Samenwerken met bedrijven

Samenwerken met bedrijven betekent niet alleen veel voor de maatschappelijke organisatie, maar ook voor het bedrijf. Het kan namelijk een hele goede manier van teambuilding zijn voor het bedrijf. Daarnaast is elk bedrijf gebaat bij een gezonde en sociale omgeving. Als vrijwillige bijdrage aan de lokale samenleving investeren zij kennis, personeel, materiaal/middelen en netwerken. Dat is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Vrijwilligerspunt brengt organisaties en bedrijven met elkaar in contact om de sociale infrastructuur in de regio te versterken.

Westfriese Beursvloer

De Westfriese Beursvloer is dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit Westfriesland. Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” een uur lang zonder een euro uit te geven.

Westfriese Uitdaging

Heeft jouw maatschappelijke organisatie een vraag waar jullie zelf niet de kennis of ervaring voor in huis hebben? Missen jullie de juiste materialen of gereedschappen om een klus te klaren? Of is een helpende hand welkom? Dan kun je terecht bij de Westfriese Uitdaging. Bedrijven helpen namelijk graag en dit alles met gesloten beurs.

Meer weten?

Neem contact met ons op!