Bedrijven die aanwezig zijn op de Westfriese Beursvloer

Onderstaande bedrijven hebben hun komst naar de beursvloer op 19 oktober 2023 bevestigd. Zodra het aanbod bekend is wordt dit gepubliceerd.

Hommersen Safety en Onderhoud

Onderhoud en brandbeveiliging voor zowel particulier als MKB

Hommersen Safety & Onderhoud verzorgt het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Op het gebied van veiligheid verzorgen wij o.a. verkoop en controle van al uw brandbeveiliging, AED’s, EHBO, en valbeveiliging en alle persoonlijke PBM’s.


Op de Westfriese Beursvloer kunnen wij het volgende aanbieden: eenmalig onderhoud blusmiddelen, ehbo middelen, aanschaf blusmiddelen tegen gereduceerd tarief

MediaIn

MediaIN is een multi- en crossmedia uitgever met eigen concepten en producten in opdracht. Door sterke focus op content en design zijn onze producten hooggewaardeerde informatiedragers voor de adverteerders en de lezers ervan. Wij geven thematische kwalitatief hoogwaardige media uit en zijn servicegericht van begin tot eind. Of het nu om de verkoop, vormgeving of inhoud gaat, wij hebben alles in huis. Korte lijnen, mooie resultaten!

RataPlan

RataPlan heeft 34 kringloopwinkels verspreid over het land. Wij zijn niet alleen de leukste, maar ook de grootste kringloopketen van Nederland. De kringloopwinkels hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden we werkervarings- en stageplaatsen, is er ruimte voor vrijwilligers, bevorderen we hergebruik en werken we aan kansen voor zowel mens als milieu. Want samen met jou zorgen wij voor meer werkgelegenheid, hergebruik en een schonere wereld.

 

Ga met ons in gesprek op de Westfriese Beursvloer! Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen

Leads.io

Leads.io biedt een betere manieren om leads van hoge kwaliteit te verwerven. We maken gebruik van data, technologie en creativiteit om uw klantendatabase uit te breiden en uw bedrijf te helpen groeien.

Hageman Marketing en Communicatie

Als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur ondersteun ik bedrijven met het vergroten van hun online en offline zichtbaarheid. Want hoe moeten nieuwe klanten weten dat je bestaat, als je jezelf nooit laat zien?  

 

Op de beursvloer bied ik een workshop over social media aan. Wil je meer weten over Facebook, LinkedIn of Instagram? Wat zijn de laatste trends en wat kun je er het beste op plaatsen? Laat het me weten en ik bereid het voor. Ik zorg er voor dat je enthousiast naar huis gaat!  

Villa Vormgeving

Villa Vormgeving zet wensen van opdrachtgevers om naar een mooi en doelgericht resultaat. 'Alles wat wij maken is maatwerk. Persoonlijk contact en heldere communicatie met de opdrachtgever vinden wij belangrijk om tot het juiste eindresultaat te komen. We voelen ons betrokken en willen graag de wereld mooier maken’. 


Villa Vormgeving helpt graag met advies of realisatie van een folder/poster/brochure of logo ontwerp etc. of advies/workshop voor een Wordpress website. In overleg is er van alles mogelijk

Omring

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Voor ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers zijn we altijd in de buurt wanneer goede zorg en ondersteuning nodig zijn. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, met oog voor welzijn. Wij dragen met 4500 collega’s en 1400 vrijwilligers bij aan de kwaliteit van samenleven. Bij onze cliënten thuis en op onze 35 woonzorglocaties.


Samen de beste zorg dichtbij, dat is onze missie. Samen, omdat wij geloven dat het bieden van goede en vertrouwde zorg alleen maar samen kan. Met cliënten, familieleden, vrijwilligers en mantelzorgers. Alleen zo kunnen wij de beste zorg bieden. Dichtbij omdat wij het liefst zorg bieden in de eigen vertrouwde omgeving en anders zo dichtbij mogelijk. Dit betekent dat wij naast zorgprofessionals ook vrijwilligers inzetten voor sociale ondersteuning om ook te zorgen voor het welzijn van onze cliënten. Een groot deel van onze bewoners en cliënten hebben een vorm van dementie en dit vraagt specifieke aandacht, inzet en kennis. Wij zetten ons er dagelijks voor in om de beste verbinding tot stand te brengen tussen client en vrijwilliger. 


