Skip Sidebar

Over ons

Omring werkt al meer dan honderd jaar in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten, vanuit de visie eigen regie, samen en ...

OuderenZorg & WelzijnMensen met een beperking
Rolstoeltoegankelijk
Deel

Wij zoeken wandelaars voor onze wandelclub

2 uur/week
Uiverstraat 1, 1671 EL Medemblik, Nederland
Activiteiten begeleidenBuitenSportOrganiserenSociaal contactMaatje & buddyZorg en hulpverleningOndersteunend werk
SamenwerkenMensen begeleidenOrganiserenPraten met anderenBegeleidenLuisterenNederlands
OuderenZorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel activiteit
#43198
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Omring-woonzorglocatie-Waterpark/activiteiten/Wij-zoeken-wandelaars-voor-onze-wandelclub/43198 om je aan te melden

Samenvatting

We zoeken geduldige wandelaars die een rolstoel kunnen duwen.
Samen naar buiten, daar kijken onze bewoners heel erg naar uit. Zij kunnen dat niet meer alleen.

Uitgebreide omschrijving

Onze bewoners willen graag met u op stap!

Het is weer zomer. Storm en regen zijn alweer vergeten en het zonnetje laat zich uitbundig zien. U doet uw schoenen aan en gaat lekker op stap voor een wandeling door het mooie Medemblik. Lekker met de wind door uw haren en de zon op uw gezicht, heerlijk in de buitenlucht. U gaat samen met een van onze (rolstoelgebonden) bewoners naar buiten en samen maken jullie een fijne wandeling.


Wordt u ook blij van een mooie wandeling en geniet u van het plezier van een ander? Wij zoeken vrijwilligers die met onze bewoners willen wandelen. Dit is wekelijks op woensdagochtend. (In overleg kan dit ook op een ander tijdstip.)

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek! 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Omring woonzorglocatie Waterpark

Omring werkt al meer dan honderd jaar in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten, vanuit de visie eigen regie, samen en positief. Dit doen we door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen, samen met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers, door goede zorg en ondersteuning zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.
Deel activiteit