Kennis en Kunde

Museum wil aan de 'WBTR' voldoen

We worden graag geholpen door een Notaris om alle checks/wijzigingen uit te voeren zodat we voldoen aan de WBTR. In overleg wil het vrijwilligersteam een unieke en passende tegenprestatie bieden!

Wie adopteert ons metselwerk?

Het Kerkeboetje in Opperdoes wordt gerenoveerd en krijgt een nieuwe bestemming. Maar….er moet nog wel wat gebeuren! Het metselwerk willen we vakkundig laten herstellen met zoveel mogelijk originele materialen. Kun jij ons helpen aan materialen en metselexpertise? Dan krijg je een eervolle vermelding én nodigen we je uit voor een netwerkborrel met alle andere ‘adoptiebedrijven’.

Help de bewoners met de hoge energie kosten

We zijn op zoek naar een bedrijf die ons advies kan geven over de aanschaf en installatie van zonnepanelen. En ons wil helpen om dit op een betaalbare manier te realiseren.

Een artikel over onze organisatie en onze activiteiten

Graag willen wij onze organisatie met de verschillende projecten wat meer naamsbekendheid geven in de regio. Dit door middel van een (kranten)artikel met foto geplaatst in een lokale krant. De aanbieder krijgt van ons een heerlijke taart.

Koningsgezinde schatkistbewaarder gezocht!

Wil jij ons helpen door alle administratie-/ geldzaken van het oranje comite uit handen te nemen? Tegenprestatie: jaarlijks een doos oranjetompoucen op koningsdag en vermelding op onze socials (groot bereik)

Filmpje!

Wie kan ons helpen met het maken van een professionele promo-film waarmee we de boer op kunnen om onze doelgroep beter te bereiken. Je (bedrijfs-) naam wordt bekend bij al onze contacten in alle geledingen van de samenleving.

Een training BHV, daar help je onze veelzijdige vrijwilligers veilig verder mee!

Tijdens het vrijwilligerswerk staat veiligheid voorop. Daarom zouden wij een aantal van onze veelzijdige vrijwilligers willen verblijden met een training BHV. Helpen jullie ons mee door handvatten te bieden hoe te handelen? Samen sterk voor veilig vrijwilligerswerk en daarbij het geven van een 'gezien & gewaardeerd worden' gevoel; is dat geen geweldig goed doel?!


Als tegenprestatie bieden wij een appeltaart vers uit de oven van dagbestedingslocatie de Makerij

Over de brug

Het bedenken en helpen bij het plaatsen van een eenvoudige brug over een nogal brede sloot is voor ons een uitdaging! Voor uw bedrijf een eenvoudige taak? Helpt u ons dan mee.

Dan bent u bij ons het het theater van harte welkom voor een voorleesvoorstelling

Luisterend oor

Welk bedrijf kan gemiddeld 4 uur per week een HR-medewerker missen? We zoeken iemand die ons wil helpen met aanstellings- en exitgesprekken met onze vrijwilligers en met een jaarlijkse ronde "functioneringsgesprekken". Daarmee willen we monitoren of onze mensen zich nog senang voelen in de Leergeld-organisatie. 

Een wervingsadvertentie voor nieuwe vrijwilligers

Een mooi opgemaakte advertentie voor een wervingscampagne om nieuwe vrijwilligers te werven voor onze verschillende activiteiten. Als dank krijgt de aanbieder een heerlijke taart van ons.

Vanuit de lucht bekeken...

....ziet alles er anders uit. Wie kan ons helpen bij het maken van een promotiefilm in- boven- en buiten het TuinTheater?

Help, m'n konijnen staan tot hun knietjes in het water

Tijdens regenbuien kont er water in de schuurstal. Daar willen we graag een konijnen verblijf voor de winter maken maar ook voor ons zelf dat we het droog kunnen houden. Graag willen we dat er iemand kan kijken hoe we het euvel kunnen verhelpen en hoe we de vloer het beste kunnen verhogen. Tegenprestatie; Bekendmaking op sociaal media en een lekkere zelfgemaakte appeltaart.

Buurtgezinnen zoekt gezinnen! Like, volg en deel

Wij koppelen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een warm en stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra aandacht en liefde en worden ouders ontlast. Volg ons op Facebook en deel onze zoekprofielen voor het vinden van een fijn steungezin! Een pen ter herinnering krijg je van ons :) 

Leergeld gaat viral!

Welke (jonge) "influencer" wil ons helpen om Leergeld meer zichtbaar te maken op social media? Iemand met een grote schare volgers is natuurlijk de hoofdprijs voor ons. Ben je of ken je die persoon: kom naar voren en help ons de kinderen helpen die opgroeien in armoede.

Denkt u mee over welke pergola het meest geschikt is?