Ons aanbod voor de beursvloer is om voor een aantal organisaties die klantcontacten hebben, voorlichting of een workshop te geven over het omgaan met mensen met dementie. Nu onze ouderen langer thuis blijven wonen wordt de kans groter dat we allemaal vaker mensen tegenkomen die dementie hebben. Hoe herken je dit en hoe kan je hier het beste mee omgaan?


Gemeente Medemblik

Medemblik is een actieve en ondernemende gemeente in Westfriesland. De gemeente telt bijna 45.000 inwoners.


Wij bieden op de Westfriese Beursvloer 2 organisaties een uitje aan naar het Hoedenmuseum in Andijk incl. koffie en gebak (max. 20 personen)

De Eekhoorn Dutch furniture

De Eekhoorn Dutch Furniture is een familiebedrijf met een duidelijk concept: het ontwerpen van stoere, eigentijdse, aantrekkelijke en eenvoudig te monteren meubels. In 2001 werden de gebroeders Gerard, Winfried en Jos de Smit het gezicht van De Eekhoorn Dutch Furniture en ontwikkelden een portfolio met vier sterke merken, ieder met een eigen sterke positie in de markt.

Collectief Achterom

Het doel van de Collectief Achterom is meerledig. Naast het algemene bundelen van de krachten willen de leden in de toekomst gezamenlijk projecten en evenementen initiëren en organiseren. Daarnaast leeft de ambitie om het prachtige gebouw, waarin de vereniging gevestigd is, in al haar glorie te ontsluiten voor het publiek. Tenslotte is het collectief opgericht om als individuele kunstenaars onder ‘Collectief Achterom’ deelnemer te zijn van Cultuur Hoorn en zodoende mede een bijdrage te leveren aan de kunst- en cultuurbeleving binnen Hoorn en de regio.

Over de Dam Advies

Over de Dam Advies is een regionale partner op het gebied van re-integratie / begeleiding van (langdurig zieke) werknemers en arbeidsbemiddeling.


Ik bied een DISC analyse aan voor een team/organisatie die wat meer inzicht wil krijgen in:

 • Welke voorkeur gedragsstijlen zijn beschikbaar
 • Inzicht in elkaars voorkeurstijlen en de voorkeurstijlen binnen het team
 • Hoe kun je de communicatie binnen het team verbeteren?

Iedereen krijgt inzicht in zijn persoonlijke DISC-profiel en vervolgens wordt in een groepssessie besproken welke inzichten dit geeft en hoe de communicatie verbeterd kan worden.

De persoonlijke DISC analyse bespreken we via teams en de groepsbijeenkomst vindt fysiek plaats.

Het maatwerk rapport van DISC brengt jullie persoonlijke talenten en voorkeuren helder in beeld en geeft je een ‘spot on' samenvatting van wie jij bent. Daarnaast krijg je tips en tricks over hoe je moeiteloos met elkaar kan omgaan waardoor bijvoorbeeld de samenwerking in een team wordt geoptimaliseerd.


Appel Beton

Of het nu gaat om een standaard funderingen of complexe maatwerkoplossingen, we helpen u graag. Al meer dan een halve eeuw bezorgen we u oplossingen van de beste kwaliteit. Onze eigen fundering ligt op nuchtere West-Friese bodem. En dat herkent u, want op tijd leveren en producten van goede kwaliteit zijn voor ons heel gewoon.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van beton

Praktijkpioniers

Bij Praktijkpioniers zetten wij ons in om nieuwe ideeën, concepten, verdienmodellen te creëren. Daarnaast versterken wij ook bestaande projecten en activiteiten. Dit allemaal als doel om bij dragen bij aan nieuwe economische groei en ontwikkeling van mensen.

Geen enkel project van Praktijkpioniers is hetzelfde. Pionieren is immers vaak ontberingen en nieuwe ervaringen die helpen je het doel verder te versterken. Pionieren is doorzetten, rekening houden met tegenslagen en vooral ook doen.

Praktijkpioniers vind je niet in een boekje. Het is ervaren. De werkwijze is dan ook per project anders. Welke route we hiervoor volgen bepalen we samen.Proberen kan nooit kwaad is ons motto.

