Stem op jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van Hoorn

Stemmen kan tot en met 9 december 2021

Vrijwilliger

Wie wint de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021 categorie Vrijwilliger? Is het Mariska Verhaar, Rita Lodde, of Henk Koorn? Breng nu jouw stem uit!

Vrijwilligersorganisatie

Wie wint de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021 categorie Vrijwilligersorganisatie? Is het Stand-by, Waal Handjes, of Joint the Project? Breng jouw stem uit! Stemmen kan tot en met 9 december.

Vrijwilligersprijs Hoorn

Veel mensen in Hoorn doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. En deze vrijwilligers mogen best eens extra in het zonnetje gezet worden! Daarom organiseert Vrijwilligerspunt jaarlijks de Vrijwilligersprijs Hoorn in samenwerking met de gemeente Hoorn. Dé waarderingsprijs voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.


Wie worden in 2021 de winnaars van de Hoornse Vrijwilligersprijs? Daar heb jij als inwoner van Hoorn invloed op, want jij kunt jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie/-initiatief aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Hoorn.


Aanmelden kan tot en met 31 oktober. Begin december worden de winnaars van de Vrijwilligersprijs Hoorn bekendgemaakt.

Zo werkt de Vrijwilligersprijs Hoorn

Genomineerden

Tot en met 31 oktober kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties aangemeld worden. Van 24 november tot en met 9 december kan er door iedereen gestemd worden op zijn of haar favoriete genomineerde. Deze stemmen tellen voor 50 procent mee, want ook de jury stemt op haar favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie en deze stemming telt eveneens voor 50 procent mee. Op 10 december zullen de winnaars bekend worden gemaakt (zie 'Winnaars').

Jury

De vijf leden van de jury letten bij het kiezen van de genomineerden op wat hen zo bijzonder maakt. Bijvoorbeeld hoe onderscheidend de inzet van de vrijwilliger is. Of hoe de organisatie haar vrijwilligers waardeert en hoe de verbinding is met de inwoners van Hoorn, met andere organisaties en/of met de eigen vrijwilligers. Nadat de aanmeldperiode is gesloten, buigt de jury zich over de aanmeldingen en kiest voor beide categorieën drie genomineerden.

Winnaars

Op vrijdag 10 december worden de winnaars met een persoonlijk bezoek van wethouder Kholoud Al Mobayed bekend gemaakt! De winnaars ontvangen een prijzenpakket aangeboden door de sponsors en natuurlijk de eervolle benoeming van Vrijwilliger van het jaar 2021 of Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021.

Prijzen

Bedrijven en organisaties in Westfriesland helpen de Vrijwilligersprijs Hoorn door fantastische prijzen ter beschikking te stellen. Binnenkort zie je hieronder alle sponsors die vrijkaartjes ter beschikking stellen voor het prijzenpakket van de winnaars van de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021.

De Vrijwilligersprijs Hoorn wordt mogelijk gemaakt door: