Wie maakt onze naam bekend in West-Friesland?

We willen graag dat zoveel mogelijk mensen die het (tijdelijk) moeilijk hebben de weg naar onze hulp weten te vinden. Dit via een billboard of een mooie advertentie. U krijgt hiervoor blije gezichtjes en brede glimlachen terug van onze deelnemers. Plus een vermelding van uw bedrijfsnaam! 

Digitaliseer jij ons?

Onze rittenlijsten worden nu handmatig verwerkt in Excel. Dit zouden we graag professionaliseren en kunnen hier uw hulp bij gebruiken.

Super workshops voor onze peuters!

Wij zijn op zoek naar bedrijven die super leuke workshops kunnen doen op onze locaties met peuters. Een kookworkshop, muziek, yoga.... Onze peuters vinden alles leuk. En wij maken tekeningen, koekjes en reclame in onze nieuwbrief. Hebben we een match? 

Wie helpt ons in het zonnetje te zitten?

Het terras van ons eetcafe is klein en ongezellig. Wij zijn goed in gezelligheid en betaalbaar eten. Weet u hoe we het buiten ook gezellig kunnen maken? Wij bieden een diner in ons eetcafé.

Help! Social Media?

Welke platformen sluiten aan bij onze producten en hoe kunnen wij deze inzetten. Wij willen dit leren. Tegenprestatie: wij kunnen bedrijven ondersteunen bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Onze expertise” samen met u, voor uw bedrijf, een analyse maken wat de voordelen zijn van de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Social beter worden

Sociaal zijn wij als collega's allemaal. En persoonlijke aandacht is bij ons heel belangrijk. Maar in deze tijd kun je niet om social media heen. Wij gebruiken het maar dit kan beter. Misschien dat er iemand is die ons hierbij kan helpen om het zelf beter te kunnen doen. Als tegenprestatie komen wij graag met cliënt(en) pannenkoeken bakken voor jullie lunch of eigen gemaakte appeltaart brengen voor een vergadering. 

Wie maakt er mooie beelden van het nieuwe museum?

In mei 2021 staat er een vernieuwd Bakkerijmuseum en dat mag in beeld gebracht worden. Voor onze gedrukte en sociale media zouden we graag nieuw beeldmateriaal willen laten maken om het museum in nieuwe stijl te laten zien. Is er een fotograaf die de sfeer van het 'lekkerste museum van Nederland' pakkend in beeld kan krijgen? In ruil daarvoor mag deze fotograaf zelf het lekkerste museum gaan proeven in de vorm van een pakket met lekkernijen.

Gezocht een financieel talent met een groen hart

Een vrijwilliger houdt onze financiële administratie bij maar een échte penningmeester zal de werkdruk van het huidige bestuur verlichten. Kunt u een uurtje per week hiervoor vrij maken? In ons verenigingsblad en op onze website is er altijd ruimte voor een advertentie van uw bedrijf. 

Helpt u mee om oorlogsslachtoffers weer een gezicht te geven.

Op onze begraafplaats liggen 8 Nederlandse oorlogsgraven. Deze zijn echter voor de bezoekers niet terug te vinden. Wij willen bij deze graven een informatiebordje plaatsen. Helpt u mee met het ontwerp en/of het maken van deze bordjes? Als tegenprestatie verzorgen wij een interessante rondleiding over de begraafplaats en leveren wij publiciteit onder andere via het netwerk van Vereniging Oud Hoorn.

Dag BuroFlo Hallo Pinz!

Projectbureau Pinz! zoekt mediagerichte ondersteuning bij het bekend maken van de nieuwe naam, doelen en ambities van Pinz! in de regio. Tegenprestatie: wij kunnen bedrijven ondersteunen bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Onze expertise” samen met u, voor uw bedrijf, een analyse maken wat de voordelen zijn van de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Unu Pikin Wie?

Wat is Stichting Unu Pikin eigenlijk? Naamsbekendheid is belangrijk bij het werven van fondsen of het aantrekken van donateurs. Help ons mee met de nieuwsbrief, stickers, spandoek, t-shirts, een artikel op uw website, etc (antwoord: een sociale werkplaats in Suriname ;))

Welke (electro) techneut kan ons iets bijleren?

Onze zorginstelling zit aan boord van een schip. De elektra hiervan kan onderhoud gebruiken, echter hebben wij niet de vaardigheden om dit zelf te doen. Hulp hierbij is welkom! 

Successen filmen

Wij zoeken regisseurs die onze successen kunnen laten stralen op het doek! Tegenprestatie: wij kunnen bedrijven ondersteunen bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Onze expertise” samen met u, voor uw bedrijf, een analyse maken wat de voordelen zijn van de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wie is handig met data?

Clean Up Hoorn raapt met vrijwilligers zwerfafval op en leggen dit ook vast in een app (Litterati). Maar met de data moet veel meer mogelijk zijn (inzicht in hotspots, afvalroutes, waar staan prullenbakken). Helpt u ons met een data analyse om verdere acties te kunnen ondernemen?

