Skip Sidebar

Over ons

Een aanzienlijk deel van de mensen heeft (individuele) begeleiding nodig om zich in de maatschappij staande te houden. Helaas is niet voor alle mensen van deze groep duidelijk waar zijn of haar ...

WelzijnZorg
Rolstoeltoegankelijk
Deel
Atelier 2de plan

Over Atelier 2de plan

Een aanzienlijk deel van de mensen heeft (individuele) begeleiding nodig om zich in de maatschappij staande te houden. Helaas is niet voor alle mensen van deze groep duidelijk waar zijn of haar (on)mogelijkheden liggen. Ook voorzien de instanties, die op dit moment in dit werkveld werkzaam zijn, niet in de mogelijkheden om iedereen op korte termijn te begeleiden.
Wij willen op eigen wijze een bijdrage leveren aan de invulling van de toenemende vraag naar deze begeleiding, scholing of een geschikte dagbesteding. Financiering geschiedt via WMO, Jeugdwet, WLZ, PGB of zorg in natura. Wij hebben bij diverse instellingen een onderaannemerschap. Bel ons even dan geven wij de info die nodig is om een beschikking aan te vragen.
Het pand is een dubbel woonhuis, dat beschikt over verschillende werkruimten waar deelnemers in kleine groepjes of individueel op hun eigen niveau aan het werk kunnen.

Foto's