Onderstaande bedrijven hebben hun komst naar de beursvloer op 13 oktober 2022 bevestigd.

Zodra het aanbod bekend is wordt dit gepubliceerd.

Westfriese Beursvloer

Aanbod van bedrijven

Abma Schreurs Notarissen

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop. Abma Schreurs Notarissen zet zich op alle rechtsgebieden voor u in. Dat doen wij vanuit verschillende secties. 

 

Namens ons kantoor bieden we aan het oprichten van een (eenvoudige) stichting of bijvoorbeeld een statutenwijziging van een (eenvoudige) stichting. 

Rinkel en Smit Bouw

Rinkel en Smit is een solide bouwpartner die professionele opdrachtgevers ondersteunt bij het realiseren van hun projecten of onderdelen daarvan. Bouwend op een flexibele organisatie, een open houding en een sterk netwerk van vakspecialisten zorgen we ervoor dat onze klanten hun opdrachten naar de praktijk vertaald zien, binnen budget en volgens planning. Ons aanbod op de beursvloer bestaat uit: 

 

 • Tijdelijk beschikbaar stellen container/bouwkeet 
 • Expertise beschikbaar stellen 
 • Gereedschap in bruikleen stellen 
 • Restmaterialen beschikbaar stellen 
 • Bevestigingsmateriaal leveren mits de kosten binnen de perken blijven 


Beerepoot Automatisering

Beerepoot Automatisering kunt u omschrijven in enkele woorden; Regionaal, Vakbekwaam en Betrouwbaar. Hierbij is het belangrijk om op te merken dat het Regionale karakter zich niet laat beperken tot een werkgebied in West-Friesland, maar dat wij doelen op de relatie die we met elkaar onderhouden.  

 

Wij helpen in het meedenken in ICT oplossingen. In de meest brede zin van het woord. Komt u met ons in gesprek over uw IT vraag? Denk aan reparatie aan laptop/pc, onderhoud, of een tweede leven voor een apparaat.

Schermer BV

Met Schermer Installatietechniek kiest u voor een betrokken partner bij uw bouw- of renovatieproject. Vanaf het eerste contact denken we met u mee. Hierbij leggen we graag duurzame keuzes voor, die in de toekomst een flinke besparing op onderhoud en beheer opleveren. 

 

Heeft u een vraag voor ons? Wij gaan graag het gesprek aan op de Westfriese Beursvloer! 

Werksaam Westfriesland

De talenten van mensen en de wensen van de werkgever staan centraal. WerkSaam gaat uit van de eigen kracht van onze cliënten. Het doel van WerkSaam is voor deze cliënt passend werk te vinden. Regulier werk waar dat kan, en beschut werken waar het moet. 


Vanuit de repro-/drukkerij afdeling van ons leerwerkbedrijf bieden wij drukwerk aan. U een goed verhaal, wij de print.

Vitasys bv

Vanuit onze thuisbasis in Zwaagdijk-Oost, helpen we u graag bij het inrichten en beheren van uw ICT-omgeving. Daarin zijn we een betrouwbare partner met meerwaarde. Niet alleen omdat we de laatste technologische ontwikkelingen op de voet volgen, maar ook omdat we kiezen voor duurzaamheid. 

 

Wij gaan graag het gesprek met u aan over onze IT expertise voor u kan doen en of we kunnen ondersteunen in hardware

Sesam Academie

Wij ondersteunen vrijwilligersorganisaties met adviezen op verschillende terreinen zoals samenwerkings- en strategische vraagstukken, bedrijfsplannen, sponsoring en subsidieverwerving etc. SESAM is een landelijke organisatie met regionale afdelingen.  

Heddes Bouw en Ontwikkeling

Gedreven door techniek realiseren wij toonaangevende gebouwen. Voor en door mensen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij onze kernwaarden deskundigheid, creativiteit en betrouwbaarheid voorop staan.


Op de beursvloer gaan we graag met u in gesprek. Heeft u een gerichte vraag, horen wij dat graag.

