Klussen

Slopen met beleid

Het Kerkeboetje in Opperdoes wordt gerenoveerd en krijgt een nieuwe bestemming. Dat willen we doen met behoud van zoveel mogelijk originele materialen. Voor renovatie is eerst nodig dat er dingen worden verwijderd, mét beleid zodat geen schade ontstaat. Sloop jij met beleid met ons mee? Dan krijg je een eervolle vermelding én nodigen we je uit voor een netwerkborrel met alle andere ‘adoptiebedrijven’

Tijd om te tuinieren? Jullie hulp valt gegarandeerd in goede aarde!

Het tiptop bijhouden van de tuintjes heeft voor onze cliënten veel voeten in de aarde; ongewenst onkruid tussen de tegels, hoge heggen, prikkende planten, het groeit maar door. Steken jullie hier als team van tuintoppers een stokje voor? 

Laten jullie je helpende handen graag samen wapperen in de wind en ontdoen jullie de tuintjes van dit groeiende groen? Schoffelen en snoeien; er is genoeg te doen!


Als tegenprestatie bieden wij een goed gevoel een appeltaart vers uit de oven van dagbestedingslocatie de Makerij!

Nog een paar flinke likken verf en het ziet er echt tiptop uit.

In en om het schuurstalletje moet er nog wat aan de buitenkant geschilderd worden met witte en antraciet grijze verf. En binnen met lichtgrijze en antracietgrijze verf. 

Nu is de vraag wie wil de verf sponsoren en is een (schilders) bedrijf die daarin mensen vrijwillig het laten verven. Dit zijn van die klussen die blijven liggen.

Tegenprestatie: bekendheid sociaal media en zelfgemaakte appeltaart.

Tuin zoekt liefde

Wie heeft groene vingers om ons kleine tuintje op te knappen zodat onze bakkers kunnen genieten van hun lunch in de buitenlucht op een mooie dag. Daar zou een fijne picknicktafel toch niet in misstaan. 


Onze tegenprestatie gaat door de maag. Wij bieden liefde terug in de vorm van onze heerlijke zelfgemaakte populaire appeltaarten. 


Pergola moet gaan

Park de Woid zoekt hulp bij het verwijderen van de pergola. Als tegenprestatie in het voorjaar 2023 voor maximaal 10 personen een geheel verzorgde jeu de boules middag inclusief hapjes en drankjes. 

Bestrating van groene tuintjes

Ben jij de handigste stratenmaker die wij zoeken voor het bestraten van onze nieuwe groente tuintjes van onze zorgboerderij? Wij verzorgen het zand, de banden, de tegels, een stevige boerenlunch en gezelligheid. Kun jij ons helpen met bestraten? Als tegenprestatie bieden wij van onze verse groente uit eigen moestuin, een heerlijke soep aan voor alle werknemers. 

Saaie lange gang!

Hoi!

Ze zeggen dat ik saai ben

en dat niemand me ken

daarom wil ik fleur en kleur

zodat ik word ervaren

en ze me niet doelloos aanstaren. 

Groet, de saaie lange gang Woonzorgcentrum Wilgenhof

Energieprijzen versus rottend hout

Een aantal kozijnen vertoont rotte plekken. Dit in relatie tot de energieprijzen vergt om aangepakt te worden. Wie kan en wil ons helpen 

Prinsheerlijk zitten

Kun jij onze steigerhouten tafel verlengen en compleet maken met 6 stevige witte houten stoelen? Als tegenprestatie bieden wij onze ruimte aan voor 1 dag vergaderen incl koffie, thee, huisgemaakt gebak en rondleiding over ons bedrijf. (alleen mogelijk op de woensdag) 

Groen...

Hoi Ik ben een muur.....mooi groen geverfd.

Regelmatig komt er een qwiek up (vergroot filmbeeld) langs en dan geef ik een groene koe of groene André Rieu.

Wie zorgt ervoor dat ze naar een witte koe mogen kijken? 

Wie helpt graven op de begraafplaats?

Wij willen een toilet plaatsen in het kapelletje op de begraafplaats. Daarvoor moet een rioolaansluiting worden gemaakt met meters graafwerk. Help ons en wij regelen een interessante aangeklede rondleiding op de begraafplaats. 

Jungle zoekt kapmeester

Onze prachtige groene tuin heeft een onderhoudsbeurt nodig. Kom jij samen met onze jongens de jungle snoeien? In ruil hiervoor bieden wij u een sterke kop koffie of een slap bakkie thee met daarbij een huisgemaakte appelpunt om bij te komen van deze jungletocht. 

Wie kan ons aansluiten op de waterleiding?

In het kapelletje op de begraafplaats willen we een toilet plaatsen. Er is echter nog geen wateraansluiting aanwezig. Er is wel waterleiding op de begraafplaats. Wie sluit ons aan? Wij bieden een interessante aangeklede rondleiding op de begraafplaats. 

Hobbelvrije speeltuin

Kunnen jullie onze tuin opnieuw leggen, zodat de tuin recht is en de kinderen niet vallen door uitstekende tuintegels. De kinderen zouden dit erg leuk vinden en zouden iets moois of leuks kunnen maken. Uiteraard ook naambekendheid wordt voor gezorgd. 

Op de planken

Beeld je in… een bruggetje, die mooie Wester, de kleine straatjes, een rat!!! Amsterdam in de jaren 30, tenminste, dat zou het kunnen zijn. .. Vele handen maken licht werk, maar ook advies over recycling van decorstukken of materiaal is welkom! Natuurlijk krijg je eersterangs zicht op je werk tijdens de voorstelling! 

Schilderwerk turnhal

Wij hebben sinds enkele weken een hele vernieuwende hal ivm stormschade. Prachtige nieuwe Turnvloer, en matten. Het ziet er zo mooi uit! Alleen.. zien de muren van de hal er niet uit. Het zijn houten wanden die we graag wit zouden willen hebben! Wie helpt onze turnhal nog mooier maken? In ruil Voor een teamtraining bij ons in de dan mooie hal! 

Handige handen gevraagd

Voor het bouwen en plaatsen van een eenvoudige pergola in de tuin rond de boerderij Klein Suydermeer , zoeken wij een 2 of meer vaklui die deze klus voor klein Suydermeer willen doen. Wij zorgen voor de benodigde materialen van de pergola. 


Onze tegenprestatie: een stukje bekendheid van deze klus in de lokale krant en jullie op een fijne manier verwennen!