Stem op jouw favoriete vrijwilliger!

Wie wordt de Vrijwilliger Medemblik 2021?

Dit zijn de genomineerde vrijwilligers voor de Vrijwilligersprijs Medemblik. Breng nu jouw stem uit! Meer weten over de vrijwilligers? Bekijk hieronder de promotiefilmpjes! Je kunt een keer je stem uitbrengen. Stemmen kan t/m 18 november.

Loading Poll...

Peter Molenaar

Taalhuis Westfriesland

Peter heeft een aantal jaren een-op-een begeleiding gegeven aan anderstaligen bij Taalhuis Westfriesland waar hij als taalmaatje hielp met lezen en schrijven. Nu helpt hij mee als taalvrijwilliger bij de instroomgroep van anderstaligen. Deze mensen kunnen nu nog niet bij het ROC terecht voor een taaltraject. Om ze alvast de Nederlandse taal te leren, zijn taalvrijwilligers zoals Peter onmisbaar. Hij weet de deelnemers op een bijzondere en blije manier te helpen met het Nederlands, daarvoor neemt hij geregeld zijn gitaar mee!

Joppe Zijlstra

Oorlogsmuseum Medemblik

Joppe is vaak te vinden in het Oorlogsmuseum Medemblik. Dan verzorgt hij de restauratie en het technisch onderhoud van de WOII voertuigen of begeleidt hij groepsarrangementen in het museum. Hij kwam 2 jaar geleden door een maatschappelijke stage bij het museum en is sindsdien niet meer weg te slaan. Een actieve en super enthousiaste jeugdvrijwilliger.

Rob Overboom

o.a. Forever Young, Huttendorp Wognum, Carnavalsvereniging De Krotenkokers

Vrijwilliger bij Forever Young, Huttendorp Wognum, Carnavalsvereniging de Krotenkokers… waar is Rob geen vrijwilliger? Het organiseren van activiteiten met sport en spel zit hem gewoon in het bloed en dat doet hij met heel veel plezier en al vanaf zijn 16e.