Onderstaande bedrijven hebben hun komst naar de online beursvloer bevestigd.

Zodra het aanbod bekend is wordt dit gepubliceerd.

Westfriese Beursvloer

Aanbod van bedrijven

Wij zijn Abovo Media, een mediabureau zonder bullshit.

Hét onafhankelijke mediabureau van Nederland. Al sinds 1999. Met onze media-oplossingen zorgen wij ervoor dat onze klanten echte resultaten boeken. Want dat is waar het om draait.


Gaat u met ons het gesprek aan? We denken graag met u mee over het schrijven van persberichten, sociale media of bijvoorbeeld het ontwerp van een flyer, poster of folder. We bieden aan drie organisaties onze hulp aan.

Een mensgerichte Coöperatie: Univé Noord-Holland. Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.

Wij zetten ons team graag in voor uw klus of activiteit, en komen daarover in gesprek. Ook kijken we wat we op andere vlakken voor uw organisatie kunnen betekenen.

Mijn visuals wekken nieuwsgierigheid en trekken je aandacht. Wat ik teken helpt je informatie te stroomlijnen en te begrijpen.

Mijn aanbod is een 2 uur advies en visuele begeleiding van een (online) brainstormsessie.

Daarbij zit een intake, planning en begeleiding voor een online sessie.

De Westfriese Bibliotheken bieden alle inwoners van Westfriesland een openbare schatkamer voor lezen, literatuur, cultuur en informatie.


We bieden een uitje voor uw vrijwilligers! Wij verzorgen een Pubquiz of een ontmoeting met onze robots.

Max. aantal deelnemers hangt af van de Coronaregels tegen die tijd. 

Mensen die bij Heddes werken hebben passie voor bouwen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij de toegevoegde waarde van Heddes optimaal tot zijn recht komt. Heddes brengt deskundigheid en creativiteit in om projecten haalbaar te maken en is betrouwbaar in het nakomen van de afspraken die gemaakt worden. Ons Ja is Ja en daar zetten we alles voor in.

Op de Westfriese Beursvloer gaan wij tijdens de speeddate graag met u in gesprek of wij onze passie voor voor ons werk in uw organisatie kunnen inzetten.

Leren is Leuk! Dat is het belangrijkste dat wij onze leerlingen willen leren. Ze nieuwsgierig en kritisch opstellen, met respect met elkaar omgaan, elkaar helpen en met een frisse blik kijken naar elkaar.


Ieder jaar doen onze leerlingen mee met NLdoet, ook in 2021. We bieden uw organisatie de helpende hand met klussen die uw organisatie heeft tijdens NLdoet.

VITASYS is specialist in automatisering voor de zakelijke markt, overheid én voor het onderwijs.

Vanuit onze thuisbasis in Zwaagdijk-Oost, helpen we u graag bij het inrichten en beheren van uw ICT-omgeving. Daarin zijn we een betrouwbare partner met meerwaarde.


Op de Beursvloer bieden wij 10 chromebooks aan. Heeft uw organisatie hiervoor een goede bestemming?

Startwijzer is expert in ondernemen en ondernemend gedrag. In de afgelopen 20 jaar hebben we meer dan 3000 mensen begeleid met specialisaties in ondernemerschapscoaching, loopbaan-en studiebegeleiding en re-integratie 2e spoor. We zetten mensen in beweging en gaan uit van de mogelijkheden en kansen. Zo kan iedereen naar vermogen meedoen in onze samenleving.


Hebt u arbeidsmarktvraagstukken? Heeft Corona veel invloed op uw organisatie? Wilt u uw organisatie verder professionaliseren? Hebt u behoefte aan advies op marketing gebied en/of social media om meer naamsbekendheid te krijgen? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Het grootste horeca concern van Nederland opende haar 93e vestiging in Hoorn. Een vertrouwd gezicht en een gastvrije ambiance maakt dat Van der Valk een plek is waar je graag komt voor een diner of drankje.


Wij bieden gastenzeepjes aan die uw organisatie weer kan gebruiken als geschenkje voor vrijwilligers, cliënten of bewoners.

Al meer dan 40 jaar legt Floridus Tuin & Groen tuinen aan en onderhoud tuinen. Wij doen dit met gevoel voor natuur en respect voor de opdrachtgever.


Wij bieden uw organisatie onze kennis en kunde en diensten op het gebied van buitenruimte.

Stal Hoogwoud / Talentenhoeve

Ons belangrijkste doel: wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT.


Wij bieden aan op de Westfriese Beursvloer :2 laptops, 4 desktops (met monitor, toetsenbord en muis natuurlijk), 1 beamer en nieuw is: websites! Deze bieden we niet gratis maar voor een sterk gereduceerd tarief van 150€ (normaal 325€) bouwen wij een eenvoudige website voor uw organisatie.

Met Schermer Installatietechniek kiest u voor een betrokken partner bij uw bouw- of renovatieproject. Vanaf het eerste contact denken we met u mee. Hierbij leggen we graag duurzame keuzes voor, die in de toekomst een flinke besparing op onderhoud en beheer opleveren. Bij de uitvoering bieden we hoogstaande installatiekwaliteit binnen een scherp financieel kader. Met ons team van vaste medewerkers en samenwerkende partners, houden we de verschillende specialismen in eigen hand. 

