Skip Navigation

Jong Westfriesland in Actie

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Jong Westfriesland in Actie is hét jongerennetwerk voor jongeren in Westfriesland die vrijwilligerswerk (willen) doen. Je kan vrijwilligerswerk op een flexibele manier doen, eenmalig of vaker, door...

Deel

Ben jij dé gene die iedereen een onvergetelijke avond bezorgt in het theater?

Vacature · Flexibel
Onder De Boompjes 21, 1621 GG Hoorn, Nederland
CateringToezicht
Catering
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Jong-Westfriesland-in-actie/activiteiten/Ben-jij-de-gene-die-iedereen-een-onvergetelijke-avond-bezorgt-in-het-theater/22967 om je aan te melden
SamenvattingJa!? Theater Het Pakhuis in Hoorn zoekt enthousiaste jonge vrijwilligers die minimaal 1 keer per 2 maanden de gasten ontvangt in het theater.
Uitgebreide omschrijving

Theater Het Pakhuis zet talent op het podium! Wil jij eraan bijdragen dat iedereen kan genieten van een divers aanbod van toneel, dans en muziek? Zorg jij dat talent van nu en morgen vandaag de ruimte krijgt om te stralen op ons mooie podium? Dan zijn we op zoek naar jou! 


Over de functie medewerker gastenontvangst


Jij zorgt ervoor dat de gasten in het theater een onvergetelijke avond hebben. Je staat achter de bar waar gasten een drankje bij jou kunnen halen. Als ze vragen hebben dat ze bij jou terecht kunnen. Daarnaast bedien je ook de kassa als gasten nog kaartjes willen kopen. Aan het einde van jouw dienst zorg jij samen met jouw team dat alles er weer netjes uit ziet en geniet je met ze alle van een gezellige sluitborrel!


Het is fijn als je minimaal 1 keer per 2 maanden beschikbaar bent, daarnaast word je aanwezigheid bij de vrijwilligersbijeenkomst 2 à 3 keer per jaar ook erg gewaardeerd.


Klinkt dat niet als een onwijs leuke & gezellige avond? Meld je dan aan als medewerker gastenontvangst bij Het Pakhuis! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Hoorn > Hoorn Activiteiten > Jong Westfriesland in Actie > Ben jij dé gene die iedereen een onvergetelijke avond bezorgt in het theater?
Over Jong Westfriesland in Actie
Jong Westfriesland in Actie is hét jongerennetwerk voor jongeren in Westfriesland die vrijwilligerswerk (willen) doen. Je kan vrijwilligerswerk op een flexibele manier doen, eenmalig of vaker, door middel van het Jongerennetwerk. Of kies voor Maatschappelijke Diensttijd (MDT), dit is intensiever en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Jong Westfriesland in Actie is onderdeel van Vrijwilligerspunt. Volg ons ook op social media @vrijwilligerspuntwf
·
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Jong-Westfriesland-in-actie/activiteiten/Ben-jij-de-gene-die-iedereen-een-onvergetelijke-avond-bezorgt-in-het-theater/22967 om je aan te melden