Park de Woid zoekt een hulp bij wat voor pergola kunnen we het beste plaatsen. Meedenken en ontwerpen van de pergola die voor hedera begroeiing geschikt is. Als tegenprestatie in het voorjaar 2023 voor 8 personen een geheel verzorgde jeu de boules middag inclusief hapjes en drankjes 

ZorgBoergondisch in beeld

Ben jij handig in het maken van een promotiefilmpje en vindt je dit leuk om te doen in een landelijke omgeving met enthousiaste deelnemers van de zorgboerderij? Als tegenprestatie bieden wij berichten op onze social media, op onze website en 2x in het plaatselijke nieuwsblad van ons dorp. 

Welk bedrijf helpt ZZWW om vaste voet te krijgen in West Friesland?

Zorg Zoals de Westfries het  Wil (ZZWW) wil de zorg nog meer verbeteren en met name de inspraak van burgers. Wij zijn een "Burgerinitiatief" en sinds 2017 bezig .

Wij willen ons bereik en invloed op het zorgbeleid nog meer verbeteren.

Voor een warme omgeving

In deze tijd waarin iedereen energie probeert te besparen zoeken wij naar goed maatregelen om onze stookkosten te beperken. Wie kan ons helpen om hier een goede aanpak voor te vinden? Uiteraard willen we de mensen die we bereiken een warme omgeving bieden. Letterlijk en figuurlijk. We geven via website en social media ook aandacht aan onze sponsors. 

Is u bedrijf betrokken bij de energie en milieu problematiek?

Help ons vrijwilligers te trainen bij het adviseren van inwoners van West-Friesland over het verduurzamen van hun huur of koopwoning. In ruil kunt u gebruik maken van onze diensten. (2 medewerkers). En zorgen wij voor naamsbekendheid via onze communicatie kanalen. 

Belangenorganisatie wil stichting worden

Het is een spannende tijd voor de Nederlandse Organisatie Aseksualiteit (NOA), want wij willen ons officieel inschrijven als stichting! Wij zijn alleen nog op zoek naar een notaris die ons daarbij wil helpen. Wij zullen zorgen voor taart en bieden een vermelding op onze sociale media. 

Help ons met een goed PR plan

Wij willen graag onze bekendheid vergroten en zouden graag hulp willen bij een PR plan. In ruil kunt u gebruik maken van onze diensten. (2 medewerkers). En zorgen wij voor naamsbekendheid via onze communicatie kanalen. 

Bestrijden we samen de armoede in West-Friesland?

Juniusfonds verstrekt renteloze leningen om iemands arbeidsmarktpositie te verbeteren. We komen graag in contact met partijen die hetzelfde doel nastreven om te zien hoe we elkaar kunnen versterken. 

Activisten zoeken mediatraining

Bij de Nederlandse Organisatie Aseksualiteit (NOA) krijgen we steeds meer interview verzoeken, maar niet iedereen in ons team is even zelfverzekerd voor de camera. Een aantal van onze vrijwilligers wil daarom graag mediatraining volgen. In ruil daarvoor bieden wij taart en een vermelding op onze sociale media. 

A..sociale media

Wie leert ons beter gebruik te maken van onze social media? Zodat wij onze toneelvoorstellingen beter promoten en onze sponsoren nog effectiever in het zonnetje zetten. Als dank liggen er 2 toegangskaarten voor 1 van onze voorstellingen klaar. 

Films in meerdere toneelbedrijven

Onze toneelvoorstellingen worden altijd door ons gefilmd. Maar de losse bedrijven staan doelloos op onze harde schijf. Wie helpt ons om de bedrijven aan elkaar te monteren? Als dank liggen er 2 toegangskaarten voor 1 van onze voorstellingen klaar. 

Wie brengt onze ICT op orde?

We zijn een startende stichting met ambities en willen graag ons computersysteen en vooral adresbeheer snel op orde brengen. Daarvoor zoeken we een partner met ervaring. Als tegenprestatie bieden we reclame voor je bedrijf op al onze uitingen en vrije toegang voor maximaal 3 personen bij onze activiteiten. 

Pakkend tentoonstellen

Verwondering, beleving, verbazing, plezier en educatie kunnen bieden is het doel van onze expositieruimte. De inrichting voldoet hier niet meer aan en daar willen we graag verandering in aanbrengen. Binnen de vereniging ontbreekt het aan expertise op dat gebied. Tegenprestatie: een kinderactiviteit, (vaar)excursie of lezing onder leiding van natuurgidsen. 

Samen werken aan een gezonde jeugd!

Wil je ook bijdragen aan een gezonde jeugd? Dat kan in samenwerking met JOGG! Laten we in gesprek gaan en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

Wie helpt ons met het verder ontwikkelen van ons cateringaanbod?

Onze nieuwe stichting organiseert activiteiten waarbij wij hapjes, maaltijden en drankjes aanbieden. Wij zijn benieuwd of je ons wilt helpen om dit aanbod te verbeteren. Als tegenprestatie ben je welkom als cateraar-aanbiederen kunnen wij je helpen met het vinden van nieuwe partners. Ook vermelden we je bedrijf in onze uitingen. 

Wie helpt ons bij het professionaliseren van on marketing en PR?