Onze specialismen zetten wij graag in voor uw organisatie. Stelt u uw vraag tijdens de speeddate?

Berend Botje is een van de grotere aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland. We verzorgen de opvang van meer dan 3.500 kinderen, verdeeld over 50 locaties en ongeveer 300 gastouders. Berend Botje biedt alle soorten kinderopvang: kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.

Op de beursvloer hebben wij meubilair in ons aanbod: 


 • speelhuis lengte en breedte 330 x 220, hoogte 220
 • bureau 
 • hoge kast, aan een kant vakken en aan de andere kant vakken en een spiegel 
 • Meerdere puzzels voor jonge kinderen.
 • Een speelkeukentje.
 • Tafelblad met 2 schragen, lengte 2m - breedte 80cm
 • Tafelblad rond, een kant vlak. Doorsnee 120cm. Met stalen poot, 68cm hoog
 • Spiegel 120 x 60cm
 • Open opbergkist op wielen 75 x 40cm en 20cm diep

WerkSaam Westfriesland helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Wij werken voor de inwoners van de zeven Westfriese gemeenten. Het talent van de werkzoekende en de wens van de werkgever zijn voor ons het belangrijkste.


Wij gaan graag met u in gesprek over scan-, druk- en printwerk dat wij in onze eigen repro voor u kunnen verzorgen.

Maartje Durge is grafisch ontwerper, gelooft in duurzaamheid en dat bij iedereen een (verborgen) talent verschuilt. Haar bedrijf is gevestigd in Enkhuizen. Ik kan ontwerpen... grafisch. Logo-, flyer-, folder- of advertentieontwerp,

Gaat u met mij het gesprek aan in de speeddate?

Een aandeel in regio West-Friesland. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Naast de inzet van onze kennis en expertise die wij aanbieden, gaan wij met u in gesprek over uw andere vragen en wat wij daar in kunnen betekeken.

BDO Accountants en Adviseurs bedient een regio die ondernemerschap ademt – veel succesvolle innovaties en initiatieven vinden hier hun oorsprong. Vindingrijkheid en openheid gaan er dan ook hand in hand met doorzettingsvermogen en lef.


Wij bieden vijf organisaties een adviesgesprek aan binnen onze expertises. Heeft u een vraag? Wij dan wellicht een passend advies! Kom met ons in gesprek.

Het gaat best goed met je bedrijf. Meer klanten zijn natuurlijk altijd welkom. Je weet dat jullie daarvoor meer aan marketing zouden moeten doen. Jullie zichtbaarheid kan groter. Maar zelf heb je er geen tijd voor en je weet ook niet bij wie je de verantwoordelijkheid kan neerleggen. Als marketing- en communicatieprofessional kan ik jullie bedrijf adviseren en ondersteunen.


Op de Westfriese Beursvloer bied ik een workshop Social Media aan waarna je (nog) beter de doel en doelgroep kunt bereiken.

Ook binnen PAVO zetten we de juiste persoon op de juiste plek. Door onze expertise te bundelen kunnen we ook voor jouw bedrijf de juiste verbindingen maken. Onze medewerkers zijn allemaal professionals in hun vakgebied. Samen vormen zij een hecht team dat jou en jouw bedrijf helpt groeien. Tot ver in de toekomst.


Wij bieden een HR Quickscan om te laten zien hoe je er als organisatie voorstaat. Zeker in deze tijd waarin thuiswerken de norm is, is het belangrijk om te weten hoe het ervoor staat met je personeel en vrijwilligers. Je krijgt hier een rapportage van en uitleg op kantoor of online. 

Fietsvoordeelshop.nl is een echt familiebedrijf, opgericht door familie Vriend in 1972. Met meer dan 10 kwaliteitsmerken in ons enorme assortiment zijn we één van de grootste fietsenwinkels in Nederland. In de ruim 45 jaar dat we bestaan is onze fietsenwinkel flink uitgebreid. We streven naar maximale serviceverlening. Onze deskundige fietsspecialisten zoeken samen met u de best passende fiets voor u uit.


Op de beursvloer bieden wij financiële expertise aan, maar ook de technische expertise van onze monteurs. Heeft u een vraag of fiets- of financieel gebied? We kijken er naar uit om u te spreken.

Jong Westfriesland in Actie richt zich op jongeren (13-30 jaar) die wij enthousiasmeren over vrijwilligerswerk en op zoek gaan naar matches tussen jongeren en vrijwilligerswerk en organisaties.


Op de beursvloer willen wij de service van Jong Westfriesland in Actie aanbieden. Dit houdt in dat wij gaan kijken hoe wij vrijwilligers kunnen werven voor de organisatie. We gaan dit doen door een vacature voor ze op te stellen, te plaatsen op onze vacaturebank, aandacht te geven via social media, benoemen in onze Whatsappgroep jongeren poule en nieuwsbrief. Wij hopen dat een organisatie een leuke vrijwilligersklus voor ons heeft. 