Als tegenprestatie komen wij graag bij en met jullie een CleanUp houden, na uitleg over Litterati

Samen eenzaamheid bestrijden

Een thema waar wij veel aandacht aan schenken is eenzaamheid. Wij hebben een inloop iedere ochtend van 10-12 uur Welke organisatie kan ons helpen dit meer bekend te maken en eenzamen te bereiken? 

Deze kruiwagen zoekt een andere kruiwagen

Ik ben een aanpakker en wil graag meedoen in de maatschappij en mezelf nuttig voelen. Ik heb een lichte verstandelijke beperking waardoor ik in mijn werk iemand nodig heb waar ik mee kan meelopen. Het liefst 1 persoon, die mij tijdens het werk duidelijkheid geeft; 1 taak per keer om te doen en die ik kan meehelpen gedurende de dag om bv dingen aan te geven, kleine klusjes te doen en die mij een kans gunt om tegen een kleine vergoeding hem te helpen. Als tegenprestatie kan mijn jobcoach jou vertellen welke voordelen het jou biedt om mij een kans te 

Klein familiebedrijf gezocht voor manusje van alles.

Ik zoek als licht verstandelijk beperkte een werkplek waar een goede sfeer is en waar ik, zonder teveel druk, kan laten zien wat ik kan betekenen voor jullie bedrijf. Ik wil graag meedoen in de maatschappij en dat kan ik in een klein bedrijf waar een fijne sfeer heerst en waarbij ik liefst 1 aanspreekpunt heb en de taken duidelijk zijn die ik moet doen. Als tegenprestatie bak ik een appeltaart en kan mijn jobcoach je uitleggen wat voor voordelen het voor het bedrijf geeft om mij een kans te bieden. 

Er warmpjes bij zitten...of toch liever wat koeler!

We zouden graag willen onderzocht hebben en geadviseerd worden of de systemen verwarming, koeling en ventilatie aangepast moeten/kunnen worden in ons huis aan de Draafsingel 59 in Hoorn. 

Leer ons de socials!

Om meer bekendheid te krijgen in de omgeving en in de rest van Nederland is het gebruik van Social Media niet meer weg te denken. Wij zouden dan ook dol graag willen weten hoe dit nu goed in te zetten als stichting om een steeds groter bereik te kunnen creëren 

Doe je nog mee zonder website?

De obstakelrun Battle4Life 2021 dient een nieuwe website te krijgen, dus ben jij de partij die dat voor ons kan verzorgen? 

Hulp bij sponsorplan voor fietsen en skelters

Onze kinderen op behandelcentrum Wijdenes spelen veel buiten. Lekker crossen op een racefiets of skelter is dan heel fijn. Wie helpt er mee om een plan te bedenken om sponsors te zoeken of misschien heeft u zelf wel een een fiets of skelter te doneren? 

Wie helpt de penningmeester professionaliseren?

Van paarden naar penningmeester is een grote stap. Van paarden hebben wij verstand, van administratie weten wij nèt genoeg om de administratie te laten draaien. Wie helpt onze penningmeester naar 'the next level' door kennis te delen waardoor de administratie als een zonnetje gaat lopen?

Help ons bewegen met de kids en escalaties te voorkomen

Wie gaat ons kunnen helpen aan sportartikelen, gewichten, elastieken, dumbels etc, zodat wij binnen onze organisatie kunnen sporten met de jongeren. Want door het opgehokt zitten ontstaat er wrevel, verveling en depressie. En na de bootcamps deze zomer waren ze weer opgeladen dus sport helpt. Wie helpt ons helpen???? 

Media moment voor machtig mooie sport

Kunstrijden is een prachtige sport die helaas weinig aandacht krijgt in de (regionale) media. Er rijdt veel talent rond in Westfriesland dat het verdient om ook eens in de krant te staan.

Zet u onze kunstrijders in op de voorpagina?

Binnen de lijnen, maar ook online!

Om onze club en de informatie over de activiteiten aan een breder publiek te kunnen laten zijn, zoeken wij een bedrijf die een website willen bouwen voor ons. Als tegenprestatie bieden wij een clinic of vrij boulen gedurende 1 dagdeel op max 9 banen. 

Verdiepen van kennis over de doelgroep.

Onze zorginstelling zoek cursussen of extra verdieping van kennis in het werkveld. Extra training over bv omgaan met agressie of autisme bij jongeren. 

Wie helpt onze nominatie voor de vrijwilligersprijs online te promoten?

Wij zijn ontzettend trots dat we zijn genomineerd voor de prijs 'beste vrijwilligersorganisatie Medemblik 2020. Dit willen we natuurlijk aan de hele regio laten weten via social media. Als u ons helpt met promotie dan krijgt u hiermee veel dankbaarheid terug van gezinnen die opknappen van onze ondersteuning. Plus een vermelding van uw bedrijfsnaam!