maakt plezier voor velen.

Wie maakt onze afdeling blij met een uitstapje voor de gasten. Tegenprestatie appeltaart van Bakkerij 5 uit Enkhuizen

Een gezellig samenzijn vol feestvreugde op de woonlocatie (gemeente Opmeer)

Een gezellig samenzijn is fijn! Onze cliënten zouden dan ook graag iets samen op hun woonlocatie willen beleven. Zouden jullie ze een gezellige middag willen geven? Denkend aan een feestelijke high tea, brunch, lunch of hebben jullie zelf wellicht een leuk idee? Een beleving samen, daar maken jullie onze cliënten ontzettend blij mee!


Als tegenprestatie bieden wij een goed gevoel een een appeltaart vers uit de oven van dagbestedingslocatie de Makerij!

Vervoer voor een uitstapje

Wij willen graag met de gasten een uitstapje maken naar de Bollenvelden van Noord Holland. Als tegenprestatie appeltaart van Bakkerij 5 uit Enkhuizen

Iedere dag iets anders bij What’s IN.

Vindt u het leuk om een dag in te vullen?

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om een workshop te geven of een leuke activiteit te organiseren voor onze bezoekers. 

Wij bieden u een mooi schilderij, kaars of een lekker zeepje gemaakt door ons. 


Steungezinnen zijn welkom!

Ken je iemand die hun huis en hart wil openstellen om steungezin te worden? Als er via jou een nieuwe aanmelding binnenkomt, dan zijn we daar allereerst heel dankbaar voor. Een of meerdere kinderen krijgen dan een fijne plek om te spelen en van ons krijg je het speciale Buurtgezinnen Stroopwafelblik cadeau. 

Verzamel met je team levensmiddelen voor de voedselbank!

Doe met je medewerkers mee aan een winkelactie voor de Voedselbank. Of richt een plek in waar medewerkers producten kwijt kunnen voor ons 

(H)erkenning voor onze vrijwilligers

Wij vragen voor onze vrijwilligers van de locatie Alkmaar een leuk uitje/workshop oid om hen in het zonnetje te zetten. Wij zetten dan op ons intranet de naam van bedrijf en actie en foto's hiervan en ook op social media. (naamsbekendheid). 

Nieuwe ervaringen opdoen

Hoewel onze gasten uit Wognum-Zuidermeer al veel levenservaring hebben, zijn ze altijd in voor iets nieuws. Wie helpt ons in het bedenken van nieuwe activiteiten en draagt ook evt. de helpende handen bij in de uitvoering.

Op zoek naar een kook fanaat!

We zijn op zoek naar hulp bij kookworkshops voor kinderen, vind jij het leuk om met kinderen om te gaan en te koken? Zoek ons op! 

De benen uit je lijf lopen?

Nee, niet voor je baas maar samen met een aantal van de bewoners Suydermeer een sportieve loop te doen op een nader te bepalen datum.


Onze tegenprestatie is jullie: “ de inwendige vrijwilligers en deelnemende bewoners” op een fijne manier weer te versterken en een stukje bekendheid in de lokale krant!