Mensen voor mensen

Vragen speciaal voor cliënten, bewoners, vrijwilligers. Denk aan hulp bij activiteiten, een uitje of bedankje.

Doe mee met onze decemberactie inzamelactie!

Vul samen met je collega's onze kratten met levensmiddelen zodat wij de boodschappenmandjes van onze klanten kunnen vullen. Wij leveren materiaal én iedere opbrengst vermelden we op onze social media bedankt!

Waarderings en presentjes voor chauffeurs sporten met een beperking

12 Vrijwilligers halen wekelijks door heel West-Friesland sporters met een beperking thuis op, rijden ze naar de gymzaal en brengen ze vervolgens weer naar huis. Zeer waardevol en deze mensen zetten wij graag (met hulp van u) in het zonnetje. Tegenprestatie: meesporten met gym zonder een beperking.

Out of the box aktiviteit voor onze vrijwilligers

Wie wil ons verwennen? Even aandacht en tijd voor je eigen leven en dat van je groepsgenoten, samen het leven vieren om je daarna weer volop te wijden aan het schrijven van het levensverhaal van de ander.

Tegenprestatie: vermelding op Facebook, een presentatie over Levensboek of een klein "denkmomentje ".

Altijd al eens verkoper / verkoopster willen zijn? Meld je dan aan!

Voor onze winkelacties zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel in een supermarkt willen helpen om producten voor onze klanten te verkopen.

Iets lekkers voor bij de nieuwjaarsborrel

Elk jaar organiseren wij een Nieuwjaarsborrel voor al onze vrijwilligers. O.a. op deze wijze tonen wij onze waardering voor al het werk van onze vrijwilligers. Graag willen wij iets lekkers bieden tijdens deze borrel. Tegenprestatie: promotie via onze social media kanalen met een filmpje tijdens de Nieuwsjaarsborrel waar wij aandacht besteden aan het geboden lekkers.

Helpt u onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten?

Graag willen wij onze vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet. Kunt u ons daarbij helpen? Wij bieden u een prachtig kunstwerk door onze deelnemers gemaakt.

Voorjaar sponsorloop

In het voorjaar willen wij een sponsorloop organiseren, waaraan verschillende organisaties, bedrijven, scholen en gezinnen deel kunnen nemen. Zo dragen wij een stukje bij aan een gezond levensstijl. Tevens ook een manier om geld binnen te halen voor de stichting. 2 vliegen in 1 klap. Tegenprestatie op maat na onderlinge overleg.

Dagje uit

Wij organiseren geregeld activiteiten voor onze bezoekers. Meestal zijn dat binnenactiviteiten. Het zou fijn zijn om een buitenactiviteit te organiseren. Hoe kunt u ons daarbij helpen.

Tegenprestatie: u bent welkom tijdens een inloopdag voor een kopje koffie en de bezoekers meer info te verschaffen over uw bedrijf.

Busje komt zo!

We zouden graag 1-2 keer per jaar een busje lenen om met bewoners van het Jacques Bloemhof naar het strand of bos te gaan. Tegenprestatie: Overheerlijke zelfgemaakte appeltaart en het aanbod te komen gaan meedraaien met 1-2 personen tijdens een dienst op onze locatie. Tevens bieden we gratis reclame aan op de sociale media van onze regio.

Gezellig het nieuwe jaar in

We zouden voor de Jacques Bloemhof bewoners en hun verwanten graag een gezellige nieuwjaarsborrel met lekkere hapjes en drankjes (Alcohol vrij) aanbieden om het nieuwe jaar goed in te luiden en daarmee de verbinding te vergroten tussen de bewonersgroep, verwanten en medewerkers. Tegenprestatie: Overheerlijke zelfgemaakte appeltaart en de mogelijkheid om mee te komen kijken tijdens een dagdeel op de locatie met 1-2 personen. Daarnaast gratis reclame via de regionale sociale media pagina van de organisatie. 

Gezellig uitje voor onze Home-Start vrijwilligers

Als dank voor hun mooie werk, zoeken wij een leuk uitje voor de groep vrijwilligers. Een mooie groepsfoto tijdens het uitje op social media met evt. het logo van de sponsor krijg je ervoor terug.

Verwen onze vrijwilligers

Een leuk uitstapje, een filmpje, een lunch, …………..? Waarmee worden de vrijwilligers van Zonnebloem Grootebroek aangenaam verrast? Als tegenprestatie een verslag van het uitje als promotiemateriaal voor uw bedrijf. MAAR een lekkere taart kan ook!