Gebarenrijk vindt dat mensen, en zeker ook kinderen, leren hun boodschap te versterken met inzet van lichaamshouding, stem, mimiek en doeltreffende gebaren. Zodat ze visueel, levendig en vrij kunnen communiceren met gebruik van lichaam en taal. Met als resultaat dat iedereen zijn of haar boodschap of verhaal beter over kan brengen.


Wij bieden aan om vrijwilligers in uw organisatie te trainen en coachen in het optimaliseren van presenteren. En aandacht voor storytelling in je bedrijf/organisatie. Rinkel & Smit is een solide bouwpartner die professionele opdrachtgevers ondersteunt bij het realiseren van hun projecten of onderdelen daarvan. Bouwend op een flexibele organisatie, een open houding en een sterk netwerk van vakspecialisten zorgen we ervoor dat onze klanten hun opdrachten naar de praktijk vertaald zien, binnen budget en volgens planning.

Ons aanbod op de beursvloer bestaat uit:

 • onze expertise
 • lenen van gereedschappen
 • beschikbaar stellen van restmaterialen
 • bevestigingsmaterialen mits de kosten binnen de perken blijven.
Gemeente Enkhuizen

De gemeente Enkhuizen biedt (maximaal 50) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De voorkeur hierbij gaat uit naar organisaties die hun vrijwilligers niet op een andere manier hun waardering kunnen geven. Dit zal meewegen in de toekenning van de attenties

Gemeente Stede Broec

De gemeente Stede Broec biedt (maximaal 50) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De voorkeur hierbij gaat uit naar organisaties die hun vrijwilligers niet op een andere manier hun waardering kunnen geven. Dit zal meewegen in de toekenning van de attenties

Gemeente Drechterland

De gemeente Drechterland biedt (maximaal 50) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De voorkeur hierbij gaat uit naar organisaties die hun vrijwilligers niet op een andere manier hun waardering kunnen geven. Dit zal meewegen in de toekenning van de attenties

Door het creëren en delen van content zorgen wij voor verbinding tussen inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. In onze manier van denken en doen, stimuleren wij duurzaamheid en innoveren wij voortdurend. Wij koesteren en inspireren onze lokale samenleving en laten deze bloeien.


De redacteuren van het Hoorns Nieuwsblad en De Drom bieden beide circa vijf artikelen (eventueel in de vorm van een interview, plus een foto door onze fotograaf) aan in deze kranten.

Op zoek naar notarieel en/of juridisch advies? Onze kantoren en notarieel medewerkers onderscheiden zich door actieve informatievoorziening en laagdrempeligheid. Wij staan midden in de samenleving en dichtbij de inwoners. Vanuit ons vakgebied en vanuit oprechte interesse in de mensen die wonen, werken, ondernemen en leven in de regio West-Friesland.

Wij bieden op de Westfriese Beursvloer onze juridische kennis aan.

Wij zijn dé brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Nederland telt ruim 3.000 cumelabedrijven en hier werken circa 40.000 betrokken vakmensen. Namens de Westfriese loonwerkers gaan we graag met u in gesprek over wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Vergaderen in een historische of juist moderne omgeving? In de gemeente Opmeer kan dat! Wij bieden namelijk twee bijzondere vergaderlocaties aan waar u met uw bestuur, vrijwilligers of derden kunt vergaderen.


Het Oude Raadhuis van Spanbroek, gebouwd in 1598 is één van de oudste raadhuizen van Westfriesland. Deze mooie monumentaal ingerichte ruimte biedt plaats aan maximaal 10 personen.


Is uw organisatie groter, of heeft u bijvoorbeeld een ALV waar u meer mensen verwacht? Dan biedt de brandweerkazerne mogelijkheden, hier kunnen maximaal 30 personen vergaderen.


Kortom: ga met ons het gesprek aan voor een mooie vergaderlocatie!

Gemeente Medemblik komt graag met u in gesprek over uw organisatie en wat wij voor uw vrijwilligers, cliënten of bewoners kunnen doen om ze eens extra in het zonnetje te zetten.

Noppes creëert tweede kans voor mens en milieu

Noppes Kringloopwinkels beperken de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Daarmee is Noppes milieubewust, maatschappelijk betrokken én voordelig voor iedereen.


Wij gaan met u het gesprek aan over de vragen van uw organisatie!

Vergaderen met een grotere groep kan in coronatijd best lastig zijn. Wil je een ALV houden, maar je eigen clubgebouw is daarvoor te klein of een vergadering met meerdere personen op 1,5 meter. Het is een uitdaging.

Gemeente Hoorn biedt een vergaderruimte aan in de Brandweerkazerne. Binnen de geldende coronamaatregelen kan uw organisatie hier gebruik van maken.

Voel jij je weleens eenzaam? Kan het zo schrijnend zijn, dat het je tot wanhoop drijft? Zou je het zélf willen omzetten naar dagelijkse voldoening? Je hoeft je niet langer te verstoppen, ik kan je hierbij helpen. We gaan samen op weg om stappen te zetten naar je einddoel van welbevinden! 

Ik bied één workshop of lezing aan binnen uw organisatie.

Kijk ook bij de deelnemende organisaties en hun vragen