GP Groot

Met zo’n 1100 collega’s werken we in vier marktsegmenten: inzameling, recycling, energie, en advies en infrarealisatie.

De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar we werken allemaal samen aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst. We zijn vooral actief in Noord-West Nederland. Dat maakt ons een echte regionale dienstverlener. Van particulieren tot bedrijven, van mkb’er tot industrie: niemand is te groot of klein voor GP Groot. Zo voelen we dat.


Op de beursvloer bieden we een afvalscheidingsmodule voor op kantoor. En een 6m3 bouwcontainer voor puin. 

Hero Interim Professionals

Hero is een groeibedrijf met eerlijkheid en kwaliteit op een gedeelde eerste plek. Wij bieden de beste professionals voor elke opdracht, nemen de volledige contracthandeling uit handen bij externe inhuur (ook als deze niet via ons geworven is) en leveren real time dashboards & tooling, zodat onze klanten de controle en het overzicht houden. Wij zijn de betrokken partner die de uitdaging waar u voor staat, centraal stelt. 

 

Wij bieden 'handjes' voor een leuke klus, project of activiteit. Gaat u het gesprek met ons aan? 

Villa Vormgeving

Villa Vormgeving zet wensen van opdrachtgevers om naar een mooi en doelgericht resultaat. 'Alles wat wij maken is maatwerk. Persoonlijk contact en heldere communicatie met de opdrachtgever vinden wij belangrijk om tot het juiste eindresultaat te komen. We voelen ons betrokken en willen graag de wereld mooier maken’.


Villa Vormgeving helpt graag met advies of realisatie van een folder/poster/brochure of logo ontwerp etc. of advies/workshop voor een Wordpress website. In overleg is er van alles mogelijk.


Gemeente Medemblik

Medemblik is een actieve en ondernemende gemeente in West- Friesland. De gemeente telt bijna 45.000 inwoners.


Op de beursvloer bieden wij een uitje voor uw vrijwilligers aan bij het Hoedenmuseum in Andijk, incl. koffie en gebak. (max. 20 vrijwilligers).

Gemeente Opmeer

Opmeer heeft veel te bieden; Het polderse landschap, gezellige dorpjes en veel recreatiemogelijkheiden. Een perfecte combinatie van natuur, rust en Westfriese gezelligheid.

Berend Botje Kinderopvang

Kinderopvang Berend Botje helpt graag lokale goede doelen. Daarom bieden wij het volgende aan op de West-Friese Beursvloer:

 • Tassen
 • Wij hebben een grote gevarieerde voorraad aan kleine cadeautjes. 
 • Wij hebben meerdere materialen die naar een nieuwe eigenaar mogen. Zoals speelkeukentjes of kasten
 • Wij bieden eenmalig gebruik van ons netwerk, jouw bericht naar onze medewerkers of ouders.
 • In samenspraak mag je één van onze interne trainingen volgen

Mocht je zelf een idee hebben, we horen het graag op de Beursvloer! 

BHV4YOU

BHV4YOU leidt bhv-ers op persoonlijke en praktijkgerichte manier op.

We bieden aan op de Westfriese Beursvloer

 • 1 x: 1,5-urige workshop reanimatie op locatie voor 15 pers. (T.w.v. € 300,-) 
 • 5 x: cursusplaats voor de 3,5-urige bhv cursus Open Inschrijving incl. certificaat. (T.w.v. 5 x € 85,-) 
 • 1 x: Oranje Kruis verbandkoffer (T.w.v. € 37,50) 

Autogroep Ursem Barten

Autogroep Ursem Barten is ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal.

 • Onderhoudsbeurt aan motorvoertuig (Olie + filter, luchtfilter + technische controle)
 • 3x lenen voertuig busje of personen auto
 • Gebruik E-Car Power 1x 3 dagen (mobiele agragaat, batterij op wielen, stroom op elke locatie) 

Startwijzer

Onze missie is om je te laten ervaren wat je mogelijkheden en krachten zijn. Dat doen we, sinds 2000, door je te begeleiden naar een baan in loondienst of bij het starten als zelfstandig ondernemer. 