Lekkere kerst... ook voor onze cliënten

Onze cliënten zien rond de feestdagen een overvloed aan voedsel in de supermarkten maar kunnen zich dat zelf niet veroorloven. Is het mogelijk dat er dat uw organisatie onze cliënten een fijne kerst kan bezorgen door een echte kerstmaaltijd te verstrekken. Onze tegenprestatie overleggen we graag met jullie, maar publiciteit via onze socials doen we sowieso.

Onbetaalbare vrijwilligers genieten van samenzijn

Wij zouden graag onze lieve vrijwilligers trakteren op een leuk uitje. Bijvoorbeeld een diner en bioscoopje.

Onze tegenprestaties zijn; sowieso PR op onze FB pagina, daarnaast keuze uit een vers gebakken taart, of een een groot kunstwerk in de kleuren naar keuze.

Samen op pad?

Wij zijn op zoek naar leuke en kleine uitstapjes voor gasten die een grote groep niet meer aankunnen ivm hun gezondheid.

Wij willen dan een 1 op 1 uitstapje doen voor elke gast een vrijwilliger mee zodat de gasten de volle aandacht kunnen krijgen die middag.

 

Als tegenprestatie een overheerlijke appeltaart van Bakkerij 5 uit Enkhuizen

Wie brengt ons naar het attractiepark?

Wij ontvangen ieder jaar een zomertas met daarin entree kaarten van een Attractiepark of een financiële opkikker van stichting Kinderhulp. Van dat laatste hebben we dit jaar entreekaarten gekocht voor attractie parken in de omgeving ivm vervoer. We willen graag een keer met een groep erop uit en dan is het fijn dat we met z`n allen gebruik kunnen maken van een bus met chauffeur.

Boottocht

Onze cliënten van de Dorpsstraat in Zwaag houden van activiteiten doen. Helaas is er weinig tot geen budget in de zorg om dit te organiseren. Ik zou willen vragen of er plek is voor 13 cliënten en begeleiders om een leuke boottocht te maken. Wij kunnen pannenlapjes, lekkere taarten of goodiebags van philadelphia terug geven

Er op uit met onze buurtjes!

Veel van onze bezoekers komen het dorp niet uit. We willen graag met ze op stap, uitwaaien op het strand of naar Landgoed Hoenderdael. In ruil voor een Buurthap voor 5 personen! Gekokkereld door onze bezoekers!

Zijn wij een match made in...?

Voor onze vrijwilligers zijn we opzoek naar een leuke, mooie en vooral grote locatie waar wij een borrel kunnen organiseren in de maand december. Zijn wij een match made in...?

Kers op de taart?

Voor onze borrel zijn we opzoek naar bedrijven/organisaties die lekkernijen maken of kunnen sponsoren voor de vrijwilligers! 

Huttendorp zoekt betrokken ondernemers

Wij zoeken bedrijven die zich ''hart'' willen maken voor de Hoornse kinderen. Maatschappelijk betrokken willen zijn bij het grootste kinderevenement van Hoorn. Wie helpt ons? Tegenprestatie: Logo op sponsorbord en website, leuk bericht op socials, lenen springkussen+aanhanger voor personeelsfeest/opendag, gebruik ruimte wijkcentrum in overleg.

Wie helpt ons aan werk?

Bij 'Te werk enzo' zijn we op zoek naar werk zoals, inpakken, doosjes vouwen, stickeren noem maar op. Heeft u voor ons nog werk dan komen wij graag in contact. Als tegen prestatie reclame op onze Instagram, en een heerlijke appeltaart van Bakkerij 5.

Wij komen zoeken voor West-Friese nieuwkomers een bedrijfsrondleiding, netwerkgesprek of taalstage?

Onze organisatie ondersteunt West-Friese nieuwkomers participeren in de samenleving en zich oriënteren op passend werk. Veel nieuwkomers zijn op zoek naar werk en wij zoeken daarvoor aansluiting bij het bedrijfsleven en andere organisaties waar mensen zouden kunnen werken. Onze tegenprestatie is het aanbieden van gemotiveerde en getalenteerde nieuwkomers die op zoek zijn naar betaald werk en advies en begeleiding van mensen met een andere achtergrond.