Ons aanbod is voor de beursvloer zijn de volgende zaken:


* Een sessie pionieren binnen je organisatie hoe doe je dat: In vorm van ludieke werkshop passend bij jullie organisatie

* Subsidie Meedenken: Niet het compleet schrijven van een aanvraag maar wel de goede handvaten en de juiste fondsen bij je aanvraag

* Samen bij voorkeur in combinatie met meerdere partijen een unieke activiteit voor deze beursvloer waarbij we vanuit diverse invalshoeken en generaties met elkaar verbinden

* Een advies voor hoe kijken diverse generaties naar je organisatie en hoe kun je met kleine zaken meer vrijwilligers, imago enzovoort stimuleren, ook een beetje praktisch kijken naar de vraag die je hebt. 


Sesam Academie

Wij ondersteunen vrijwilligersorganisaties met adviezen op verschillende terreinen zoals samenwerkings- en strategische vraagstukken, bedrijfsplannen, sponsoring en subsidieverwerving etc. SESAM is een landelijke organisatie met regionale afdelingen.   

Microsoft

In onze snel veranderende wereld is Microsofts missie om elke persoon en elke organisatie op de planeet te versterken nog nooit zo relevant en urgent geweest. Terwijl we deze missie nastreven, erkennen we onze enorme verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de technologie die we maken ten goede komt aan elke persoon in elke gemeenschap.


Wij komen graag in gesprek met u op de beursvloer over de inzet van extra handen bij een klus en het delen van kennis. Ook hebben wij nog draadloze toetsenborden, muizen en beeldschermen in ons aanbod.

Abovo Media

Wij zijn Abovo Media, hét grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland. Al sinds de oprichting in 1999 werken we met gedreven, eigenzinnige collega’s. We zijn niet alleen een kritische adviseur, maar helpen je bovendien met het optimaliseren van jouw klantreis. Wat ons onderscheidt van andere mediabureaus? De mentaliteit en betrokkenheid van onze mensen. We knokken écht voor je en voelen ons allemaal verantwoordelijk voor jouw -en dus ook ons- succes. We dagen elkaar continu uit om nét even een andere invalshoek of aanvliegroute te kiezen. We brengen je steeds een stap verder, totdat je bent waar je wilt zijn. Pas dan zijn we tevreden. 


Wij bieden aan op de beursvloer de vormgeving van een posterontwerp aan, speciaal voor jullie organisatie gemaakt in onze ontwerpstudio.

GP Groot

Met zo’n 1100 collega’s werkt GP Groot in vier marktsegmenten: inzameling, recycling, energie, en advies en infrarealisatie. 

De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar we werken allemaal samen aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst. We zijn vooral actief in Noord-West Nederland. Dat maakt ons een echte regionale dienstverlener. Van particulieren tot bedrijven, van mkb’er tot industrie: niemand is te groot of klein voor GP Groot. Zo voelen we dat. 

Op de beursvloer bieden we:

• Het leveren en afvoeren van een 6m3 container voor afvoer van sloophout (a en B kwaliteit, dus geen c hout) 

• Het leveren en afvoeren van een 6m3 container voor afvoer van schoon puin

ICT vanaf morgen

Het belangrijkste doel van ICT vanaf morgen: wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT.  


We gaan graag het gesprek met u aan om te zien waar we elkaar tegemoet kunnen komen.  

Scootmobile4all

Snel weer hip mobiel. Kijk naar de eigentijdse vormgeving en u begrijpt dat gebruikers graag gezien worden in de scootmobielen van Scootmobile4all. Want het zijn stijlvolle blikvangers!   


Wij bieden voor de organisatie die dit voor haar doelgroep goed kan gebruiken 2x een opvouwbare scootmobiel. 

Rodi Media

Rodi Media is sinds 1978 hét trotse mediabedrijf van de lokale samenleving. Door het creëren en delen van content zorgen wij voor verbinding tussen inwoners bedrijven en maatschappelijke organisaties. In onze manier van denken en doen, stimuleren wij duurzaamheid en innoveren wij voortdurend. Wij koesteren en inspireren onze lokale samenleving en laten deze bloeien. 


Wij gaan met u in gesprek over een mooi artikel in onze uitgave Nieuwsblad Hoorn. 

