Wie verwent onze vrijwilligers met een leuk uitje?

Wij zouden het zo leuk vinden om met een touringcar een dagje uit met onze vrijwilligers te organiseren. Onze vrijwilligers staan 24/7 klaar met een luisterend oor voor iedereen die dat nodig heeft. Zij verdienen het om er eens lekker uit te gaan!

Bustocht na Corona

De Zonnebloem afd. Enkhuizen zou met de gasten graag in de tweede helft van 2021 weer een bustocht willen maken in een straal van max 100 km ca 1,5 uur. Gedurende de laatste maanden hebben de gasten ons te kennen gegeven hier naar uit te zien.

Gezellige middag op de huiskamers

Wie helpt ons om een uitgebreide lunch of high tea te verzorgen voor onze 24 bewoners van de Wilgenhof. Ondanks Corona willen wij dit organiseren op de drie woongroepen, We kunnen hulp hiervoor gebruiken en lekkere dingen om de lunch\high tea te verzorgen. Als tegen bod bieden we een rondleiding in de Wilgenhof met koffie en gebak.

Wie geeft er een leuke workshop voor onze vrijwilligers?

Wij zouden het zó leuk vinden om onze vrijwilligers te verblijden met een leuk workshop. Onze vrijwilligers staan 24/7 klaar met een luisterend oor voor iedereen die dat nodig heeft. Het zou leuk zijn om met hen een leuke creatieve workshop te doen. 

Samen een straatje om

Onze bewoners willen op een mooie middag graag een straatje om. We zoeken een gezellige groep mensen die samen met hen willen wandelen. Na de wandeling drinken we koffie met gebak in ons mooie restaurant de Oude Dame. 

een activiteit voor onze gasten

Zonnebloem regio West-Friesland wil graag een aantal gasten een lezing of activiteit aanbieden. De gasten verdienen een uitje na de moeilijke coronaperiode. 

Activiteit voor onze vrijwilligers

We willen graag een aantal vrijwilligers een lezing, activiteit of voorstelling aanbieden voor al het werk dat ze verrichten voor de medemens. De vrijwilligers verdienen een mooie, gezellige, middag of avond na het moeilijke coronajaar waarbij ze toch op afstand activiteiten voor de gasten bleven organiseren.