Skip Sidebar

Over ons

De Hoornse Stadsfeesten is een van de grootste, gratis toegankelijke festivals van West-Friesland. Drie dagen gevuld met live muziek, dans en theater: een breed en gevarieerd programma met gemiddeld ...

Kunst & cultuur
Deel

Over Hoornse Stadsfeesten

De Hoornse Stadsfeesten is een van de grootste, gratis toegankelijke festivals van West-Friesland. Drie dagen gevuld met live muziek, dans en theater: een breed en gevarieerd programma met gemiddeld 100 acts verdeeld over ongeveer 10 locaties, binnen en buiten.

Een van de dingen die de Hoornse Stadsfeesten uniek maakt is dat de gehele organisatie in handen is van vrijwilligers. Met een enthousiast team zorgen we voor de productie, de programmering, het werven van sponsoren, de communicatie, de coördinatie van de vrijwilligers en nog veel meer.

Maar het echte werk zit natuurlijk in het weekend van het festival zelf. Dan hebben we veel handen nodig om de podia op te bouwen, bands te ontvangen en te begeleiden, bezoekers de weg te wijzen, te zorgen dat alles op en rond de podia gladjes verloopt, merchandise te verkopen en alle andere vrijwilligers van eten en drinken te voorzien.

Lijkt het je leuk om ons hier bij te helpen en de Stadsfeesten eens van een heel andere, bijzondere kant te zien? En om voor Hoorn en de wijde omgeving een mooi festival neer te zetten? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Foto's