Samenwerken met bedrijven

Veel bedrijven willen graag samenwerken met maatschappelijke organisaties in de regio en daarmee een vrijwillige bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Dat is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Dat doen zij door kennis, materialen en middelen te bieden. Maar, ook personeel! Want, vrijwilligerswerk is een hele goede en waardevolle manier van teambuilding voor een bedrijf. Vrijwilligerspunt brengt organisaties en bedrijven met elkaar in contact om de sociale infrastructuur in de regio te versterken.

Westfriese Beursvloer

Westfriese Beursvloer

De Westfriese Beursvloer is dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit Westfriesland. Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” een uur lang zonder een euro uit te geven.

Westfriese Uitdaging

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een vraag waar jullie zelf niet de kennis of ervaring voor in huis hebben? Missen jullie de juiste materialen of gereedschappen om een klus te klaren? Of is een helpende hand welkom? Dan zorgen wij ervoor dat je aanvraag geplaatst wordt bij de Westfriese Uitdaging. De Westfriese Uitdaging is een netwerk van Westfriese bedrijven, die Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) hoog in het vaandel hebben staan. Bedrijven die jouw organisatie graag helpen. Met gesloten beurs! Klik op onderstaande button om je vraag aan te melden.

Westfriese Uitdaging

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.