Post | september 2021 | Nieuws | 2 min lezen

Meld jouw organisatie aan voor Rabo ClubSupport 2021

Heeft jouw organisatie een rekening lopen bij de Rabobank? Schrijf jouw organisatie dan uiterlijk 26 september in voor de ClubSupport 2021! Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank West-Friesland al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Want, zo vindt de Rabobank: iedereen verdient een club!


Naast het Rabobank Coöperatiefonds heeft de Rabobank eens per jaar de actie ClubSupport. Alle organisaties met een rekening bij de Rabobank kunnen hieraan deelnemen. Door het enthousiasmeren van de eigen clubleden, hun achterban en belangstellenden kunnen clubs, stichtingen en verenigingen stemmen verzamelen. Alle stemmen vertegenwoordigen een waarde waarmee je een activiteit kunt organiseren, een project kunt realiseren of een bijdrage verkrijgt voor materialen voor jouw organisatie.


Iedereen verdient een club

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Rabobankleden beslissen mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.


ClubSupport in drie stappen

Inschrijven: Van 6 tot en met 26 september kunnen clubs en verenigingen zich inschrijven. Je ontvangt vanzelf een uitnodiging met een aanmeldcode.


Stemmen

Van 4 tot en met 24 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. In deze periode zorg je als organisatie natuurlijk voor publiciteit om zoveel mogelijk stemmen te werven. Dit kan via (sociale) media, de website van je organisatie, posters en banners tijdens activiteiten of je clubblad of nieuwsbrief. Hoe creatiever en hoe meer zichtbaar, vergroot je de kans op stemmen.


Uitslag

Na het sluiten van de stembus, wordt er geteld. Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen alle deelnemers welke financiële ondersteuning ze krijgen. Laat na de uitreiking zien welk bedrag je hebt ontvangen voor jouw club en bedank alle mensen die op jouw organisatie hebben gestemd. Nog mooier; je kunt ook laten zien wat je met het bedrag gaat doen en wellicht nog meer mensen enthousiasmeren voor jouw club.


Meer informatie op Rabo ClubSupport
Deel blogpost