Post | januari 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Klussen gezocht voor NLdoet

Op vrijdag 11 maart doet Vrijwilligerspunt Westfriesland mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Maar liefst 540 enthousiaste leerlingen van het Oscar Romeo en Copernicus SG zullen zich dan inzetten voor maatschappelijke organisaties in West-Friesland. Handjes genoeg dus, maar we kunnen nog vrijwilligersklussen gebruiken! Heeft jouw maatschappelijke organisatie nog klussen liggen? Meld je klus dan aan bij Vrijwilligerspunt via [email protected]


Muurtje schilderen, schoonmaken, tuintje voorjaar-klaar maken, bloembakken vullen, onderhoudswerkzaamheden… in en om jouw stichting, vereniging, zorginstelling of club liggen vast en zeker klusjes waar je maar niet aan toe komt. Dan is nu het moment om die klussen te laten oppakken, want de leerlingen draaien daar hun hand niet voor om. En voor de leerlingen een uitgelezen mogelijkheid om een maatschappelijke stage te doen en kennis te maken met vrijwilligerswerk. 


Ook handjes nodig?

Organisaties die vorig jaar hebben meegedaan waren super geholpen, zoals de Sint Jozefschool in Blokker: “Er is enorm veel gedaan vandaag: geschilderd, insectenhuisjes zijn in elkaar gezet, er is geveegd, grasgemaaid, basketbalnetten zijn opgehangen, geweldig. Alles is super goed geregeld door Vrijwilligerspunt. Het was echt een geslaagde dag!” 


Ook extra handjes nodig? Meld je klus aan via [email protected] of bel 0229-216499 voor meer informatie. 


Een impressie van NLdoet 2021? Bekijk het filmpje:Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vrijwilligers in Coronatijd

| Nieuws
Willem-Jan de Gast brengt maatschappelijke organisaties in beweging. Tijdens een intervisiebijeenkomst die ...
Lees meer

Jouw foto op de cover?

| Nieuws
Altijd al op de cover van een magazine willen staan? Dan is dit je kans! Schouwburg Het Park wil dit jaar ...
Lees meer

Vrijwilligers staan klaar om te helpen

| Nieuws
Sinds Vrijwilligerspunt zich eind maart als partner aansloot bij het platform Corona Helpers, hebben zich al ...
Lees meer