Startwijzer

Wij zijn passievolle loopbaan- en ondernemers coaches

Onze missie is om je te laten ervaren wat je mogelijkheden en krachten zijn. Dat doen we, sinds 2000, door je te begeleiden bij het starten als zelfstandig ondernemer, naar een baan in loondienst of naar een verbeterde werksituatie.

Vidra Vastgoed

Achter Vidra Vastgoed schuilt een gedreven full service team. Met onze kennis en expertise helpen wij graag met het aan-/verkopen van een woning, het uitvoeren van een taxatie of met vragen over bedrijfsonroerend goed. Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die ons team perfect omschrijven. 

Heeft u een vraag voor ons op het gebied van huizen en verhuur? Wij gaan graag het gesprek aan op de Westfriese Beursvloer! 

Beerepoot Automatisering

Beerepoot Automatisering kunt u omschrijven in enkele woorden; Regionaal, Vakbekwaam en Betrouwbaar. Hierbij is het belangrijk om op te merken dat het Regionale karakter zich niet laat beperken tot een werkgebied in West-Friesland, maar dat wij doelen op de relatie die we met elkaar onderhouden.  


Wij helpen in het meedenken in ICT oplossingen. In de meest brede zin van het woord. Komt u met ons in gesprek over uw IT vraag? Denk aan reparatie aan laptop/pc, onderhoud, of een tweede leven voor een apparaat

soci.bike

soci.bike is fabrikant van elektrisch ondersteunde bakfietsen. Dit zijn geen gewone bakfietsen, maar dit zijn bakfietsen met een verhaal.  


Mensen die aan de zijlijn staan hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Dat is de reden dat wij bij soci.bike geen mensen aannemen om de bakfiets te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen. 


Dagelijks bezorgen we veel fietsplezier bij onze klanten. Heeft jouw vereniging of stichting een fiets, maar kan die eigenlijk wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Breng hem langs in Enkhuizen en onze fietsenmakers zorgen dat de fiets weer als een zonnetje fietst.  

Toyota Botman

Bent u op zoek naar een bedrijf waar klantvriendelijkheid voorop staat, hightech monteurs uw auto onderhouden en eerlijke verkopers informatie geven over de nieuwste Toyota-modellen of mooie occasions? Dan bent u bij Toyota Botman in Zwaag aan het juiste adres! Al 50 jaar is Toyota Botman de Toyota-expert in West-Friesland. Ons professionele team zet zich 100% in om de klanten volledig te ontzorgen. 

Ga met ons in gesprek over vervoer. We bieden vijf maal vervoer aan met een bus of personenauto.

Abma Schreurs Notarissen

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop. Abma Schreurs Notarissen zet zich op alle rechtsgebieden voor u in. Dat doen wij vanuit verschillende secties. 

 

Namens ons kantoor bieden we aan het oprichten van een (eenvoudige) stichting of bijvoorbeeld een statutenwijziging van een (eenvoudige) stichting.  


Alpha Tours Hem

Hét adres voor goed geregeld groepsvervoer voor onder andere scholen, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en touroperators. Onze ervaren chauffeurs vervoeren elk gezelschap veilig en verantwoord in binnen- en buitenland. Alpha Tours streeft er naar de opdracht geheel naar úw wens uit te voeren.  


Wij bieden één busrit voor 32 passagiers aan binnen Noord Holland in een luxe touringcar. De datum is in overleg.

Heddes Bouw en Ontwikkeling

Gedreven door techniek realiseert Heddes Bouw en Ontwikkeling toonaangevende gebouwen. Voor en door mensen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij onze kernwaarden deskundigheid, creativiteit en betrouwbaarheid voorop staan. 

Op de beursvloer gaan we graag met u in gesprek. Heeft u een gerichte vraag, horen wij dat graag. 

Berend Botje Kinderopvang

Kinderopvang Berend Botje helpt graag lokale goede doelen. Daarom bieden wij het volgende aan op de West-Friese Beursvloer: 


 • Tassen 
 • Wij hebben een grote gevarieerde voorraad aan kleine cadeautjes.  
 • Wij hebben meerdere materialen die naar een nieuwe eigenaar mogen. Zoals speelkeukentjes of kasten 
 • Wij bieden eenmalig gebruik van ons netwerk, jouw bericht naar onze medewerkers of ouders. 
 • In samenspraak mag je één van onze interne trainingen volgen 
 • Mocht je zelf een idee hebben, we horen het graag op de Beursvloer!


