Stem op jouw favoriete vrijwilligersorganisatie!

Wie wordt de Vrijwilligersorganisaties Medemblik 2021?

Dit zijn de genomineerde vrijwilligersorganisaties voor de Vrijwilligersprijs Medemblik. Breng nu jouw stem uit! Meer weten over de vrijwilligersorganisaties? Bekijk hieronder de promotiefilmpjes!

Poll Maker

KNRM Station Medemblik

De vrijwilligers van KNRM station Medemblik verlenen gratis hulp aan mens en dier op en aan het IJsselmeer en de havens van Medemblik. Of het nou om pechhulp gaat, vermissing, verdwaalde mensen, averij, een medisch incident, ongeval of andere calamiteit. De hulp wordt 24/7 verleend.

Jongerencentrum The Future

Het jeugdcentrum organiseert avonden voor jongeren van 12 jaar en ouder. Waaronder ook een avond voor kwetsbare jongeren. Voor hen is het een mooie plek om zichzelf te ontplooien en ze leren om te gaan met drukte en andere jongeren onder begeleiding van betrokken vrijwilligers.

Inloophuis Medemblik

Inloophuis Medemblik ondersteunt mensen met kanker en alle mensen die geconfronteerd zijn met deze levensbedreigende ziekte. De gastvrouwen en -heren ondersteunen met advies, goede raad en een luisterend oor. Er wordt gehuild, maar zeker ook gelachen.