Wie helpt met het groen en grijs?

Ons terras heeft kuilen, de tegels liggen scheef. Wij zoeken handige handen die de tegels recht kunnen leggen en wie weet ook nog een boompje planten? Wij leggen u in de watten met een diner in ons eetcafe. 

Onderhoud ons!

Via Dierenlot hebben wij twee dierenambulances in bruikleen. Het reguliere onderhoud van deze wagens komt voor onze rekening. Wie kan ons helpen bij het reguliere onderhoud aan onze 2 ambulances in de breedste zin van het woord.

Handige 'Harry of Harriette' gevraagd!

Wij zoeken een handig iemand om onze zandbakdeksel te repareren en een kapstok op te hangen voor op onze peuterschool. Daar voor in de plaats maken we prachtige tekeningen, bakken we koekjes en bedanken we jullie uitgebreid in onze nieuwbrief. Kom jij ons helpen?

Het is niet allemaal goud dat blinkt

Ook koper blinkt als het gepoetst is! Onze oude kroonluchter is een pronkstuk, maar helemaal dof. Wij zouden dan ook graag hulp hebben van iemand die onze oude kroonluchter opnieuw met Brasso zou willen oppoetsen, zodat ook het koper blinkt!

Timmermanskunsten

Wij zouden graag hulp hebben van een timmerman om een aantal balken van uit het onderstel van één van onze kerkbanken te vervangen. Wij hebben hier helaas geen kaas van gegeten, uw hulp is dus meer dan welkom!

Bibliotheek op school

Voor het inrichten van een bibliotheek op 1 of 2 scholen (in de periode maart t/m juni 2021) zoeken wij een handige klussenman die van bijv. 2 Ikea-kasten en een werkblad een balie kan maken, e.v.t. met een rollende inleverbak. Ook andere kleinere klusjes in de bibliotheek zien wij graag opgelost.

Opknappen van de voortuin

Bezuinigingen in de zorg maken dat onze huismeester gekort is in zijn uren. Ons terrein en het onderhoud blijft hetzelfde... Help jij ons mee met het maken van een nieuwe onderhoudsvriendelijke voortuin? Wij zijn een behandelsetting voor kwetsbare kinderen die niet meer thuis kunnen wonen. 

Wie geeft onze meubels een frisse "look"?

In ons eetcafé zijn de tafels en stoelen toe aan een opknap en reparatie ronde. Bent u handig en weet u iets van meubels? Dan verzorgen wij een diner in ons eetcafé. 

Coniferenhaag moet weg.

Onze coniferenhaag van 30 jaar oud is niet meer te redden. Deze haag met lengte ca. 30 meter moet verwijderd en een deel van ca. 12 meter vervangen door schutting. 

Verbouwspecialisten gezocht?

Van twee locaties gaan we naar één nieuwe locatie waar we alle activiteiten onder één dak krijgen. In twee leslokalen zijn bergingen gemaakt die wij willen verwijderen. Dat betekent: elektra netjes, vloer en plafond weer knap. Kun jij hierbij helpen?

Licht in de duisternis

We zijn handig, maar we kunnen hulp gebruiken van een expert. Wie kan ons helpen bij de installatie van verlichting binnen en buiten ons jongerencentrum.

Picasso voor het schilderwerk

Een schilderklus is zo gebeurd wanneer de expert het doet. Wij zijn niet de experts en kunnen dus wel wat hulp gebruiken. Neemt u samen met ons kwast en roller ter hand?