Rinkel en Smit Bouw

Rinkel en Smit is een solide bouwpartner die professionele opdrachtgevers ondersteunt bij het realiseren van hun projecten of onderdelen daarvan. Bouwend op een flexibele organisatie, een open houding en een sterk netwerk van vakspecialisten zorgen we ervoor dat onze klanten hun opdrachten naar de praktijk vertaald zien, binnen budget en volgens planning. Ons aanbod op de beursvloer bestaat uit:  

 • Tijdelijk beschikbaar stellen container/bouwkeet  
 • Expertise beschikbaar stellen  
 • Gereedschap in bruikleen stellen  
 • Restmaterialen beschikbaar stellen  
 • Bevestigingsmateriaal leveren mits de kosten binnen de perken blijven

Restaurant The Saint

The Saint Food & Wine is een gastvrije plek voor levensgenieters. Waar we herinneringen maken, met en voor jou. Het restaurant en de bar bevinden zich op de begane grond van het Heavens Hotel, in de monumentale Grote Kerk in Hoorn. Karakteristieke kenmerken van het gebouw zijn verwerkt in het moderne en knusse decor. Vol nisjes, togen en grote ramen. Genieten van culinaire luxe op een historische plek. 


Op de beursvloer bieden wij 2 organisaties het gebruik aan van onze feest-/conferentiezaal voor 1 dag. 

Schermer BV

Met Schermer Installatietechniek kiest u voor een betrokken partner bij uw bouw- of renovatieproject. Vanaf het eerste contact denken we met u mee. Hierbij leggen we graag duurzame keuzes voor, die in de toekomst een flinke besparing op onderhoud en beheer opleveren.  

Heeft u een vraag voor ons? Wij gaan graag het gesprek aan op de Westfriese Beursvloer!  

Gemeente Stede Broec

De gemeente Stede Broec biedt (maximaal 50) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De voorkeur hierbij gaat uit naar kleine organisaties die hun vrijwilligers niet op een andere manier hun waardering kunnen geven.

Neemt uit een motivatie mee (op papier) waarom verdienen uw vrijwilligers een attentie verdienen? We beoordelen deze en aan het einde van de beursvloer.

Soci-com

Soci-Com is een sociale onderneming die zich inzet voor de samenleving door mensen die een zetje in de rug nodig hebben te helpen aan betaald werk. Wij bieden zeer afwisselend werk in de vorm van het monteren van kunststof onderdelen, het assembleren van verwarmingssystemen en het solderen van ledverlichting. Als Social Enterprise doen we ook graag iets voor lokale verenigingen en stichtingen. Dus heb jij een hulpvraag? Maakt niet uit wat. Stel hem ons en wij kijken wat mogelijk is!

Pluma Fuerte | Verschilmaker

Kinderen en jongeren leren op school heel veel dingen over rekenen en talen. Maar vaak missen zij de tools om met de vaardigheden aan de slag te gaan om weerbaarheid te vergroten en daarmee zelfverzekerder te worden. Ik coach en train kinderen om hun weerbaarheid en zelfvertrouwen te vergroten. Op de beursvloer bied ik het volgende aan:

één workshop voor kinderen op het gebied van sociale veiligheid, weerbaarheid en zelfvertrouwen (doelgroep 8-12 jaar) voor de duur van 2 uur op locatie bij de stichting of vereniging

Floridus Tuin en Groen

Al meer dan 40 jaar legt Floridus Tuin & Groen tuinen aan en onderhoud tuinen. Wij doen dit met gevoel voor natuur en respect voor de opdrachtgever. Wij zorgen voor een tuin geheel naar de smaak en wensen van de opdrachtgever, maar wel op een zorgvuldige en uitgebalanceerde manier ontworpen en uitgevoerd. Zo leggen wij de tuinen aan, zo onderhouden wij de tuinen ook.

Gemeente Drechterland

De gemeente Drechterland biedt (maximaal 50) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De voorkeur hierbij gaat uit naar kleine organisaties die hun vrijwilligers niet op een andere manier hun waardering kunnen geven.

Neemt uit een motivatie mee (op papier) waarom verdienen uw vrijwilligers een attentie verdienen? We beoordelen deze en aan het einde van de beursvloer.