ICT vanaf Morgen

Ons belangrijkste doel: wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT. 

 

We gaan graag het gesprek met u aan om te zien waar we elkaar tegemoet kunnen komen. 

Hageman Marketing en Communicatie

Als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur ondersteun ik bedrijven met het vergroten van hun online en offline zichtbaarheid. Want hoe moeten nieuwe klanten weten dat je bestaat, als je jezelf nooit laat zien? 

Op de beursvloer bied ik een workshop over social media aan. Wil je meer weten over Facebook, LinkedIn of Instagram? Wat zijn de laatste trends en wat kun je er het beste op plaatsen? Laat het me weten en ik bereid het voor. Ik zorg er voor dat je enthousiast naar huis gaat!  

Broekhuis Zwaag

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over circa 67 vestigingen vertegenwoordigen wij 19 automerken, 6 bedrijfswagen merken en een motormerk. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Polytechniek bv

Polytechniek is een technisch installatiebedrijf met alle techniek onder één dak. CV, gas, water, verwarming koeling, elektrotechniek, meet & regeltechniek, kortom alles hebben we in huis. Al meer dan 50 jaar zorgen we voor het beste klimaat voor mens en product.


Onze insteek is dat we organisaties proberen te helpen waar het kan en wat passend is. Laten we in gesprek gaan om te zien of we elkaar kunnen vinden!

Gemeente Koggenland

Voor uw vrijwilligers hebben wij 10 kaarten beschikbaar voor de ABBA experience in De Brink in Obdam op 22 januari 2022.

Maken jullie er samen een gezellige avond van?

Westfriese Zaken

Westfriese Zaken, hét zakenblad voor ondernemers, bestuurders en instanties in West-Friesland. Het magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, staat vol inspirerende artikelen, interviews met topondernemers en praktische informatie.


Wij bieden uw organisatie ruimte aan in één van onze uitgaves.

Stumpel

Bij Stumpel Office Products & Boekhandel bent u aan het juiste adres om uw boeken aan te schaffen. Van literatuur tot thrillers, van kinderboeken tot reisgidsen en van fantasy tot kookboeken, Stumpel heeft het! Stumpel is het adres voor allerlei soorten boeken voor uw werk, school of vrije tijd. Kom langs in een van onze winkels of shop online! Stumpel is daarnaast voor zakelijke klanten dé expert op het gebied van kantoorartikelen. Talloze bedrijven, instellingen en overheden bestellen hun papier, toners en facilitaire artikelen online bij Stumpel.


Op de Westfriese Beursvloer komen we graag met u in gesprek om te zien of we iets voor uw vraag kunnen betekenen.

Abovo Media

Wij zijn Abovo Media, hét grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland. Al sinds de oprichting in 1999 werken we met gedreven, eigenzinnige collega’s. We zijn niet alleen een kritische adviseur, maar helpen je bovendien met het optimaliseren van jouw klantreis. Wat ons onderscheidt van andere mediabureaus? De mentaliteit en betrokkenheid van onze mensen. We knokken écht voor je en voelen ons allemaal verantwoordelijk voor jouw -en dus ook ons- succes. We dagen elkaar continu uit om nét even een andere invalshoek of aanvliegroute te kiezen. We brengen je steeds een stap verder, totdat je bent waar je wilt zijn. Pas dan zijn we tevreden.

VanderLaan

Wij zijn één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 120 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. Bovendien staan onze ervaren servicemonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar. De klant staat centraal. Techniek moet goed functioneren, het vormt immers het kloppend hart van uw bedrijf. Maar het gaat er ook om wat je met de techniek kunt. Slimmer werken en een beheersbaarheid van de exploitatielasten zijn onze uitdagingen!

Valk Service en Onderhoud

Overal waar mensen wonen, werken, winkelen en recreëren. Valk Service zorgt ervoor. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle gebouw gebonden installaties waaronder verwarming, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek.

Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Van Diepen Van der Kroef Advocaten verleent ondernemers en ondernemingen hulp bij diverse juridische uitdagingen. Onze 65 advocaten verrichten hun werkzaamheden vanuit West Friesland (Alkmaar en Hoorn), Amsterdam en Utrecht.


Wij bieden drie organisaties een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek van 1 uur.  Rodi Media

Rodi Media is sinds 1978 hét trotse mediabedrijf van de lokale samenleving. Door het creëren en delen van content zorgen wij voor verbinding tussen inwoners bedrijven en maatschappelijke organisaties. In onze manier van denken en doen, stimuleren wij duurzaamheid en innoveren wij voortdurend. Wij koesteren en inspireren onze lokale samenleving en laten deze bloeien.


Wij gaan met u in gesprek over een mooie artikel in één van onze huis-aan-huis bladen.

Rabobank Westfriesland

Samen sterker in West-Friesland. Actief in jouw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is Rabobank. 


Hoe kan jouw organisatie (maar ook leden en vrijwilligers) zich wapenen tegen cybercriminaliteit? Wij organiseren een evenement waar we jou voor uitnodigen.

Daarnaast hebben we nog spullen als aanbod. Deze kun je vinden op www.westfrieseuitdaging.nl

Nautisch Enkhuizen

Enkhuizen heeft veel in zijn mars op nautisch gebied: van nieuwbouw tot klein onderhoud, van sloep tot megajacht, van dieselmotor tot complete tuigage, van ontwerp en advies tot watersportwinkel, van winterstalling tot jachthaven. Onder het motto ‘samen sterk’ is daarom Nautisch Enkhuizen.nl opgezet, waarin de watersport bedrijven zich hebben verenigd.


Namens de ondernemers die aangesloten zijn bij Nautisch Enkhuizen gaan wij graag in gesprek. Deze ondernemers zijn actief in: toerisme, maakindustrie en ook de havens zijn aangesloten 

Styling Centraal

Een mooie rode draad door het werk van StylingCentraal is o.a. compositie: het samenstellen van verschillende elementen tot een stijlvol en sfeervol geheel. Ik heb geen standaard stijl. Ik laat m­ij inspireren door de klant en diens persoonl­ijke wensen en smaak. Een interieur, event of fotoshoot moet alt­ijd goed voelen en bij je passen.


Heeft u een uitdaging op het gebied van styling; ga op de beursvloer dan het gesprek met mij aan.

soci.bike bakfiets

soci.bike is fabrikant van elektrisch ondersteunde bakfietsen. Dit zijn geen gewone bakfietsen, maar dit zijn bakfietsen met een verhaal. 

Mensen die aan de zijlijn staan hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Dat is de reden dat wij bij soci.bike geen mensen aannemen om de bakfiets te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen.


Dagelijks bezorgen we veel fietsplezier bij onze klanten. Heeft jouw vereniging of stichting een fiets, maar kan die eigenlijk wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Breng hem langs in Enkhuizen en onze fietsenmakers zorgen dat de fiets weer als een zonnetje fietst. 

Fietsvoordeelshop.nl

In 1972 openden we onze eerste fietsenwinkel. Vriend’s Tweewielercentrum heetten we toen. 50 jaar later vind je ons in heel Nederland. Online én met echte winkels. Met fietsexperts die je alles kan vragen.

Scootmobile4all

Snel weer hip mobiel. Kijk naar de eigentijdse vormgeving en u begrijpt dat gebruikers graag gezien worden in de scootmobielen van Scootmobile4all. Want het zijn stijlvolle blikvangers! 


Wij bieden voor de organisatie die dit voor haar doelgroep goed kan gebruiken 2x een opvouwbare scootmobiel.

The Saint Food & Wine

The Saint Food & Wine is een gastvrije plek voor levensgenieters. Waar we herinneringen maken, met en voor jou. Het restaurant en de bar bevinden zich op de begane grond van het Heavens Hotel, in de monumentale Grote Kerk in Hoorn. Karakteristieke kenmerken van het gebouw zijn verwerkt in het moderne en knusse decor. Vol nisjes, togen en grote ramen. Genieten van culinaire luxe op een historische plek.


