Post | september 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Wie is jouw favoriete Hoornse vrijwilliger of organisatie?

Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Hoorn de Vrijwilligersprijs Hoorn, dé waarderingsprijs voor vrijwilligers en vrijwilligers-organisaties. Wie is jouw favoriete vrijwilliger die het verschil maakt in jour organisatie? Waar je altijd op kunt rekenen en die het verdient om extra in de spotlights te staan? Of weet je een maatschappelijke organisatie die veel betekent voor de gemeente Hoorn en deze waarderingsprijs meer dan waard is? Meld jouw favoriet dan uiterlijk 25 oktober aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021! Wie verdienen dit jaar deze geweldige waarderingsprijs?


Er zijn twee categorieën: de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie. Bewoners uit de gemeente Hoorn kunnen hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie/-(burger)initiatief aanmelden tot 25 oktober via www.vrijwilligersprijshoorn.nl. De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Hoorn. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Hoorn en/óf woont in de gemeente Hoorn en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.


Meld jouw favoriet hier aan!


Bekendmaking winnaars…

De aanmelding sluit op 25 oktober, waarna de vakkundige jury zich over de aanmeldingen buigt en van beide categorieën drie genomineerden kiest. Vanaf 24 november kan er gestemd worden op de genomineerden. Op vrijdag 10 december zal de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie 2021 van Hoorn bekend worden gemaakt. 


Vorig jaar waren Jim Borra, Jan van der Gracht en Watertaxi Hoorn de winnaars! Zie de foto! Watertaxi Hoorn is op de foto vertegenwoordigd door Bram Nijenhuis en staat samen met Wethouder Kholoud Al Mobayed die persoonlijk de waarderingsprijs kwam uitreiken.


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vrijwilligerspunt ontvangt 750 euro van werkgroep Benefietconcert voor Oekraïners

| Nieuws
Woensdag 1 juni werd Vrijwilligerspunt Westfriesland verrast met een cheque ter waarde van 750 euro voor haar ...
Lees meer

Taalmaatje Praktijk: de Nederlandse taal leren door te leren én te doen

| Nieuws
Met het nieuw ontwikkelde taaltraject ‘Taalmaatje Praktijk’ kunnen mensen die nieuw zijn in Nederland en nog ...
Lees meer

Twee lesgroepen van start dankzij Microsoft Datacenter Community Fonds

| Nieuws
Taalhuis Westfriesland, onderdeel van Vrijwilligerspunt Westfriesland, en ROC Kop van Noord-Holland trekken ...
Lees meer