Deedmob

Deedmob helpt organisaties zoals Vrijwilligerspunt Westfriesland met het vinden, matchen en activeren van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Met slimme technologie, diepgaande expertise en een hechte community wordt werken met vrijwilligers makkelijker en leuker!


Onze experts helpen je graag met vraagstukken op het gebied van marketing, content of campagnes. Denk bijvoorbeeld aan een SEO-analyse, content kalender of ideeën op het gebied van vrijwilligerswaardering. We kijken graag samen naar de beste invulling van een tijdelijk project!


Leads Change

Leads Change is de coach die leiders, ondernemers en organisaties helpt om met meer plezier en energie te werken. Margaret Jong, de coach bij Leads Change, heeft 20 jaar ervaring als leidinggevende én coach bij o.a. de Rabobank en de gemeentelijke overheid. Margaret is door die jarenlange ervaring expert in het moeiteloos leidinggeven aan een bedrijf of organisatie. 


Margaret Jong biedt voor de Westfriese beursvloer een workshop Moeiteloos Vergaderen aan. Geschikt voor een team of bestuur. Wordt gegeven bij het bedrijf of vereniging op locatie. De invulling van de workshop wordt in overleg en afhankelijk van de behoefte op maat gemaakt. 


In de workshop Moeiteloos Vergaderen leer je hoe je efficiënt, effectief én met plezier vergadert. Vooral fijn voor bedrijven of verenigingen die willen leren hoe ze efficient in goed overleg afspraken kunnen maken. 


Resultaten van de workshop Moeiteloos Vergaderen: 

- tijd besparen van de deelnemers (bij zowel bedrijven als verenigingen is tijd kostbaar voor de deelnemers);

- vergaderen leveren een duidelijk resultaat op met heldere afspraken;

- meer plezier in het samenwerken;

- Kortom, iedere vergadering verloopt voortaan moeiteloos!

Werkgeversservicepunt

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel, meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is kosteloos en snel.

Westfriese Zaken

Westfriese Zaken, hét zakenblad voor ondernemers, bestuurders en instanties in West-Friesland. Het magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, staat vol inspirerende artikelen, interviews met topondernemers en praktische informatie. Wij bieden uw organisatie ruimte aan in één van onze uitgaves. 

Van der Valk Hotel Hoorn

Een overnachting, arrangement, high tea, lekker eten of een evenement? Alles kan bij Van der Valk Hotel Hoorn.


Op de Westfriese Beursvloer gaan we graag met u het gesprek aan om te zien wat Van de Valk Hotel Hoorn voor uw organisatie kan betekenen.

Ladies Circle Cogge Rondte

We zijn een serviceclub van zeven vrouwen tot 45 jaar. De aangesloten leden komen uit de omgeving van Hoorn en zijn nauw betrokken met de streek en lokale activiteiten. Wij organiseren elk jaar ongeveer 3/4 acties voor het goede doel en steken wij onze handen uit de mouwen om goede doelen te helpen. 

 

Op de beursvloer bieden wij onze handjes aan voor een leuke klus, bijvoorbeeld tijdens NLdoet, of kijken we hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen met onze kennis, ervaring en netwerk. 


Rabobank West-Friesland

Samen sterker in West-Friesland. Actief in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is Rabobank.  

Rabobank biedt Verenigingsondersteuning, graag gaan we hierover in gesprek om te besprek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.


Broekhuis Zwaag

Wij zijn uw officiële Volkswagen dealer in de regio Zwaag. U kunt bij ons terecht voor alle zaken rondom mobiliteit. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Volkswagen of is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Broekhuis Volkswagen Zwaag is dé aangewezen Volkswagen specialist. Naast onderhoud en het kopen van een Volkswagen kunt u bij ons ook terecht voor het (private) leasen van een voertuig. Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; Alles voor een enthousiaste klant. 

