Post | januari 2023 | Nieuws | 1 min lezen

Klussen gezocht voor NLdoet 2023

Op vrijdag 10 maart zorgt Vrijwilligerspunt Westfriesland in West-Friesland voor de coördinatie van klussen voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Ruim 700 leerlingen van het Oscar Romeo en Copernicus SG in Hoorn en de Dijk in Medemblik zullen zich dan inzetten voor maatschappelijke organisaties in West-Friesland. Heel veel extra handjes dus, maar we kunnen nog vrijwilligersklussen gebruiken! Heeft jouw maatschappelijke organisatie nog klussen liggen? Meld je klus dan aan bij Vrijwilligerspunt via [email protected]!


Muurtje schilderen, schoonmaken, tuintje voorjaar-klaar maken, spelletjesmiddag begeleiden, high-tea organiseren, opruimwerkzaamheden… in en om jouw stichting, vereniging, zorginstelling of club liggen vast en zeker klusjes en activiteiten op de plank waar je maar niet aan toe komt. Dan is nu het moment om die klussen te laten oppakken tijdens NLdoet! Jouw organisatie is ermee geholpen en voor de leerlingen biedt NLdoet een uitgelezen mogelijkheid om een maatschappelijke stage te doen en kennis te maken met vrijwilligerswerk.


Ook handjes nodig?

Organisaties die vorig jaar hebben meegedaan waren super geholpen. Zoals Activiteitencentrum Woudrust uit Oostwoud die toen hun enthousiasme met Vrijwilligerspunt deelde: “De jongeren zijn echt harde werkers en ze zijn super enthousiast. We zijn heel blij met ze, want onze eigen vrijwilligers zijn een stuk ouder en dan worden deze tuinklussen toch wat lastiger om te doen.”


Ook extra handjes nodig? Meld je klus aan via [email protected] of bel 0229-216499 voor meer informatie.
Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Dit zijn de winnaars van de Vrijwilligersprijs Hoorn

| Nieuws
Op 10 december kregen vrijwilliger Mariska Verhaar van Inloophuis Pisa en vrijwilligersorganisatie Waal ...
Lees meer

Wie winnen de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021?

| Nieuws
Breng je stem uit! Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie ...
Lees meer

De winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2021

| Nieuws
Op 19 november werden de winnaars bekend gemaakt van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2021. De bekendmaking ...
Lees meer