Post | september 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Kom zaterdag 7 oktober naar de Vrijwilligersmarkt Medemblik


Zaterdag 7 oktober organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik de Vrijwilligersmarkt Medemblik in Valbrug. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door maar liefst 30 verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Medemblik e.o. Niet voor niets is gekozen voor de locatie Valbrug. Op 7 oktober vindt namelijk op de Ridderstraat, waar Valbrug gevestigd is, het ‘Kom erbij Festival’ plaats. Van 13.00 – 17.00 uur zijn hier volop activiteiten, is er muziek en staan er in Het Sint Pieter diverse kraampjes. Een Vrijwilligersmarkt is dus een geweldige aanvulling op dit festival dat in het teken staat van de week tegen de eenzaamheid, want het doen van vrijwilligerswerk helpt eenzaamheid tegen te gaan!

 

Diverse vrijwilligersorganisaties

Er is een enorme diversiteit aan organisaties te vinden op de Vrijwilligersmarkt, zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van hoe divers vrijwilligerswerk is! Zo zal Oorlogsmuseum Medemblik, Wereldwinkel Medemblik, Buurtbus de Kromme Leek en de Dierenbescherming aanwezig zijn. Maar ook WilagaerdenLeekerweideGroep, Het Zwembad Midwoud, In de Familietuin en nog veel meer organisaties. Er zal voor iedereen passend vrijwilligerswerk te vinden zijn op de Vrijwilligersmarkt Medemblik! Alle deelnemende organisaties zijn te vinden op deze pagina.

 

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. We hebben een vacaturebank met ruim 300 openstaande vrijwilligersvacatures in West-Friesland. Daarnaast kunnen we op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

 

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt Medemblik!

Wanneer: zaterdag 7 oktober van 13.00 – 17.00 uur

Waar: Valbrug, Valbrug 1 Medemblik

Parkeren en toegang gratis.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Charlotte zoekt collega-vrijwilligers voor Hulp Dichtbij

| Nieuws
Het doen van een boodschapje, hulp in de tuin, een klusje in huis, behoefte aan een praatje, vervoer naar de ...
Lees meer

Doe mee met de Westfriese Beursvloer

| Nieuws
Op donderdag 19 oktober vindt voor de 14 e keer de Westfriese Beursvloer plaats: dé ontmoetingsplek voor ...
Lees meer

Jongeren gezocht die organisaties helpen verjongen

| Nieuws
Jongeren maken je maatschappelijke organisatie sterker, maar hoe vind je die jongeren? En, vooral; hoe zorg je ...
Lees meer