Post | augustus 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Meld jouw organisatie aan voor de Vrijwilligersmarkt Medemblik

Komt jouw maatschappelijke organisatie uit de gemeente Medemblik of is daar actief? Doe dan mee met de Vrijwilligersmarkt Medemblik. Op zaterdag 7 oktober van 13.00 – 17.00 uur organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik een vrijwilligersmarkt in Omring Valbrug in Medemblik. De vrijwilligersmarkt is onderdeel van het ‘Kom erbij Festival’ dat de gemeente organiseert in en om de Ridderstraat. De vrijwilligersmarkt is een geweldig platform om jouw organisatie te presenteren, vrijwilligers te werven én te netwerken met andere organisaties uit de regio. En, deelname is gratis! 


Ontdekken en netwerken

De markt is voor potentiële vrijwilligers dé uitgelezen plek om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er voor diversiteit aan vrijwilligerswerk in de gemeente Medemblik en omgeving wordt aangeboden. Waarom meedoen met de Vrijwilligersmarkt? Allereerst omdat je zo je organisatie in de schijnwerpers kunt zetten. Daarnaast is de kans heel groot dat je naar huis gaat met een of meerdere nieuwe vrijwilligers! Uit de voorgaande edities is bovendien gebleken dat de markt voor de deelnemende organisaties een waardevolle gelegenheid is om andere organisaties te ontmoeten en tot mooie samenwerkingen te komen. Alle redenen dus om mee te doen!


Kom erbij Festival Medemblik

Tijdens het Kom erbij Festival zijn er volop activiteiten, is er muziek en staan er in de straat diverse kraampjes. Een vrijwilligersmarkt is dus een geweldige aanvulling op dit festival dat in het teken staat van de Week tegen de eenzaamheid. En we weten allemaal dat je met vrijwilligerswerk eenzaamheid kunt tegengaan!


Meedoen?

Meld jouw organisatie dan z.s.m. aan want er is beperkte plek. Stuur een mail naar [email protected] o.v.v. ‘Vrijwilligersmarkt Medemblik’. Voor meer informatie kijk hier.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Wie verdienen de Vrijwilligersprijs Medemblik 2021?

| Nieuws
Ken jij een vrijwilliger die wel eens in het zonnetje mag worden gezet? Die echt het verschil maakt binnen ...
Lees meer

Jongerenadviseurs helpen verjongen

| Nieuws
Jongeren maken je maatschappelijke organisatie sterker, maar hoe vind je die jongeren? En, vooral; hoe zorg je ...
Lees meer

Zomer beweegtasje voor ruim 150 kinderen in gemeente Medemblik

| Nieuws
Ruim 150 kinderen uit gezinnen in de gemeente Medemblik hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen ...
Lees meer