Wij willen professionaliseren op het gebied van marketing en PR: het sturen van juiste informatie over onze activiteiten naar onze doelgroepen. Als tegenprestatie bieden we reclame voor je bedrijf op al onze uitingen en vrije toegang voor maximaal 3 personen bij onze activiteiten. 

Meer wordt minder

10% minder elektriciteit verbruiken is de opdracht die we met z’n allen hebben gekregen. Het licht in de Terpzaal blijft nogal eens branden zonder dat er mensen aanwezig zijn. Wie denkt met ons mee over een oplossing? Tegenprestatie: een kinderactiviteit, (vaar)excursie of lezing onder leiding van natuurgidsen. 

Thema (verdieping

Een leuke informatieve middag/avond over een actueel onderwerp om onze themamiddag/avond mee te vullen. Wij denken bijvoorbeeld aan een budgetcoach oid. Zodat onze vrijwilligers de bellers nog beter te woord kunnen staan door achtergrond informatie. Ook hier zijn naamsbekendheid of een zelfgebakken cake/taart onze tegenprestatie. 

Kennis en ervaringen delen

Naast Migranten leren door verstrekt Juniusfonds renteloze microkredieten voor vakopleidingen, voor diegene die buiten alle Nederlandse regelingen vallen (bijv ouder dan 27 en geen recht meer op studiefinanciering). Doel is het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van inwoners van West-Friesland en zo armoede te bestrijden.


We komen graag in contact met professionals die hetzelfde doel en/of doelgroep hebben. Ook horen we graag meer over vakopleidingen waar we ons aanbod onder de aandacht kunnen brengen. Hopelijk kunnen we elkaar dan versterken.

Meedenkende tuinman

Wij zoeken voor onze vitale ouderen met een verstandelijke beperking een creatieve tuinman die ons wil ondersteunen bij het maken van een goed ontwerp en een nieuwe inrichting. In deze belevingsgerichte tuin kunnen ze elkaar passeren met de rollators en ontspannen. 

Tegenprestatie; publicatie via sociale media en natuurlijk een heerlijke fruittaart van eigen tuin.

Fundraising...hoe pakken we dit goed aan?

We zoeken een hulp in het organiseren van fundraising voor een deel van de aankoop van een labyrintfiets op de locatie. Op een labyrintfiets trap je terwijl je de illusie hebt dat je in een stad/dorp rondfiets. Ideaal voor mensen die niet verkeersveilig zijn en toch willen bewegen.

Tegenprestatie: een verzorgde vergaderlocatie bij ons in de Lamoraal!

Wie, o wie helpt mij om goed om te gaan met Facebook

Creatieve meedenker gezocht die Zonnebloem Wognum Zuidermeer kan helpen met ideeën en daadwerkelijk plaatsen op Facebook 

ICT: Smart en veilig

De vrijwilligers van ons inloophuis werken met 4 laptops en een PC, die er allemaal anders uitzien en anders werken. We zoeken iemand die ons kan helpen ze hetzelfde in te richten (met onze bestaande Cloud), incl de benodigde beveiliging ivm de AVG-wetgeving. Als tegenprestatie bieden we het gebruik van onze heerlijke woon/vergaderkamer en keuken, inclusief koffie, thee en iets lekkers (evt. incl rondleiding). 

Zingen en cijferen

Onze penningmeester heeft zijn rekenmachine neergelegd na jaren trouwe cijfer dienst. Nu hebben wij heel veel noten op de zang, maar hulp bij het cijferen kunnen we goed gebruiken! Wij bezorgen jou en 1 collega een onvergetelijke VIP ervaring tijdens onze voorstelling in maart! 

Komt dat zien!

Hoe zorg je ervoor dat men dat komt zien? Wij maken sinds 1966 voorstellingen, waar je echt niet voor naar Carré hoeft. Hoe brengen we dit aan de man? Hoe vergroten we ons publiek en trekken we meer talent aan? Kom je dan zelf kijken naar het resultaat? 

Op zoek naar creatieve commerciële spirit!

We zijn op zoek naar hulp bij marketing doeleinden, een creatieve commerciële spirit / geest, om het aantal bezoekers te vergroten. 

Advies bij het werven van sponsoren

Jaloers kijken wij naar grote voetbal verenigingen, tennisverenigingen, atletiekvereniging bij ons in de buurt. Hoe komen zij toch aan zoveel sponsoren? Deels snappen wij het wel, want wie zit er nou niet op voetbal.. Wie kan ons advies geven over het werven van sponsoren voor een kleinschalige vereniging? In ruil voor een lekkere appeltaart! 

Drukwerk, logo

Wij zijn toe aan een nieuw logo! Na heel veel ellende, gaan we weer richting veel positiviteit binnen de vereniging! Een nieuwe frisse start! Wie kan ons helpen met een nieuw logo / huisstijl! In ruil voor een teamtraining bij ons in de mooie hal! 

Hulp bij camerasysteem

Wij hebben een camera systeem dat opnieuw geïnstalleerd moet worden. Hoewel wij veel jongeren kennen, is er niemand met voldoende kennis. Wie biedt ons daarin hebben we ondersteuning bij nodig.