Mariska Verhaar en Waal Handjes winnen de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021


Vrijwilliger Mariska Verhaar van Inloophuis Pisa en vrijwilligersorganisatie Waal Handjes kregen persoonlijk op 10 december van wethouder Kholoud Al Mobayed te horen dat zij de winnaars zijn van de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021. Naast een heerlijk high-tea/borrelpakket kregen de winnaars een prijzenpakket aangeboden van diverse organisaties uit Hoorn en Medemblik. 

Lees hier meer!

Zo werkt de Vrijwilligersprijs Hoorn

Genomineerden

Tot en met 31 oktober kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties aangemeld worden. Van 24 november tot en met 9 december kan er door iedereen gestemd worden op zijn of haar favoriete genomineerde. Deze stemmen tellen voor 50 procent mee, want ook de jury stemt op haar favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie en deze stemming telt eveneens voor 50 procent mee. Op 10 december zullen de winnaars bekend worden gemaakt (zie 'Winnaars').

Jury

De vijf leden van de jury letten bij het kiezen van de genomineerden op wat hen zo bijzonder maakt. Bijvoorbeeld hoe onderscheidend de inzet van de vrijwilliger is. Of hoe de organisatie haar vrijwilligers waardeert en hoe de verbinding is met de inwoners van Hoorn, met andere organisaties en/of met de eigen vrijwilligers. Nadat de aanmeldperiode is gesloten, buigt de jury zich over de aanmeldingen en kiest voor beide categorieën drie genomineerden.

Winnaars

Op vrijdag 10 december worden de winnaars met een persoonlijk bezoek van wethouder Kholoud Al Mobayed bekend gemaakt! De winnaars ontvangen een prijzenpakket aangeboden door de sponsors en natuurlijk de eervolle benoeming van Vrijwilliger van het jaar 2021 of Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021.

Prijzen

Bedrijven en organisaties in Westfriesland helpen de Vrijwilligersprijs Hoorn door fantastische prijzen ter beschikking te stellen. Binnenkort zie je hieronder alle sponsors die vrijkaartjes ter beschikking stellen voor het prijzenpakket van de winnaars van de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021.

De Vrijwilligersprijs Hoorn wordt mogelijk gemaakt door: