Post | februari 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Project XL: realiseer de droom van jouw organisatie

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een flinke klus op de plank liggen, waar de nodige handjes, kennis, materialen of spullen voor ontbreken? Dan is er nu de kans dat de Westfriese Uitdaging met ‘Project XL’ deze klus samen met jou gaat klaren! Is jouw organisatie actief in West- Friesland en is er behoefte aan hulp? Meld jouw klus dan uiterlijk 10 maart aan voor Project XL! 


Westfriese uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Daarvoor zet zij haar netwerk in van betrokken ondernemers uit de regio. Met Project XL biedt de Westfriese Uitdaging jouw organisatie de mogelijkheid om met gesloten beurs of tegen gereduceerde tarieven jullie droom werkelijkheid te laten worden. 


Behalve dat Westfriese Uitdaging de hulp van de betrokken ondernemers uit haar netwerk inzet, verwacht zij dat de organisatie zelf actief meewerkt bij het verwezenlijken van de droom. Samen bereiken we meer! 


Aanmelden

Wordt jouw klus Project XL? Meld jouw klus uiterlijk 10 maart aan en maak kans! Uit alle inzendingen kiest de matchgroep van de Westfriese Uitdaging één droom uit die gerealiseerd wordt. Aanmelden kan via de website van Westfriese Uitdaging.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Jong Westfriesland in Actie werft jongeren voor opruimen zwerfafval

| Nieuws
Op 20 maart aanstaande is de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. Jong Westfriesland in Actie van ...
Lees meer

Project Nieuwe Nederlanders succesvol afgerond

| Nieuws
Het project Nieuwe Nederlanders van Vrijwilligerspunt betrekt mensen die nieuw zijn in Nederland bij onze ...
Lees meer

Per 1 juli wijzigt Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)

| Nieuws
De WBTR zorgt ervoor dat de regels voor o.a. stichtingen en verenigingen beter aansluiten op de huidige regels ...
Lees meer