Skip Navigation
Over ons

Beleef 500 jaar wonen!

Kunst & cultuur
Deel

Kernvrijwilligers voor Museumhuis Huis Bonck

Flexibel
Binnenluiendijk 3, 1621 ME Hoorn, Nederland
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#22829
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Museumhuis-Bonck/activiteiten/Kernvrijwilligers-voor-Museumhuis-Huis-Bonck/22829 om je aan te melden
SamenvattingVereniging Hendrick de Keyser zoekt een vrijwilliger voor Museumhuis Huis Bonck aan de Binnenluiendijk in Hoorn.
Uitgebreide omschrijving

Kent u Huis Bonck? Dat mooie huisje aan de Binnenluiendijk 3 in Hoorn? Eigenaar Vereniging Hendrick de Keyser heeft in juni 2018 dit monument als Museumhuis geopend. Word vrijwilliger in dit bijzondere 17eeeuwse huis.


Bij Museumhuizen gaan letterlijk deuren voor je open. Tot nu toe waren de deuren van deze huizen nagenoeg gesloten, maar vanaf nu kan iedereen een kijkje in de keuken én andere vertrekken nemen! Bij Museumhuizen komen de huizen echt tot leven en gaat er een wereld voor je open! In een Museumhuis zal je geen bordjes ‘niet aanraken’ vinden. Bezoekers mogen plaatsnemen op de 17e-eeuwse stoelen, de bedstede uitproberen of theedrinken in de binnenkamer. Als kernvrijwilliger bent u een ‘gewone’ vrijwilliger, met extra taken. U zorgt voor een gastvrij ontvangst en brengt het huis, samen met de bezoekers, tot leven. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het openen en afsluiten van het huis, weet u wat te doen in geval van nood en bent u het aanspreekpunt voor uw collega’s. U weet hoe de inrichting hoort te staan en handelt klachten af. Kortom, u heeft meer verantwoordelijkheden. Uiteraard wordt u hier uitgebreid op ingewerkt.


De Vereniging biedt kernvrijwilligers een vaste onkostenvergoeding van € 15,50 per dagdeel (dit is inclusief reiskosten) met een maximum van € 140 per maand.


We verwachten van onze kernvrijwilligers dat zij twee dagdelen per week aanwezig zijn. Deze dagdelen worden in overleg bepaald. Vereniging Hendrick de Keyser zoekt vrijwilligers met goede communicatieve en sociale vaardigheden, die het leuk vinden om met mensen te werken. Kernvrijwilligers beschikken over een BHV diploma (deze opleiding wordt u aangeboden door Vereniging Hendrick de Keyser). Er is geen specifieke voorkennis of ervaring vereist, maar interesse in architectuur, het pand of de geschiedenis van de regio is gewenst. Daarnaast bent u woonachtig in de regio.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > Museumhuis Bonck > Kernvrijwilligers voor Museumhuis Huis Bonck
Over Museumhuis Bonck
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
#22829
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Museumhuis-Bonck/activiteiten/Kernvrijwilligers-voor-Museumhuis-Huis-Bonck/22829 om je aan te melden