Post | juli 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Doe mee met de Westfriese Beursvloer

Op donderdag 19 oktober vindt voor de 14e keer de Westfriese Beursvloer plaats: dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland. Organisaties en bedrijven gaan een uur lang actief handelen, maar; zonder geld! Er wordt gehandeld in kennis en kunde, materialen en middelen, klussen en mensen voor mensen. De Beursvloer vindt dit jaar plaats in De Dres in Nibbixwoud. Bedrijven en organisaties uit West-Friesland die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via westfriesebeursvloer.nl.


De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de Westfriese Uitdaging. De Westfriese Beursvloer is een uitgesproken gelegenheid voor bedrijven en organisaties om met elkaar in contact te komen. Organisaties hebben vaak vragen waarvoor binnen de eigen organisatie de expertise, materialen of mankracht ontbreekt. Denk aan ontwerp van een nieuw logo, meubilair, juridisch advies, een locatie voor een vrijwilligersevent, of een kleine verbouwing. Bedrijven kunnen hierop inspelen door vanuit hun bedrijfsvoering de organisatie te ondersteunen, zonder dat daar geld aan te pas komt. Dit allemaal voor een leuke maatschappelijke, tegenprestatie van de organisatie.


Op zoek naar de match

Na de gongslag gaan ondernemers en vrijwilligers van de organisaties uit de regio tegelijkertijd de vloer op met hun vraag en aanbod. Het handelen kan beginnen! Beide partijen proberen binnen een uur een zo goed mogelijke match te vinden. Is die er, dan wordt deze officieel vastgelegd. In de afgelopen 13 edities zijn bij elkaar al zo’n 1.700 matches gesloten. Succes verzekerd dus!


Aanmelden

Aanmelden voor de Westfriese Beursvloer kan via www.westfriesebeursvloer.nl. Meer informatie over de Westfriese Beursvloer? Stuur een mail naar Brigitta Posch, [email protected] of bel 0229-216499.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Kennisboostweek: leren en inspiratie opdoen

| Nieuws
Van 28 maart tot 4 april is de eerste Kennisboostweek van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Een week vol ...
Lees meer

SailWise krijgt NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

| Nieuws
Vrijwilligerspunt overhandigde maandag 21 februari het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed geregeld aan ...
Lees meer

Doe mee met de Vrijwilligersmarkt

| Nieuws
Ook dit jaar organiseren wij een Vrijwilligersmarkt, namelijk op zaterdag 26 maart bij Sportcentrum Hoorn ...
Lees meer