Op de beursvloer bieden wij 2 organisaties het gebruik aan van onze feest-/conferentiezaal voor 1 dag.


Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen staat al ruim 50 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. 

Op de beursvloer gaan we graag met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. 

Otto Wijnen, Speaker & Coach

Ik zorg ervoor dat gasten van een evenement of bijeenkomst met méér energie naar huis gaan dan waarmee ze kwamen. Daarom noem ik mijzelf ook wel ‘de kleinste energieleverancier van Nederland’


Op de beursvloer kom ik graag met je in gesprek over:

 • Ontwerp en technische ondersteuning bij online en hybride evenementen
 • En/of sprekerscoaching bij presentaties (zowel persoonlijk als online) 

Toyota Botman

Bent u op zoek naar een bedrijf waar klantvriendelijkheid voorop staat, hightech monteurs uw auto onderhouden en eerlijke verkopers informatie geven over de nieuwste Toyota-modellen of mooie occasions? Dan bent u bij Toyota Botman in Zwaag aan het juiste adres! Al 50 jaar is Toyota Botman de Toyota-expert in West-Friesland. Ons professionele team zet zich 100% in om de klanten volledig te ontzorgen.


BDO accountants en adviseurs

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.


Kunt u advies gebruiken op administratief of fiscaal gebied? Zoek BDO dan op 13 oktober tijdens de Westfriese Beursvloer! Wij bieden wij twee organisaties een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek van een uur. 

RAAD Architecten

RAAD Architecten, de bouwmeester van nu. Als allround en full service architecten bureau leveren wij maatwerk. Wij begeleiden de realisatie van uw project vanaf het kennismakingsgesprek naar het eerste 3D ontwerp, tot het moment dat de sleutels worden overgedragen. RAAD staat voor heldere en maakbare architectuur, waarbij duurzaamheid een vanzelfsprekendheid is.


Heeft u hulp nodig bij een vergunningsaanvraag, een klus waar extra handen voor nodig zijn of een visualisatie van een project? Spreek ons aan op de Westfriese Beursvloer.

Schenkeveld Advocaten

Als toonaangevend kantoor bieden wij heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor al uw juridische vragen en problemen. Wij luisteren naar onze klanten en verdiepen ons in wat u bezig houdt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.


We bieden juridisch advies aan in alle vormen waar organisaties behoefte aan hebben (denk aan algemene voorwaarden, contracten bekijken of opstellen, etc.).

Alpha Tours Hem bv

Hét adres voor goed geregeld groepsvervoer voor onder andere scholen, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en touroperators. Onze ervaren chauffeurs vervoeren elk gezelschap veilig en verantwoord in binnen- en buitenland. Alpha Tours streeft er naar de opdracht geheel naar úw wens uit te voeren. 


Wij bieden één busrit aan binnen Noord Holland in een luxe touringcar.

Univé Noord Holland

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.


We hebben ledenfonds dat donaties doet aan initiatieven met een maatschappelijk belang. Daarnaast zijn wij supporter van sport en daardoor hebben wij ook mogelijkheden om sportieve initiatieven te sponsoren.

RataPlan Hoorn

RataPlan heeft 30 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Wij zijn niet alleen de leukste, maar ook de grootste kringloopketen van Nederland. Ook beheren we 49 bewaakte NS fietsenstallingen verspreid over het land. De kringloopwinkels en fietsenstallingen hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden we werkervarings- en stageplaatsen en bevorderen we hergebruik en werken we aan kansen voor zowel mens als milieu. Want samen met jou zorgen wij voor meer werkgelegenheid, hergebruik en een schonere wereld.


Ga met ons in gesprek op de Westfriese Beursvloer! Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland biedt aan maatschappelijke organisaties (max. 40) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Organisaties waar het zelf niet lukt om een passend bedankje of waardering voor hun vrijwilligers te regelen hebben hierbij de voorkeur.