BHV-4-You

BHV-4-YOU leidt bhv'ers op een persoonlijke en praktijkgerichte manier op. We bieden aan op de Westfriese Beursvloer:


 • 4 x: 2x Cursusplaatsen voor de 3,5-urige BHV cursus Open Inschrijving incl. voorafgaande e-learning en een digitaal BHV certificaat (t.w.v. € 85,- per cursusplek). 
 • 2 x: Verbandkoffer Oranje Kruis Richtlijnen 2021 (t.w.v. € 48,60) 


Oorlogsmuseum Medemblik

Vanuit de situaties en keuzes die invloed hebben gehad op het verloop van deTweede Wereldoorlog (in de eigen omgeving), willen we leerlingen en bezoekers bewust laten nadenken over de keuzes die ze maken en de gevolgen en verantwoordelijkheden die deze met zich meebrengen; op korte termijn maar zeker ook op lange termijn. Keuzes maken is van alle tijden en niet per definitie goed of fout. Vaak blijkt namelijk dat er een achterliggend verhaal is waardoor men op het eerste oog soms een onbegrijpelijke keuze maakt. Dit alles kunnen de leerlingen en bezoekers beleven in twee exposities en bij diverse activiteiten.

Ga met ons in gesprek over mogelijkheden voor een museumbezoek.

Veiligheidsregio NoordHolland Noord

Naast het bieden van hulp in noodsituaties, zet de brandweer zich ook in om leed en schade te voorkomen. Dit doen ze door middel van advisering en preventiecampagnes. Zo adviseert de brandweer over de veiligheid van evenementen en bedrijven. Ook informeert de brandweer inwoners over brandveiligheid, bijvoorbeeld door middel van voorlichtingen, gerichte facebookcampagnes en woningchecks. Verder geeft de brandweer ook lessen op scholen om een nieuwe generatie te leren over het belang van rookmelders en vluchtplannen. Op de beursvloer bieden wij het volgende aan:


 • Woningchecks bij ouderen 
 • Voorlichting (zorg)medewerkers signaleren Brand- en Valgevaar 
 • Themapakket Brandweer voor organisaties die met (jonge) kinderen werken


Vanderlaan

Wij zijn één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 120 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. Bovendien staan onze ervaren servicemonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar. De klant staat centraal. Techniek moet goed functioneren, het vormt immers het kloppend hart van uw bedrijf. Maar het gaat er ook om wat je met de techniek kunt. Slimmer werken en een beheersbaarheid van de exploitatielasten zijn onze uitdagingen

Gemeente Enkhuizen

De gemeente Enkhuizen biedt (maximaal 50) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De voorkeur hierbij gaat uit naar kleine organisaties die hun vrijwilligers niet op een andere manier hun waardering kunnen geven.

Neemt uit een motivatie mee (op papier) waarom verdienen uw vrijwilligers een attentie verdienen? We beoordelen deze en aan het einde van de beursvloer.


BDO accountants en adviseurs

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control. 


Kunt u advies gebruiken op administratief of fiscaal gebied? Zoek BDO dan op 19 oktober tijdens de Westfriese Beursvloer! Wij bieden wij twee organisaties een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek van een uur.

Gemeente Koggenland

De gemeente Koggenland is blij met én trotst op vrijwilligers en ondernemers die zich inzetten voor maatschappelijke doeleinde.

Wij hechten als gemeente veel waarde aan de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ondersteunen hierin initiatieven waar mogelijk.

Ondernemers met een maatschappelijk “hart” zijn altijd welkom om met ons als gemeente hierover in gesprek te gaan.


Ons aanbod voor de beursvloer 2023:

 • Er zijn 30 zwemkaartjes (recreatief zwemmen) beschikbaar voor non-profit organisaties als dank aan vrijwilligers of als activiteit met klant/cliënt voor een non-profit organisatie.
 • Bij de bedrijfsfunctionaris “op de koffie (met koek)” moment voor ondernemers die zich (meer) maatschappelijk willen inzetten voor Koggenlandse (non-profit) organisaties.
 • 5 gratis plekken voor (anderstalige) ouderen (55+) voor de cursus “verbeteren zwemvaardigheid” van oktober tot december 2023
 • Wandeling met Burgemeester Monique Bonsen om een idee of initiatief te bespreken. (via inschrijving, na afloop wordt er contact gezocht met de “winnaar’).
 • Aan de “initiatieftafel” met de Burgemeester. Komt jullie initiatief niet van de grond? De gemeente Koggenland biedt een Non-profit organisatie de mogelijkheid in het gemeentehuis aan tafel te gaan met beoogde partners onder het genot van koffie en iets lekkers. De burgemeester zal het gesprek begeleiden. (via inschrijving, na afloop wordt er contact gezocht met de “winnaar’).


Kijk ook bij de deelnemende organisaties en hun vragen