Skip Sidebar

Over ons

Multifunctioneel centrum voor conferenties, markten, trouwerijen en beurzen.

Kunst & cultuur
Deel

Organisatietalent

Flexibel
Oosterblokker 98, 1696 BK Oosterblokker, Netherlands
Begeleiding
Kunst & cultuur
25 plaatsen over.
Deel activiteit
#21771
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspunt.com/o/Cultureel-Centrum-Pancratius-Oosterblokker/activiteiten/Organisatietalent/21771 om je aan te melden

Samenvatting

Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker zoekt een organisatietalent die het leuk vindt om activiteiten te organiseren.

Uitgebreide omschrijving

Cultureel Centrum Pancratius is een multifunctioneel centrum waar met een grote groep vrijwilligers allerlei sociale en culturele evenementen georganiseerd worden, zoals markten, exposities en concerten. Dit alles met als doel het behoud van één van de oudste kerken in West-Friesland, de Pancratiuskerk in Oosterblokker. Vind je het leuk om in deze mooie en monumentale Pancratiuskerk een of meerdere activiteiten te organiseren zoals exposities, markten, concerten of anderszins, dan zijn wij naar jou op zoek. Om je daarbij te helpen zijn voor bestaande activiteiten draaiboeken beschikbaar. En bij de organisatie word je ondersteund door een culturele commissie en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. , Voor deze functie verstrekken we een vrijwilligersvergoeding, met dien verstande dat deze en de hoogte er van afhankelijk is van de inzet die er voor moet worden gedaan. Afhankelijk van het te organiseren evenement (periode september t/m juni).

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Cultureel Centrum Pancratius Oosterblokker

Multifunctioneel centrum voor conferenties, markten, trouwerijen en beurzen.
25 plaatsen over.
Deel activiteit