Terug naar overzicht

Kom jij ons helpen om kindertjes blij te maken met een gratis fiets?

Vindt je het leuk om minderbedeelden te helpen door kinderfietsjes te maken of uit te delen? Kom dan helpen bij de Gratis Kinderfietsjes Actie in Hoorn en omgeving!


Algemeen

Vacaturenummer 8858
Werkzaamheden Werkzaamheden
Wij (Jan, Mans en Lida uit Zwaag) zijn in oktober 2018 begonnen met het uitdelen van gratis kinderfietsjes. Deze delen we uit aan minderbedeelden die last hebben van (stille) armoede. En of je nu in Zwaag, Enkhuizen of elders in Noord Holland woont, we proberen iedereen te helpen. Het aantal fietsjes staat momenteel zelfs al op 580! Helaas lukt het niet om iedereen te helpen, aangezien we ook nog onze betaalde banen hebben. Vandaar dat we op zoek zijn naar mensen die ons hierbij graag willen helpen!

Fietsjes worden door mensen gedoneerd aan ons, of worden gesponsord en moeten dan wellicht nog in elkaar gezet worden. Andere fietsjes moeten wellicht even opgeknapt worden. Ook kunnen we goed hulp gebruiken bij het uitdelen van de fietsjes aan de mensen die ze het meest nodig hebben.

We klussen op het terrein van HSV voetbalvereniging.
We hopen op enthousiaste mensen, dat zijn wij ook en kom ons kleine team versterken!
Bedankt namens Jan en Mans en Lida
Activiteit Hulpverlening
Wij vragen van u
Gevraagde beschikbaarheid Het gaat om de maandag van 10 tot uiterlijk 4 uur, op andere doordeweekse dagen van 3 tot 5 uur en eventueel op zondag van 12 tot 4. Natuurlijk spreken we in goed overleg af wanneer je ons komt helpen.

Organisatie

Naam Gratis Kinderfietsjes Actie
Gemeente Hoorn
Sector Sociaal en cultureel werk

Vrijwilligers voorwaarden

OnkostenvergoedingNee
ReiskostenvergoedingNee
VrijwilligersvergoedingNee

 Terug naar overzicht

Heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken op info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99