Op de beursvloer kunt u een formulier invullen met uw vraag. Aan het einde van de beursvloer laten we u weten of we met uw organisatie matchen.

Gemeente Enkhuizen

Gemeente Enkhuizen biedt aan maatschappelijke organisaties (max. 40) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Organisaties waar het zelf niet lukt om een passend bedankje of waardering voor hun vrijwilligers te regelen hebben hierbij de voorkeur.

Op de beursvloer kunt u een formulier invullen met uw vraag. Aan het einde van de beursvloer laten we u weten of we met uw organisatie matchen.

Gemeente Stede Broec

De gemeente Stede Broec biedt aan maatschappelijke organisaties (max. 40) vrijwilligersattenties aan om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Organisaties waar het zelf niet lukt om een passend bedankje of waardering voor hun vrijwilligers te regelen hebben hierbij de voorkeur.

Op de beursvloer kunt u een formulier invullen met uw vraag. Aan het einde van de beursvloer laten we u weten of we met uw organisatie matchen.

Van der Valk Hotel Hoorn

Een overnachting, arrangement, high tea, lekker eten of een evenement? Alles kan bij Van der Valk Hotel Hoorn.


Op de Westfriese Beursvloer bieden wij een Live Cooking lunch aan voor 4 personen.

Floridus Tuin en Groen

Floridus Tuin & Groen is al ruim 40 jaar actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen wij met enorm veel plezier en veel respect voor de natuur en voor onze opdrachtgevers. Als veelzijdig hoveniersbedrijf kunnen vrijwel iedere droomtuin realiseren voor particulieren en bedrijven. Hierbij verzorgen wij het gehele proces, van de eerste schets voor uw tuinontwerp tot en met de tuinaanleg en het tuinonderhoud, volledig naar uw wensen.  

 

U kunt met ons het gesprek aangaan over kennis en kunde op het gebied van de buitenruimte en kleine klussen op het gebied van buitenruimte  

Brandweer Westfriesland, Veilig leven

Naast het bieden van hulp in noodsituaties, zet de brandweer zich ook in om leed en schade te voorkomen. Dit doen ze door middel van advisering en preventiecampagnes. Zo adviseert de brandweer over de veiligheid van evenementen en bedrijven. Ook informeert de brandweer inwoners over brandveiligheid, bijvoorbeeld door middel van voorlichtingen, gerichte facebookcampagnes en woningchecks. Verder geeft de brandweer ook lessen op scholen om een nieuwe generatie te leren over het belang van rookmelders en vluchtplannen. Op de beursvloer bieden wij het volgende aan:

 • Woningchecks bij ouderen
 • Voorlichting (zorg)medewerkers signaleren Brand- en Valgevaar
 • Themapakket Brandweer voor organisaties die met (jonge) kinderen werken. 

Cumela

De brancheorganisatie voor groen, grond en infra.

Heeft u een vraag waar grondwerk aan te pas komt, stel deze aan ons. We kijken in ons netwerk of er een bedrijf in de regio deze vraag kan oppakken.

Pop Vriend Seeds

Wij zijn Pop Vriend Seeds, een gespecialiseerd zaadveredelingsbedrijf in Nederland. We exporteren onze groentezaden naar meer dan 100 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, China en Afrika. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Andijk, in het hart van Seed Valley, Nederland.

Voor uw (moes)tuin hebben wij zaadpakketjes beschikbaar.

Gemeente Hoorn

Een uitje voor uw vrijwilligers, bewoners of cliënten? Wij hebben 10 toegangskaarten beschikbaar voor het Westfries Museum. De kaarten zijn geldig tot 31 december, daarna gaat het museum voor langere tijd dicht vanwege verbouwing.

Jamie Zwart

Is uw interne netwerk veilig genoeg om mensen van buitenaf tegen te houden? Ik bied een intern netwerk security assesment aan voor uw organisatie met daarbij tips waar op veiligheid kan worden verbeterd.

Kijk ook bij de deelnemende organisaties en hun vragen