Skip Navigation
Over ons

Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Online marketing & communicatie

4 uur/week
Vanuit huis
Evenement & festivalMarketing & Communicatie
CreatiefOntwerpenFotografie & filmNederlands
Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
#41136
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Online-marketing--communicatie/41136 om je aan te melden
SamenvattingJungle in the Sky (JITS) is een coronaproof festival in Hoorn, en we kunnen jou goed gebruiken om ons online zichtbaar te maken!
Uitgebreide omschrijving

Stichting Work Heart Make Art (WHMA) is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten. Jungle in the Sky (JITS) is een coronaproof festival in Hoorn dat in de zomer van 2021 wordt georganiseerd vanuit WHMA.


Als online marketing & communicatie medewerker ben jij onze held online (website en sociale media). Ons doel is om de stichting en het bijhorende festival JITS zichtbaar te maken. Deze functie is een mooie en unieke kans om ervaring op te doen voor later en om te leren van professionals! Een marketingbureau helpt ons met de online marketing, en we hebben jou nodig om mee te helpen, ideeën te bedenken en te leren van professionals. Het helpt als je creatief bent en allerlei ideeën hebt om de stichting/JITS zichtbaar te maken op sociale media. Het verzinnen van content vindt je leuk om te doen. Ook helpt het als je makkelijk berichten schrijft die aantrekkelijk zijn voor ons publiek: alles om mensen enthousiast te maken! Het is extra mooi als je ervaring hebt met fotografie/video/vormgeving om de content er extra gaaf uit te laten zien, maar dit is niet noodzakelijk. Samen zullen we kijken wat jij leuk vindt om te gaan doen, daar is alle ruimte voor!  


Daarnaast hebben wij een voorkeur voor iemand tussen 14-27 jaar en kan je gekoppeld worden aan ontwikkeltraject (MDT) zodat je een officieel certificaat krijgt voor deelname. Het MDT-traject is bijzonder, omdat het speciaal voor jongeren is en je geholpen wordt om jouw talent en kracht te ontdekken. Je leert én je doet ervaring op voor je CV. Met de stichting en JITS zijn we een team dat gedreven is om iets tofs te organiseren, waarmee we iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Daarnaast zijn we een klein en gezellig team waar altijd plek is voor extra hulp.


Als dit jouw interesse heeft gewekt neem dan contact met ons op voor meer informatie!


Datum festival: eind augustus/september

Start & einde functie: te bespreken, indicatie: 1 juni 2021 – half september 2021 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Over Work Heart Make Art
Stichting Work Heart Make Art is van mening dat alle jongeren de kans moeten krijgen om nieuwe skills, kennis en ervaring op te doen in de kunst- en cultuursector. Dit doen wij aan de hand van innovatieve, creatieve projecten waarbij jongeren worden geïnspireerd en gestimuleerd om hun talenten en kwaliteiten in te zetten.
#41136
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Work-Heart-Make-Art/activiteiten/Online-marketing--communicatie/41136 om je aan te melden