Skip Navigation
Over ons

Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Vrijwilliger crew Jungle in The Sky Festival

Een dag · 2–4 uur
Hoorn, Noord-Holland, Nederland
Evenement & festival
SamenwerkenMensen begeleidenFotografie & filmBegeleiden
Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
#41140
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Vrijwilliger-crew-Jungle-in-The-Sky-Festival/41140 om je aan te melden
SamenvattingHelp mee om ons coronaproof festival deze zomer een succes te maken! Doe ervaring op, leer nieuwe mensen kennen en wees onderdeel van een gaaf festival!
Uitgebreide omschrijving

Work Heart Make Art (WHMA) wilt dat alle jongeren de kans krijgen om nieuwe kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector.


Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten. Jungle in the Sky (JITS) is een coronaproof festival in Hoorn dat in de zomer van 2021 wordt georganiseerd vanuit WHMA.


Voor het JITS festival zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op de dag van het festival ons willen helpen met allerlei dingen, zodat we samen iets gaafs kunnen neerzetten voor buurten van Hoorn. We kunnen alle extra handjes op de dag zelf van het festival gebruiken. Denk aan beveiliging, runner, helpen sjouwen en nog veel meer. Waarom zou je hier aan mee willen doen? Allereerst is er genoeg ruimte om iets te doen wat bij je past en waar jij energie van krijgt! Daarnaast ben je onderdeel van een gaaf festival in Hoorn, waar veel mensen het misschien wel over gaan hebben deze zomer. Tot slot maak je misschien wel nieuwe vrienden met onze groep vrijwilligers. Klinkt goed toch? :-)

 

Met de stichting en JITS zijn we een team dat gedreven is om iets tofs te organiseren, waarmee we iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Join onze community! Als dit jouw interesse heeft gewekt neem dan contact met ons op voor meer informatie.


Datum festival: eind augustus/september

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > Work Heart Make Art > Vrijwilliger crew Jungle in The Sky Festival
Over Work Heart Make Art
Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten.
#41140
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Vrijwilliger-crew-Jungle-in-The-Sky-Festival/41140 om je aan te melden